This version of the page http://www.sushiya.ua/ua/kompanija/press-centr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-11. The original page over time could change.
Прес-центр | Мережа ресторанів японської кухні Cушия
Компанія
Компанія
Про нас Прес-центр Кар'єра
Прес-центр
Прес-центр
Останні новини Контакти для преси Прес-кіт

Прес-центр

Ексклюзивне меню в ресторанах Сушия
Нове осіннє меню
«Сушия» підбила підсумки року

«Сушия» підбила підсумки 2015 року – 9-го року успішної роботи на українському ринку. Свій ювілейний рік компанія починає з 39 ресторанами в 12 містах України (23 в Києві та 16 у регіонах), більш як 1500 співробітників, новими планами і перспективами.

Легкість і свіжість у меню Sun&Fun

Влітку повітря насичене запахом свіжо скошеної трави, ароматами фруктів, овочів, ягід, легкістю і радістю. У новому меню Sun&Fun ми зібрали страви та напої, що якнайкраще відповідають цій атмосфері.

Журналісти продегустували меню «Чарівна зима»

22 грудня «Сушия» презентувала нове сезонне меню дуже вибагливій публіці: керівник мережі Роман Романчук запросив журналістів і блогерів до нашого ресторану на Печерську і особисто представив їм меню «Чарівна зима». 

Разом з ПриватБанком

Замовляй через додаток Приват24!

«Чарівна зима» в «Сушія»

Усі ми заздалегідь готуємося до свят: робимо запаси продуктів, вивчаємо рецепти, вигадуємо, щоб смачненького приготувати до столу, чим би ще порадувати рідних. І «Сушия» не виключення» Наші чудові шефи заздалегідь потурбувалися про те, щоб зробити приємний сюрприз кожному гостю. Зустрічайте сезонне меню «Чарівна зим»: з 21 грудня до кінця лютого у всіх ресторанах мережі та у службі доставки

Шукаємо офіціантів

Запрошуємо до команди офіціантів! Рекомендуйте знайомих та друзів! 

Вакансії в Сушия

Запрошуємо до команди Сушия кухарів! Рекомендуйте знайомих та друзів! 

Нові бізнес ланчі

Нові бізнес ланчі за привабливою ціною Всього 69 грн за 2 страви або 99 грн за 3 страви.

Акції на алкоголь не діють

На алкогольні напої (пиво та вино), акції та знижки не діють.

Нове меню

На початку березня в «Сушия» стартувало нове спеціальне меню – у ньому три абсолютно нові страви та 4 ваших улюбленця.

Умови доставки 8 березня 2017

До уваги клієнтів Сушия: 08.03.2017, в День 8 Березня, доставка з ресторанів працюватиме за попереднім замовленням.

Вітаємо зі святом весни! Дякуємо за розуміння. :)

14 лютого

Стежте за нашими новинами на сайті sushiya.ua та на офіційних сторінках у соцмережах.

Робота доставки в святкові дні.
Любі гості, вітаємо!

Звертаємо вашу увагу, що відсьогодні наш ресторан на Великій Житомирській зачинено – він переїжджає до нової локації, де вже зовсім скоро тішитиме вас улюбленими стравами японської кухні – так само смачними, корисними та супер-свіжими, але у новенькому сучасному приміщенні та у нових стильних інтер’єрах. Заінтриговані? Тож стежте за нашими новинами на офіційній сторінці «Сушия».

В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия»

Шанувальники японської кухні, вітаємо!

Хочемо застережити, що в Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» – неіснуючий ресторан у новому ТРЦ Lavina Mall роздає вигадані знижки першим фоловерам

Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв

Сім самураїв дарують нові смаки. Друзі, у нас новина! Смачна та апетитна. Аби зігріти душу і тіло в холодні осінні дні, наші шеф-кухарі розробили для вас сім нових страв. Зустрічайте Легендарну Сімку в мережі ресторанів «Сушия»! Оригінальні страви-самураї з магічними властивостями. Давайте знайомитись

«Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві

На День Незалежності України, 24 серпня, мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві. Ресторан «Сушия» у центрі Полтави, розташований за адресою вул. Соборності, 29/15, став 43-м закладом мережі в Україні.

Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння

Для кур'єрів «Точної доставки» дорога — це практично робоче місце:  багато годин вони проводять за кермом, доставляючи вам найсвіжіші страви японської кухні. Роблять вони це дійсно майстерно — оминаючи пробки, знаючи всі об'їзні маршрути, й іноді це доводиться робити в дощ або снігопад. У такі моменти буває складно управляти машиною і від кожного руху може залежати життя водія або пішоходів.

«Сушия» відкрила новий ресторан у Києві

13 травня 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила ресторан у новому торгово-розважальному центрі «New Way».

«Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» успішно завершила першу фазу проекту з налагодження системи контролю харчової безпеки: компанія пройшла комплексний аудит і приступила до впровадження рекомендованих експертами нововведень. «Сушия» стала першою компанією в українському секторі HoReCa, яка ініціювала впровадження такої програми спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).

«Сушия» запрошує на майстер-класи

Вчитися правильно нарізати лосось, готувати суші та роли — це дуже ціукаво, особливо якщо процес проходить під керівництвом досвідчених су-шефів найбільшої в Україні мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия».

«Сушия» відкрила новий ресторан у Києві

15 квітня 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила новий ресторан в самому центрі Києва — в торгово-розважальному комплексі «Гулівер»

«Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» приєдналася до благодійного проекту «Кілометри добра» фонду «АНТИСНІД» — співробітники мережі беруть участь у Київському напівмарафоні та зборі коштів для мобільних клінік для ВІЛ-позитивних дітей та запрошують своїх гостей приєднатися до соціальної ініціативи.

«Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» запустила на своєму сайті нову опцію, яка дозволяє відвідувачам сайту спілкуватися зі співробітниками контакт-центру онлайн.

«Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року

За результатами рейтингу найкращих ресторанів 2015 року за версією порталу «Ласун» мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» посіла перше місце в номінації «Кращий суші-бар» і увійшла до топ-3 найкращих служб доставки.

«Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей

«Сушия» вітає з ювілеєм групу компаній «Мировая Карта»  легендарний ресторанний проект, частиною якого ми з гордістю є ось уже 10 років.

Доставка – режим роботи 08.03

Дорогі гості!
У зв'язку з великою кількістю замовлень до святкового столу, поспішаємо повідомити, що 8 березня час доставки може збільшитись.
Чекаємо на Ваші замовлення заздалегідь за тел. 097-722-55-55 та 044-22-55-555.
Графік роботи залишається незмінним.

Закриття ресторану
«Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні

19 лютого 2016 завершилося щорічне змагання кухарів мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия», яке зібрало майстрів японської кулінарії з різних міст України. Переможцем став Андрій Вишневий із «Сушия» у Вінниці.

Доставка – режим роботи 14.02

Дорогі гості!
У зв'язку з великою кількістю замовлень до святкового столу, поспішаємо повідомити, що 14 лютого служба точної доставки Сушия працюватиме тільки за попереднім замовленням.
Графік роботи залишається незмінним.

«Сушия» відкрила третій ресторан у Львові

Новий ресторан «Сушия» (просп. Шевченка, 3) став 40-м закладом мережі в Україні та третім у Львові. Перший ресторан «Сушия» в західній столиці України було відкрито у 2010 році, другий  восени 2015 року.

Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові.

8 лютого 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила новий ресторан у центрі Львова. Новий ресторан «Сушия» (проспект Шевченка,3) став 40-вим закладом мережі в Україні та третім у Львові.

Смачний четвер у «Сушия»

Дегустації в рамках відкриття нового ресторану

Обережно! Ресторани-двійники!

«Сушия»  була змушена закрити 2 своїх ресторани у Донецьку та Луганську влітку 2014 року, залишивши все обладнання на місцях. Відтоді компанія не контролює захоплені приміщення. Нещодавно, в одному з приміщень було відкрито ресторан із новою назвою «Сашимі», який використовує брендові елементи інтер'єру, логотипу та меню «Сушия». Цей випадок зафіксовано виключно на неконтрольованій українською владою території Донецької області.

 

Доставка – графік роботи на Різдво

Дорогі гості!
У зв'язку з великою кількістю замовлень до святкового столу, поспішаємо повідомити, що 6 січня служба точної доставки Сушия працюватиме за попереднім замовленням.
Наш графік роботи на свята:

  • 06.01 – до 19.00
  • 07.01 – з 12.00
  • з 08.01 - у звичайному режимі

З Різдвом!

Графік роботи у святкові дні

Любі гості!
У зв'язку з великою кількістю замовлень до новорічного столу, поспішаємо повідомити, що 31 грудня служба точної доставки Сушия працюватиме за попереднім замовленням.
Наш графік роботи на свята:

  • 31.12 - до 19.00
  • 01.01 - з 13.00
  • з 02.01 - у звичайному режимі

З наступаючим Новим роком!

Доставка «Сушия» доступна через Приват24

Ми розширюємо можливості доставки і робимо цю послугу ще більш зручною: тепер ви можете замовити улюблені страви з «Сушия» за допомогою мобільного додатка Приват24 для iOS і Android.

Новорічні подарунки від "Сушія і WOG

З 23.12.2015 до 24.01.2016 року компанія Сушия та мережа АЗК WOG радують своїх гостей приємними сюрпризами. Заправляйся на АЗК WOG будь-яким паливом від 20 літрів та отримай сертифікат Сушия, за яким можна отримати 100 гривень знижки при замовленні від 300 гривень. Пропозицією можна скористатися як в ресторанах мережі Сушия, так і в службі точної доставки.

Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні

В декабре 2015 года «Сушия» первой среди ресторанов Украины запустила комплексную программу подготовки по пищевой безопасности, которая продлится полгода и будет предшествовать международной сертификации FSSC 22000. 

Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка

Зима також має смак! І це смак настоянки Бехерівка! З 16.12.2015  до 15.01.2016  у всіх ресторанах Сушия діє пропозиція від ТМ Бехерівка: замовляй набір «три настоянки Бехерівка по 50мл» за 92 гривні. Краща пропозиція для прохолодних зимових днів.

Реконструкція "Сушия" Райои

До уваги шанувальників справжньої японської кухні на славетній Троєщині! Ваш улюблений ресторан в ТРЦ Район бере невеличкий тайм-аут і кілька днів не працюватиме.

Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон

Час справжніх напоїв у Сушия.
З 19.11 по 18.12.2015 у всіх ресторанах Сушия діє пропозиція від ТМ Джемесон: замовляй набір "три віскі Джемесон по 50мл» Всього за 148 грн. Краща пропозиція для справжніх цінителів міцних напоїв

У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия

У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия. З 25 вересня львів’яни можуть насолоджуватися сучасною японською кухнею у двічі більше. Відкривається другий ресторан «Сушия» у ТРЦ Форум за адресою вул.Під Дубом 7.

50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія!

Вигравайте 50 на свою користь із MasterCard та Сушия!

З 1 вересня по 30 Листопада зробіть замовлення доставки від 250 грн на сайті Сушия, сплачуйте замовлення карткою MasterCard® і отримуйте сертифікат на суму 50 грн.

Ваша радість – безцінна!

«Сушия» виходить на перегони!

"Сушия" – це швидкість, інноваційність та технологічність

Герої нічної доставки роздягнуться для вас

Коли місто засинає, прокидаються вони. Герої, яким ви телефонуєте, коли відчуваєте нестримне бажання... поїсти. Міцні хлопці із сталевими м’язами, що мчать крізь темряву міських вулиць, щоб увійти у ваші двері та втілити найпалкіші кулінарні фантазії... Але ми знаємо, що в своїх мріях ви жадаєте БІЛЬШОГО, і ми готові запропонувати ЗНАЧНО БІЛЬШЕ!

Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль»

2 травня відкрив двері для Гостей новий ресторан «Сушия» на другому поверсі ТЦ «Апрєль».

Зустрічайте День Закоханих в Сушия

Ресторани і служба доставки Сушия з радістю подарують вам святковий настрій та незабутні враження в День Святого Валентина. Ми запрошуємо вас провести цей вечір в одному з наших ресторанів або замовити смачну вечерю до себе додому.

Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві

В останні дні на ряді ресурсів в мережі Інтернет з'явилися публікації про те, що Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги прокуратури і зобов'язав "Сушия" повернути з незаконної оренди приміщення в центрі столиці.

Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів!

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні

Друзі, новорічні свята вже незабаром!

Поспішаємо повідомити вам розклад роботи ресторанів та служби доставки Сушия на цей період.

Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові

Дорогі друзі, ми розширюємо дію служби доставки в Дніпропетровську, Одесі та Харкові, щоб ще більше людей змогли оцінити зручність і швидкість замовлення наших страв.

Дитячі майстер-класи від «Сушия»

Сушия запрошує дорослих та дітей відвідати захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування суші. Це хороша можливість цікаво та корисно провести час, приготувавши улюблені роли.

На майстер-класі від найкращих суші-майстрів мережі учасники познайомляться з традиціями японської кухні та дізнаються секрети приготування улюблених ласощів, навчаться створювати кулінарні шедеври власними руками.

Подаруй ялинці життя разом із Сушия

Подарувати ялинці життя – дуже просто! Запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі на наших офіційних сторінках у Facebook та Vkontakte. Натисніть «Like» на публікації про конкурс та поділіться нею з друзями, використовуючи хештег #подаруй_ялинці_життя

Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів

Від сьогодні в меню ресторанів «Сушия» та «Точної Доставки» з'явилася особлива пропозиція для поціновувачів вишуканих десертів - нова кейк-карта.

Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн

Компанія «Сушия» підводить підсумки соціальної ініціативи «Допоможемо своїм», що стартувала у вересні 2014 року.

Завдяки Гостям «Сушия», які взяли участь в акції «Допоможемо своїм», за цей час вдалося зібрати понад 400 тис. грн, які були спрямовані на підтримку бійців і українців, постраждалих від дій в зоні АТО.

Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия»

Минулого тижня ми змогли поповнити арсенал відважних ангелів зони АТО - екіпажу «Хотабич»: нам вдалося передати волонтерам два апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ).

«Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм»

«Сушия» продовжує розвивати проект «Допоможемо своїм», покликаний допомогти українським бійцям в зоні АТО, і в листопаді розпочинає продаж нового символічного сувеніру - брелока «Victory».

Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади

У вересні «Сушия» розпочала ініціативу «Допоможемо своим», мета якої - допомогти бійцям і постраждалим українцям від дій в зоні АТО.

За цей час завдяки Вашій участі, у тому числі за рахунок продажу Victory ролу та наклейок, ми зібрали 41 657 грн, що були направлені ​​до фонду «Кожен Може» (Волонтерська сотня).

Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия»

Цієї осені мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» здивує своїх Гостей новим нестандартним меню під назвою «Гастрономічна каліграфія». 

Незабутній смак і знайомство з тонкою японською культурою - це тільки незначна частина задоволення, яке очікує наших Гостей при замовленні нових страв у ресторанах «Сушия». 

«Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час

2 жовтня відбувся прес-сніданок компанії «Сушия», на якому генеральний директор мережі ресторанів сучасної японської кухні Роман Романчук зустрівся з журналістами провідних ЗМІ України. 

В сім'ї «Сушия» поповнення

Тепер у шанувальників «Сушия» є ще одне місце, де вони можуть насолодитися смачними стравами, приємним інтер'єром і якісним обслуговуванням - 25 вересня у Києві відкрився новий ресторан «Сушия» на Лівому березі - у новому ТРЦ «Проспект». 

Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия»

«Сушия» запускає ініціативу «Допоможемо своим», мета якої - допомогти бійцям і постраждалим українцям від дій в зоні АТО. 

Ми створили спеціальний рол з символічною назвою «Victory», замовляючи який Ви зможете допомогти українській армії. 30% від вартості ролу буде перераховано на рахунок цивільної платформи «Волонтерська сотня».

Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області

Відтепер замовити японську кухню з ресторанів «Сушия» можна у Зазим'є, Погреби, Ірпінь, Білогородку, Княжичи, Вишневе, Бровари, Вишгород, Чабани, Новобіличі, Коцюбинське та Щасливе.

Підтримка від «Сушия» нашим бійцям

Завдяки вам за період дії проекту «Допоможемо своїм» ми зібрали суму для допомоги нашим бійцям в зоні АТО розміром 362 552 грн.

Нещодавно ми передали волонтерам МБФ «Кожен Може» ще один апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), який відправився на передову для допомоги пораненим бійцям.

Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza

У липні «Сушия» відкриває ресторан на 134 посадочних місця в найбільшому торговому центрі столиці Ocean Plaza.

«Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group»

Шановні Гості! 

Нам стало відомо, що від імені компанії «SM Group» поширювалися купони на безкоштовні страви та напої у ресторанах «Сушия». 

Повідомляємо вам, що мережа ресторанів «Сушия» не має жодного відношення до акцій і пропозицій компанії «SM Group». 

«Сушия» оновлює основне меню

До літа «Сушия» поспішає порадувати своїх гостей оновленим основним меню, мета якого - здивувати найяскравішими новинками.

Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин»

Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» по відношенню до майна мережі

Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014

Ресторани «Сушия» знову вийшли до фіналу рейтингу «Кращі ресторани 2014» у номінації «Кращі суші». Рік тому ми перемогли в цій номінації і, звичайно, будемо раді стати кращими і в 2014 році.

Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим

З 7 травня 2014 компанія «Сушия» призупиняє роботу двох ресторанів і служби доставки в м. Сімферополь

«Сушия» запустила додаток для Android

Тепер доставку «Сушия» можна замовити прямо зі свого смартфона, не заходячи для цього на сайт компанії. Новий додаток порадує користувачів зручністю навігації, легким функціоналом вибору страв, а також розташуванням ресторанів і останніми акціями компанії.

Подякуємо за мир

«Сушия» пропонує приєднатися до проекту «1+1» та Українського кризового медіа-центру і подякувати за мир героям війни.

Нова допомога нашим бійцям

Минулого тижня наша команда їздила допомагати Волонтерської сотні готувати берци до відправки на фронт, і зовсім нещодавно ми отримали фотографії з нашими берцями від вдячних бійців.

Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії.

Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд»

Бренд-шеф «Сушия» разом з командою фітнес-тренерів «СпортЛэнд» розробили унікальне фітнес меню.

Відвідувачі фітнес клубів «СпортЛэнд» у Києві відтепер зможуть користуватися спеціальним меню у ресторанах та службі доставки «Сушия» та отримувати приємні бонуси при кожному замовленні.

Вітаємо зі святом весни!

Дорогі дівчата та жінки!

Вітаємо вас зі святом Весни, Краси та Кохання!

Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто»

Напередодні теплого весняного свята, 7 березня, відкривається новий ресторан «Сушия» в одному з престижних районів Києва - на Оболоні. Ресторан розташований у затишному ЖК «Паркове місто» на вул. Вишгородська, 45.

Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі

Новий ресторан найбільшої в Україні мережі «Сушия» відкривається у другій лінії великого ТРЦ «Південна галерея», який знаходиться на вул. Київська, 189.

Додай смаку зимі в Сушия

Коли зима приносить у наше життя морози і сніг, розмальовує усе біло-сірими тонами, як ніколи виникає потреба в теплі і яскравих фарбах.

Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою!

Для тих, хто цінує кожну хвилину, для тих, кому не завжди вистачає часу, щоб насолодитися улюбленим гарячим напоєм, сидячи за столиком у ресторані чи вдома, Сушия пропонує нову послугу - чай ​​і каву з собою.

«Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів

Сушия обрала кращих сушистів під час всеукраїнського Чемпіонату сушистів.

Переможцями стали Дмитро Осадчий, Дмитро Високос і Богдан Мовчан, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

Щасливого Нового 2014 року!

Дорогі наші Гості!

Від усього великого та веселого колективу Сушия вітаємо вас з новорічними святами!

Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні

Друзі, новорічні свята вже незабаром!

Поспішаємо повідомити вам розклад роботи ресторанів та служби доставки Сушия на цей період.

«Сушия» тепер у Сімферополі

До Дня Святого Миколая жителів Сімферополя чекає подарунок - перший в місті ресторан від мережі ресторанів сучасної японської кухні Сушия.

Вже з 18 грудня новий ресторан відкриває двері для своїх відвідувачів.

«Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ

У листопаді відбувся конкурс концепції дизайну інтер'єру для мережі ресторанів японської кухні «Сушия».

У конкурсі взяли участь студенти архітектурних факультетів київських ВНЗ, охочі спробувати себе у створенні концепції інтер'єру ресторану.

Святкуймо день народження «Сушия» разом

Сушия вже 7 років дарує своїм Гостям яскраві емоції і дуже смачні страви.

На честь свого дня народження Сушия підготувала подарунки і пропонує спробувати нове спеціальне меню "7 років - 7 страв" - найкращі страви за час існування мережі.

Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці

Є декілька складових гарного проведення часу: хороша компанія і правильне місце.

Сушия відкриває ще одне «правильне» місце для відпочинку, зустрічі з друзями і сім'єю: новий ресторан Сушия за адресою пл. Спортивна, 1а (ТРК Gulliver).

«Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013»

Сушия посіла 2-е місце в категорії Столиця з проектом Майстерня лідерів, який спрямований на розвиток менеджерів всередині компанії.

У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава

Шановні друзі,

У шістьох ресторанах Сушия, що працюють у центрі Києва, ми організували безкоштовний чай, каву, а також можливість підзарядити телефони. Будь ласка, підходьте зігрітися.

Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва

Закінчення осені ознаменувалося для мережі ресторанів «Сушия» відкриттям ще одного ресторану у Києві 26 листопада.

Новий ресторан розташувався в ТЦ «Silver Breeze» за адресою вул. Павла Тичини, 1 -В. 

«Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві

Коли з кожним днем стовпчик термометра опускається нижче, виникає бажання поїхати туди, де сонце та приємна атмосфера.

«Сушия» не замінить повноцінний відпочинок у теплих країнах, але подарує можливість приємно провести час у новому ресторані на вул. Г. Кирпи, 3.

Яскрава зупинка на Хрещатику

Приходьте на Хрещатик, 7, щоб відчути себе в центрі уваги і отримати смачний комплімент.

«Сушия» тепер і в Сумах

Найбільша і швидкозростаюча в Україні мережа ресторанів японської кухні Сушия дарує подарунок до Дня міста. Перший ресторан Сушия у Сумах чекає своїх відвідувачів з 20 вересня.

Розташований він на другому поверсі, в зоні фуд -корту, в ТРЦ Мануфактура за адресою: вул. Харківська, 2.

Яскрава осінь в «Сушия»

Мережа ресторанів японської кухні Сушия представляє нове сезонне осіннє меню.

«Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові

Тепер львів'яни можуть більше часу проводити з сім'єю і більш ефективно працювати, не турбуючись при цьому про обід чи вечерю в офісі або вдома.

З 22 липня жителі Львова зможуть замовити страви японської кухні Сушия у будь-якій точці свого міста. 

Отримати професію за 2 тижні

Сушия вже третій рік поспіль оголошує традиційний набір у Школу сушистів, в якій всі бажаючі можуть легко освоїти нову професію і отримати гарантоване місце роботи в ресторанах Сушия, швидкозростаючої мережі ресторанів японської кухні.

Ресторан у хмарах

Мережа ресторанів Сушия впроваджує хмарний сервіс Office 365 та отримує ефективне бізнес-рішення для більш продуктивної роботи співробітників.

Нове сезонне літнє меню від «Сушія»

Влітку, коли прагнеш освіжаючої прохолоди і легких низькокалорійних страв, нове спеціальне літнє меню від бренд-шефа Сушия Яни Дерев'янко приємно порадує Гостей мережі.

На Вас чекають 3 позиції європейських салатів, літній ягідний суп і 11 освіжаючих популярних напоїв.

Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі

Цього літа ресторани японської кухні Сушия перетворяться на оазиси відпочинку для любителів сучасної японської кухні - з 30 травня в популярній мережі представлено оновлене меню.

Гості зможуть по-новому оцінити улюблені страви з традиційного меню і найпопулярніші позиції з двох сезонних - зимового та весняного.

Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям!

«Сушия» готує чергову приємну несподіванку для Гостей ресторанів мережі.

19 травня у всіх ресторанах мережі «Сушия» проходитиме «День яскравих вражень», присвячений святкуванню «Дня дітей» в Японії.

9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві

Мережа ресторанів японської кухні «Сушия» збільшує кількість ресторанів у Києві. Новий заклад з'явиться у центрі Києва на вул. Грінченка, 2/1

«Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах

Новий яскравий заклад мережі Сушия починає роботу з 5 квітня 2013 року і чекає Гостей за адресою бульв. Шевченка, 208, у найбільшому ТРЦ міста - Любава.

«Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна»

Нове меню було розроблено командою Сушия під керівництвом бренд-шефа мережі Яни Дерев'янко.

Страви Твоя особлива весна - поєднання легких низькокалорійних інгредієнтів, корисних для здоров'я і фігури, що особливо важливо напередодні літнього сезону.

«Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку

Жителі Луцька з 18 лютого зможуть замовити страви японської кухні Сушия в будь-яку точку свого міста.

Тут почала функціонувати безкоштовна Точна доставка, яка забезпечить доставку замовлення протягом 60 хвилин.

«Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях

С 10 лютого можна буде замовити страви японської кухні Сушия в будь-яку точку Чернівців.

Тут почала функціонувати безкоштовна Точна доставка, яка забезпечить доставку замовлення протягом 60 хвилин.

«Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі

З 1 лютого 2013 року одесити зможуть не турбуватися про обід або вечерю, а насолоджуватися свіжою, смачною і корисною їжею прямо на роботі або вдома, не відволікаючись на готування.

Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія»

З 15 січня в «Сушия» буде представлене нове сезонне меню «Фантастична Філадельфія», відмінною особливістю якого стане популярний крем-сир.

«Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

З 10 січня мешканці Вінниці і Запоріжжя зможуть насолоджуватися улюбленими стравами «Сушия» у будь-якій точці свого міста.

Дивитися всі

Пресс-служба "Сушия"
 

тел: + 38 (044) 451 85 13

office@msgpr.com.ua

 

Детальніше

Последняя информация о компании, удобная для скачивания.

Детальніше
{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

+380 (97) 722 5555 +380 (66) 525 5555

callcenter@sushiya.ua

Контакти →

+380 (44) 225 5555

Показати всі номери Приховати всі номери
  • Доставка суші
  • Ресторани
  • Компанія
Увійти

Ua

Ru En

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En