This version of the page http://jurist.ua/?article/1455 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-11. The original page over time could change.
Український Юрист — Просунутий Оскар
№12 Грудень 2017 року → У вільний час

Фокус: Просунутий Оскар

 

 

Справжній «Оскар» для фахівців з просування юридичних послуг відбувся 6 грудня ц.р. у київському п’ятизірковому готелі «Прем’єр-Палац». Eclectic Sound Orchestra під диригуванням Сергія Лихоманенка (до речі, колишнього головного редактора «УЮ») відповідали за саундтрек PLS Top Teams Awards. Режисер та продюсер церемонії нагородження Євгенія Руженцева на початку пояснила гостям суттєві відмінності дослідження PLS Top Teams цього року: «Кількість, а головне — якість поданих на розгляд журі кейсів дали нам змогу відійти від ранжирування найкращих маркетингових команд по місцях, оскільки ваші досягнення настільки унікальні, зважаючи на розміри, бюджети, специфіку кожної конкретної компанії, що в окремих випадках визначити переможця міг би хіба що фотофініш. А ми в журі хотіли максимально об’єктивно оцінити професіоналізм кожного з вас. Тому взяли приклад із західних директорій і розбили переможців рейтингу департаментів з просування на групи».

Обіцяним нововведенням став розподіл департаментів з просування на чотири «ліги»: бронзову, срібну, золоту та платинову.

Церемонія PLS Top Teams Awards відбулася за підтримки ЮФ Aequo. Партнер компанії Анна Бабич зазначила: «Ми хотіли б підтримати ту велику роботу, яку виконує «Юридическая практика», оцінюючи роботу з просування. Те, що ви робите, — звернулась пані Анна до фахівців з просування, — це дуже цінно, говоріть про це своїм партнерам».

Певно що Вікторія Єсауленко, директор з маркетингу ЮФ Asters, має що сказати організатором церемонії за інтригу, без якої жоден «Оскар» не обходиться. Адже виміряти електризацію повітря в залі, яка була перед врученням Вікторії Єсауленко нагороди «За вагомий внесок у розвиток професії», не зміг би жоден прилад.

«Дякую моїй команді — я вас дуже люблю, і я тут завдяки вам. Спасибі Рустаму Колеснику і Ользі Лукьяновій! Але найбільше хочу подякувати Євгенії за цей форум. Вона його придумала, виростила, зробила тим, чим він є. Це — єдиний захід, де ми, маркетологи, можемо сказати партнерам юфрірм, що ми про них думаємо!».