This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-10. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 4 квітня 2018УАМБ нагадує: роздержавлення прямує до завершення

    УАМБ нагадує, що до завершення реформування комунальних та державних засобів масової інформації в Україні залишається зовсім мало часу - усього 9 місяців. При цьому, за нашими оцінками, процес реформування займає не менше 6 місяців. Отже ті видання, які не розпочнуть перетворення найближчим часом, вже з 01 січня 2019 року втратять свої Свідоцтва про реєстрацію друкованого ЗМІ, а разом із тим - не зможуть розповсюджуватися за передплатою.

    Нижче ми подаємо інформацію Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики.


    Докладнiше
  • 3 квітня 2018РАЗЪЯСНЕНИЕ О языке рекламы

    Уважаемые коллеги!

    Украинская Ассоциация Медиа Бизнеса получила информацию о том, что решением Конституционного суда Украины Закон Украины «Про засади державної мовної політики» был признан неконституционным и поэтому больше не должен применяться. Возник вопрос: какие это имеет последствия для медиа, и – в частности – на каком языке медиа должны распространять рекламу сегодня?


    Докладнiше
  • 30 березня 2018Прийом робіт в спеціальну номінацію «Зарядись проти корупції» продовжено до 16 квітня

    За чисельними проханнями конкурсантів прийом робіт в спеціальну номінацію «Зарядись проти корупції», яка організована за підтримки партнера конкурсу – Проект USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” продовжено до 16 квітня.

     


    Докладнiше
  • 23 березня 2018Чотири причини, чому конкурс «Честь професії»-2018 допомагає вашій редакції розвиватися

    Журналісти зазначають, що головними мотивами участі у національному конкурсі професійної журналістики «Честь Професії» для них є отримання визнання колег та аудиторії, а також підтвердження свого професіоналізму. Цього року на доповнення до традиційних номінацій, національний конкурс «Честь Професії»» запровадив декілька нових. 


    Докладнiше
  • 20 березня 2018Презентація новацій загальнонаціонального конкурсу «Честь професії»

    Київ, 22 березня (четвер)

    Український кризовий медіа-центр
    Хрещатик, 2 11.00

     

    Презентація новацій загальнонаціонального конкурсу «Честь професії» у 2018 році, спеціальної номінації «Зарядись проти корупції», даних незалежного моніторингу регіональних ЗМІ щодо висвітлення питань використання місцевих бюджетів та дискусія про роль ЗМІ в зниженні суспільної толерантності до корупції.

     


    Докладнiше
  • 13 березня 2018Важливо: пресконференція «Роздержавлення: кінець місцевої преси чи її початок?» скасована

    Деталі скасування будуть повідомлені пізніше на сайті Асоціації


    Докладнiше
  • 12 березня 2018«Роздержавлення: кінець місцевої преси чи її початок?»

    14 березня о 10:00 в Укрінформі відбудеться прес-брифінг, присвячений стану і проблемам реформи роздержавлення державних і комунальних друкованих медіа.


    Докладнiше
  • 2 березня 2018Відкрито прийом робіт до спеціальної номінації «Зарядись проти корупції»

    Організатори ІХ конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2018» запрошують учасників подавати роботи до спеціальної номінації «Зарядись проти корупції». Спецномінацію організовано за підтримки партнера конкурсу – Проекту USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” -  Конкурсні роботи в цю номінацію приймаються до 30 березня 2018 року.

     


    Докладнiше
  • 2 березня 2018Визначено склад журі конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    Склад журі конкурсу професійної журналістики «Честь Професії», який  Українська асоціація медіа бізнесу проводить спільно з Незалежною асоціацією телерадіомовників, повністю сформовано. Експертне журі, яке визначили 195 медіа експертів on-line голосуванням, відповідає за визначення списку номінантів та переможців.

     


    Докладнiше
  • 2 березня 2018«Честь Професії 2018»: Відкрито прийом робіт

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу та Незалежна Асоціація Телерадіомовників  оголошують про початок прийому робіт на ІХ конкурс професійної журналістики «Честь Професії». Роботи прийматимуться до 20 березня 2018 року.

     


    Докладнiше
  • 1 березня 2018УАМБ розпочинає співпрацю з "Клочков та партнери"

    З 1 березня 2018 року Українська Асоціація Медіа Бізнесу розпочинає співпрацю з адвокатським об'єднанням "Клочков та партнери" (http://klochkov.partners/ua/).


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018До кінця року процес реформування повинні пройти всі комунальні та державні ЗМІ

    Розпочався третій рік процесу реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації. Станом на 10 лютого  реформовано 165 ЗМІ, з них 157 комунальних та 8 державних.


    Докладнiше