This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-umerov (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-09. The original page over time could change.
Умеров — новини України та світу - Укрінформ

Умеров

29 березня

Суд підтвердив, що Чийгоз і Умеров не можуть отримати укази про помилування

Московський міський суд, куди "помилувані" президентом РФ Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз звернулися зі скаргою на відмову Тверського райсуду прийняти позови до АП РФ, підтвердив: укази про своє помилування вони отримати не можуть.

16 березня

Умеров вважає “вибори” у Криму підставою не визнавати наступне президентство Путіна

Проведення Росією президентських виборів і в окупованому Криму є підставою для світової спільноти не визнавати майбутнє президентство Володимира Путіна.

5 березня

Чийгоз і Умеров зустрілися з президентом Литви

У Вільнюсі керівники Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров зустрілися із президентом Литви Далею Грібаускайте.

Чийгоз та Умеров не можуть навіть через суд отримати указ про своє помилування

Адвокат Микола Полозов вже місяць чекає, коли Мосміськсуд відповість на адресовані адміністрації Путіна скарги Чийгоза та Умерова про неможливість ознайомитися з указом президента РФ про їх помилування.

4 березня

Чийгоз та Умеров зустрінуться з президентом Литви

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибули до Вільнюса, де матимуть низку зустрічей зокрема з президентом Литви Далею Грібаускайте.

26 лютого

Умеров розповів, як російські "реставратори" знищують Ханський палац

Замінюючи автентичні конструкції Бахчисарайського ханського палацу в окупованому Криму на сучасні, "реставратори" назавжди позбавляють унікальності єдиний пам'ятник палацової архітектури кримських татар, що зберігся.

Однією з причин окупації Криму був незрозумілий статус автономії - Умеров

Статус територіальної автономії Криму, тяжіння влади Криму до Росії і сепаратистські настрої місцевого населення були однією з причин окупації українського півострова.

31 січня

Умеров у Європарламенті закликав не визнавати вибори президента РФ

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров закликав демократичне міжнародне співтовариство не визнавати президентські вибори в Росії 18 березня.

25 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті про порушення прав людини в окупованому Криму

Лідери кримських татар Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз обговорили з депутатами Європарламенту питання порушення прав людини в Україні та результативність заходів, вжитих ЄС.

Суд РФ ще у грудні "завернув" позови Чийгоза і Умерова до Путіна - адвокат

Російський суд відмовив у прийнятті адміністративних позовів від імені Ахтема Чийгоза й Ільмі Умерова до адміністрації президента РФ Путіна, проте адвоката Миколи Полозова про це так і не поінформували.

24 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті, як Росія тероризує кримчан

У Європарламенті лідери кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз поінформували про порушення Росією прав людини в окупованому Криму та закликали міжнародне співтовариство посилювати тиск на Кремль.

14 січня

Умеров сказав, що може врятувати Ханський палац

Україні необхідно звертатися за допомогою до міжнародних організацій, щоб врятувати Ханський палац у Криму, який зараз піддається реконструкції, яка знищує його ідентичність

27 грудня 2017

Чийгоз і Умеров позиваються до Кремля

Адвокат заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров Микола Полозов подав позови до адміністрації президента Росії Володимира Путіна. 

18 грудня 2017

Чийгоз і Умеров взяли участь в акції "Мій Крим" у Чернігові

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров взяли участь у заключному заході патріотичної акції "Мій Крим", яка відбулася у Чернігові.

Кримського екс-прокурора в справі Умерова й Семени оголосили в розшук

Прокуратура Автономної Республіки Крим оголосила в розшук колишнього співробітника відомства Олега Саргінова, який брав участь в "суді" проти заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і кримського журналіста Миколи Семени.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-