Скільки коштує позитивна податкова історія?

Дата підготовки матеріалу: 2018-04-02

Автор статті: Олександр Єфімов

Мої вітання,

 

не риторичне запитання до ВАС: «Чи хотіли би ВИ мати позитивну історію платника податку?». І що саме для ВАС значить мати позитивну історію платника податків???

 

Глава 12 Євангеліє від Марка: «Прийшла одна вбога вдова і поклала дві лепти, тобто кодрант. 43 Покликавши учеників Своїх, Ісус сказав їм: істинно кажу вам, що ця вбога вдова поклала більше за всіх, хто клав у скарбницю, 44 бо всі клали з достатку свого, а вона із злиднів своїх поклала все, що мала, весь прожиток свій.»

Переглядів: 47   



Час міняти статут

Дата підготовки матеріалу: 2018-03-26

Автор статті: Олександр Єфімов

Мої вітання,

 

в нашому законодавчому полі ВЖЕ з’явився новий закон із назвою «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». Відповідно до п.3 Глави VIII «Прикінцеві та перехідні положення» протягом року з дня набрання чинності цим Законом положення статуту товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністющо не відповідають цьому Закону, є чинними в частині, що відповідає законодавству станом на день набрання чинності цим Законом.

Переглядів: 89   



Скільки коштуватиме корпоративний адвокат?

Дата підготовки матеріалу: 2018-03-19

Автор статті: Олександр Єфімов

Мої вітання,

 

чинні процесуальні кодекси встановлюють правило щодо представництва юридичних і фізичних осіб в судах і в органах державної влади виключно адвокатами. І хоча щодо судів першої інстанції та органів державної влади ця вимога запрацює з 1 січня наступного року, істотно ситуацію це не змінить. Та хоча би тому, що після першої інстанції буде апеляція, а там без адвоката вже ніяк.

Переглядів: 116   



Cлова не завжди означають те, що вони означають

Дата підготовки матеріалу: 2018-03-12

Автор статті: Олександр Єфімов

Мої вітання,

 

бути обережними зі словами радили і Лао-Цзи, і Маргарет Тетчер. Перший вважав думки, виражені словами, початком вчинків. Такої ж думки притримувалася й Маргарет Тетчер. Але точно не український законодавець.

 

ПДВ – це податок на додану вартість. Оподатковуватися мала би саме вона – додана вартість.

Переглядів: 169   



НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ за версією КСУ

Дата підготовки матеріалу: 2018-03-05

Автор статті: Олександр Єфімов

Мої вітання,

 

сьогодні черговий наш Моніторинг знову у «цікавому» форматі. І його я хочу супроводити листом про те, що є «справедливим» у розумінні Конституційного Суду. Справедливим, на думку КС, має визнаватися такий підхід законодавця, за якого забезпечується пропорційне співвідношення між страховими внесками та призначеним розміром пенсійних виплат, а застрахована особа може безперешкодно реалізувати своє право на пенсію у повному обсязі

Переглядів: 228   



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Наступна | Остання