This version of the page http://www.terrafood.ua/media/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-07. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Новини

Новини

Продукція «ТЕРРА ФУД» на виставці Gulfood у Дубаї
04 квітня 2018
У лютому 2018 року компанія «ТЕРРА ФУД» вже вп'яте взяла участь у міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв Gulfood у м. Дубай. В цьому році представлений асортимент нашої продукції був сфокусований на плавленому сирі та правленому сирному продукті, закусках, спредах, топленому та натуральному маслі, розсільному сирі тощо. Оскільки виставка націлена на країни Перської затоки, то нашою продукцією цікавились представники ОАЕ, Саудівської Аравії, Іраку, Кувейту, а також Лівії, Пакистану та ін.
Дізнатися більше...
З радістю інформуємо Вас, що довгоочікувані вантажі продукції «ТЕРРА ФУД» на експорт до Нігерії вже дісталися нового континенту.
04 квітня 2018
Контракт із новими партнерами було підписано ще у листопаді 2015 року, після чого розпочалася тривала процедура сертифікації NAFDAC (Національна Агенція Федеративної Республіки Нігерія). В рамках сертифікації виробничі майданчики компанії відвідали інспектори вищеназваної агенції по управлінню та контролю за продуктами харчування та ліками. Тоді представники NAFDAC ознайомилися з технологіями виробництва різних видів продукції, взяли участь у дегустаціях та були приємно вражені високою якістю та смаковими характеристиками продукції «ТЕРРА ФУД». Також інспектори відзначили високий рівень гігієни та підготовки спеціалістів.
Дізнатися більше...
Родина помандрує на Мальдіви
11 січня 2018

Протягом листопада та грудня тривала Акція «Мальдіви чекають» від ТМ ФЕРМА. Учасникам пропонувалось купувати плавлені сири «Ферма», збирати бали та реєструвати чеки. На переможців чекало безліч грошових призів щотижня, а у фіналі окрім грошової винагороди на щасливчика чекав супер-приз – мандрівка родиною на Мальдіви.

Дізнатися більше...
Що потрібно, щоб зробити плавлений сир «ФЕРМА»?
01 грудня 2017
На це питання відповідає новий телевізійний ролик, який вже з'явився в ефірі по всій Україні. З метою просування ТМ «Ферма» у категорії плавлених сирів команда маркетингу ТЕРРА ФУД працювала над створенням теплого емоційного іміджу бренду в сприйнятті споживача. А лейтмотивом нового ролика виступає натуральність продукту та смак.
Дізнатися більше...
Кулінарні дива від ТМ Ферма на HoReCaShow у Львові
27 листопада 2017
Компанія ТЕРРА ФУД та ТМ Ферма взяли участь у щорічній виставці HoReCaShow Lviv 2017. На стенді-кухні «Ферма» була сконцентрована увага майже всіх відвідувачів, серед яких молоді кухарі, кулінарні майстри зі стажем, студенти кулінарних учбових закладів, фудблогери та інші. 
Дізнатися більше...
Новинка! Біфідококтейль BIFIDUS від ТМ Біла лінія
18 жовтня 2017

ТМ Біла лінія випустила лінійку унікальних продуктів BIFIDUS, де пробіотики, пребіотики та вітамін D3 поєднані з йогуртом у смачний та корисний коктейль. Комбінація трьох важливих компонентів для здорового харчування та нові освіжаючі смаки йогурту у зручному форматі 250 г втамують не тільки голод, а і спрагу. Це революційний продукт, який немає жодних аналогів в Україні!

Дізнатися більше...
Сильна команда = кращі бренди!
18 жовтня 2017

30 вересня цього року завершилось всенародне голосування за кращі товари та послуги в рамках «Української народної премії».

Споживачі обрали продукцію «ТЕРРА ФУД» в номінаціях*:

  • Кращий сир Фета - ТМ Premialle
  • Кращі масло та молоко -  ТМ Ферма
  • Кращий спред - ТМ Тульчинка
  • Кращий кефір - ТМ Біла лінія.
  • Дізнатися більше...
ТМ «ФЕРМА» - смачний та активний бренд
06 жовтня 2017
Майже щомісяця ТМ «Ферма» бере участь у заходах, які пропагують здоровий спосіб життя для українських родин. Наприкінці серпня «фермерський намет» гостинно запрошував на дегустації та розваги на території «Сорочинського ярмарку» під Миргородом. А вже на початку вересня ТМ «Ферма» частувала дорослих та малих на сімейному святі Family Day у Києві.
Дізнатися більше...
Моцарелла та сулугуні – нові сири від ТМ «Ферма»
28 вересня 2017

Білі молоді сири давно вже полюбилися у всьому світі. Їх кулінарні властивості важко переоцінити, бо смакують вони як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Сирні новинки від «Ферма» виготовлені за технологією чеддеризації,завдяки якій досягається м'яка, волокнисто-шарова консистенція. Такий сир більш еластичний та гарно плавиться. А завдяки зручній та інформативній упаковці споживачам буде легко орієнтуватись щодо способів використання продукту.

Дізнатися більше...
Фруктові йогурти 250 г від ТМ «Ферма» - натурально, смачно, зручно!
22 червня 2017
В травні «ТЕРРА ФУД», лідер молочного ринку України, запропонував споживачам смачні якісні йогурти ТМ Ферма у новому форматі.
Ринок питних йогуртів із фруктовими наповнювачами насичений асортиментом різних виробників. Але ТМ «Ферма» пропонує якісні йогурти у зручній упаковці з кращого фермерського молока із шматочками справжніх фруктів, що допоможуть протягом активного дня смачно та корисно перекусити.
Дізнатися більше...