This version of the page http://avia.tickets.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-06. The original page over time could change.
Бронювання авіаквитків онлайн / Tickets.ua

OTP Tickets Travel Card

OTP TICKETS TRAVEL CARD!
В 2 рази більше бонусів на Tickets.ua
Отримати в 5 разів більше бонусів Реєстрація картки

Розсилка

Сервіси для мандрівників

  • Довідник аеропортів Всі аеропорти світу
  • Дешеві авіаквитки Динаміка цін на авіаперельоти
  • Допомога мандрівникам Відповіді на найпопулярніші питання

ПОПУЛЯРНІ МІСТА

Париж

Францiя

Мілан

Iталiя

Франкфурт-на-Майнi

Нiмеччина

Рим

Iталiя

Тель-Авiв

Iзраїль

Тбiлiсi

Грузiя

Стамбул

Туреччина

Варшава

Польща

Москва

Росiя

Баку

Азербайджан

ПЕРЕВАГИ Tickets.ua

Найбільше портфоліо туристичних послуг

На сайті Tickets.ua є все необхідне для організації будь-якої подорожі. Ви можете купити квиток на літак, поїзд, «Аероекспрес», забронювати готель, придбати страховку, замовити трансфер або взяти на прокат автомобіль. Бронюйте онлайн, економте час і гроші.

Клієнтська підтримка на всіх етапах покупки

24 години на добу, 7 днів на тиждень ми готові вас проконсультувати з усіх питань, пов'язаних із покупкою авіаквитків та інших сервісів на сайті Tickets.ua. Наші оператори зможуть відповісти вам українською, англійською та російською мовами. Звертайтеся до call-центру з питаннями щодо бронювання, оплати, змін у авіаквитках і розкладу.

Бонусна програма для постійних покупців

Приєднуйтеся до Бонусної програми та накопичуйте бонуси, купуючи навіть дешеві авіаквитки. З кожною покупкою ви заробляєте бонуси, якими зможете сплатити за нові квитки. Купуйте авіаквитки, отримуйте 1% від покупки на свій рахунок та економте на наступних подорожах.

Дешеві авіаквитки

Бронюйте дешеві авіаквитки на нашому сайті. Ми співпрацюємо з 750 авіакомпаніями і знайдемо для вас квиток на будь-який напрямок за найнижчою ціною. Пошукова система оперативно опрацьовує ваші запити й видає всі доступні перельоти. Оберіть зручний рейс і не переплачуйте з Tickets.ua.

Перший незалежний рейтинг авіакомпаній

Перед покупкою авіаквитків ознайомтеся з Першим незалежним рейтингом авіакомпаній, який формується з відгуків наших пасажирів. Отримайте інформацію про перевізника з перших рук — літайте з найкращими. Додайте свій відгук після перельоту й оцініть рівень сервісу на борту.

Динаміка цін на авіаперельоти

Цей сервіс допоможе забронювати та купити авіаквитки дешевше. Постійний моніторинг і аналіз цін дозволяє визначити оптимальний час покупки квитка. Плануйте свій переліт, а ми підкажемо, як максимально зекономити на квитках.