This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/advertising (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-05. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Реклама
  • 15 готелів поруч з виставкою
    від 150 гривень за добу
  • Ресторан для ділових і корпоративних заходів
    Бенкетна зала до 250 чоловік, корпоратив у павільйоні
  • Новини про виставки
    Анонси, релізи, статті, поради учасникам і відвідувачам
0 1 2

Реклама

«Почни розмовляти, і тебе побачать»

Скористайтеся рекламними площинами виставкового центру «КиївЕкспоПлаза»
і вас побачать 300 тисяч відвідувачів за півроку

 

Виставки - ефективний інструмент просування товарів і послуг Вашої компанії, саме тому виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» пропонує широкий спектр рекламних можливостей, прийнятних для всіх учасників виставкового процесу.

 

Якщо Ви плануєте рекламну компанію в Інтернеті, пропонуємо розширити свою цільову аудиторію за допомогою розміщення реклами на сайті виставкового центру «КиївЕкспоПлаза». Кількість відвідувачів сайта постійно зростає. Кожного дня сайт відвідує більше 600 осіб. Також інформація про вашу компанію може бути внесена до щотижневої електронної розсилки на електронні адреса постійних відвідувачів сайту (300 адресатів).

Реклама
на сайті
Під час проведення виставок Ваша реклама може бути розміщена на білл-бордах і сіті-лайтах, що розташовані на відкритому майданчику виставкового центру і біля входу до павільйонів. Реклама
на
білл-бордах і сіті-лайтах
Привернути увагу відвідувачів і учасників на виставках можливо за допомогою рекламних баннерів на зовнішніх носіях ВЦ «КиївЕкспоПлаза», а саме на площинах забору і павільйонів, всередині критого переходу між павільйонами. Реклама на період проведення виставки

Для компаній, які зацікавлені у довгостроковому співробітництві та постійному інформуванні відвідувачів і учасників виставок щодо своїх послуг, ми пропонуємо розміщення довгострокової реклами на інформаційних носіях виставкового центру - це ефективне вкладання інвестицій за мінімальні кошти. Спеціально підготовлені рекламні площини для баннереів, розташовані на відкритому майданчику у центральних місцях масового проходу відвідувачів.

Довгострокова реклами на виставках

Запросити на Ваш захід відвідувачів допоможе послуга: розповсюдження запрошень по базі клієнтів виставкового центру, як на e-mail-адреси, так і поштовою доставкою. «КиївЕкспоПлаза» пропонує більше 1000 контактів лідерів виставкового, рекламного, івент, BTL-ринку, а також групи компаній з різних напрямків діяльності.

E-mail або поштова розсилка запрошень
на виставки

 

 

Виставки - це довгострокова гарантія Вашого успіху.

Використовуйте рекламні можливості «КиївЕкспоПлази» максимально ефективно!