This version of the page http://www.ebskiev.com/pro-kompaniyu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-05. The original page over time could change.
Про компанію - EBS Kiev
+38 044 249 79 05
+38 044 249 79 06
Київ, Україна, 03110
вул. Університетська 13А
  • Ukrainian
    • Русский
    • English
    • Deutsch
Про компанію admin 2018-03-26T18:55:11+00:00

Про компанію

Консалтингова компанія EBS

EBS – провідна консалтингова компанія, яка працює в Україні з 1998 року і була створена як єдиний консультаційний центр, призначений для підтримки виходу нових гравців на ринок, сприяння в розвитку, вирішенні повсякденних завдань українських компаній і міжнародних інвесторів. За такий довгий період своєї діяльності і стрімкого зростання, EBS може на рівних конкурувати з міжнародними консалтинговими компаніями, відомими міжнародними аудиторськими і великими юридичними фірмами, оскільки EBS це також юридична компанія, багаторічний досвід якої дозволяє вирішувати найскладніші ситуації. Ми розуміємо регіон і філософії, якими керуються в бізнесі. Але найголовніше – фокусування на питаннях ведення бізнесу дозволило команді з 120 кваліфікованих експертів розробити особливі практичні підходи до бізнес-рішеннь на основі багаторічного досвіду роботи консалтингової та юридичної компанії EBS.

Спектр послуг EBS включає управлінський консалтинг, аутсорсинг бухгалтерського обліку, фінансовий менеджмент, податки та аудит, трансфертне ціноутворення, звітність за міжнародними стандартами (МСФЗ), IT консалтинг, юридичні та HR послуги. Наш сукупний досвід, розуміння місцевого середовища та кращої міжнародної практики, унікальний підхід дозволяють пропонувати кращі рішення, розроблені згідно з індивідуальними потребами кожного Клієнта.

Експерти EBS вірять, що кожен клієнт важливий. Наш персонал працює в проектних групах для надання комплексних рішень і самого якісного клієнтського обслуговування.

EBS створює цінності, які виправдовують очікування Клієнтів, роблячи значний внесок у їх процвітання і розвиток!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]