Малому та середньому бізнесу

Банк ПІВДЕННИЙ стабільно працює на ринку малого та середнього бізнесу надаючи великий спектр послуг. Ми пропонуємо нашим клієнтам дієву систему комплексного банківського та віддаленого обслуговування, враховуючи всі основні потреби юридичних осіб та підприємців.

Наші клієнти обирають Банк ПІВДЕННИЙ завдяки надійності, персональному підходу та допомозі у швидкому вирішенні поточних питань з банківського обслуговування. Для бізнесменів вкрай важливо саме оперативне проведення платежів, можливість дистанційного керування рахунком, а також запропонований банком ПІВДЕННИЙ супровід всіх операцій із зовнішньоекономічної діяльності.

Банк ПІВДЕННИЙ — один з небагатьох банків України, який продовжує фінансування малого та середнього бізнесу. Досвід реалізації найскладніших фінансових завдань є важливим фактором надійного партнерства з нашими клієнтами.

Банк ПІВДЕННИЙ протягом багатьох років зберігає позиції надійного фінансового партнера десятків тисяч підприємств практично у всіх сферах діяльності.

Ми намагаємося враховувати потреби наших клієнтів і, крім типових банківських послуг, ми пропонуємо нестандартні рішення.

Контакти для компаній з річним оборотом до 200 млн грн

Наші продукти та технології відкриті для використання клієнтами малого та середнього бізнесу:

  • Фінансування: кредитна лінія, овердрафт, інвестиційний кредит
  • Розрахунково-касове обслуговування та інкасація
  • Корпоративні картки
  • Зарплатні проекти
  • Еквайринг