Поповнення рахунку

В терміналах

Швидкий і простий у використанні сервіс. Гроші потрапляють на ваш баланс протягом 10-15 хвилин. Зазвичай термінали розташовують біля великих маркетів. Знайти найближчий до вас ви маєте змогу на сайтах компаній. Шукайте термінали з відповідними позначками компаній:

  • Easysoft
  • Plategka
  • 24 Non Stop

Просимо вас звернути увагу на те, що при поповненні рахунку через термінал може стягуватися додаткова комісія, в розмірі від 2 до 5 грн.

В онлайні

Якщо ви є власником картки Visa або MasterCard, ви зможете поповнити рахунок за допомогою служби:

  • Easypay
  • Tachcard

Комісія уточнюється при оплаті.

В банках

<р> Поповнити рахунок можна у будь-якому відділенні будь-якого банку. Для цього знадобиться <а href="/ru/docs/pay_blank/">квитанція з внесеними реквізитами Мережі Ланет nf вашими даними, які необхідно заповнити самостійно. <р> <р>Для прискорення процесу надходження грошових коштів на наш рахунок, рекомендуємо оплачувати квитанції такими способами: <р>В<а href = "http://www.oschadnybank.com/ua/" rel="nofollow" мета="_blank">«Ощадбанку» комісія складе 1 % від суми платежу, але не менше 5 грн. Терміни зарахування — наступного дня. <р>При оплаті послуг кабельного телебачення через касу <а href="http://maps.privatbank.ua/" rel="nofollow" цільових="_blank">для«Приватбанку» cnzue’nmcz комісія – 3 %, але не менше 3 грн. При внесенні грошових коштів на особистий рахунок через термінал Приватбанку додаткова комісія складе 1 грн. Терміни зарахування — 10-15 хвилин. <р>У відділеннях <а href = "http://www.ukrposhta.com/" rel="nofollow" target="_blank">для«Укрпошти» комісія складе 3 грн, а терміни зарахування — 5-7 робочих днів.

<р>

При виникненні питань, що стосуються поповнення послуг, ви завжди можете звернутись за електронною адресою: info@lanet.ua