This version of the page http://icps.com.ua/pidsumky-camity-yes/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-03. The original page over time could change.
Підсумки cамітy YES
ЗМI про МЦПД

Підсумки cамітy YES

18.09.2017
Прес-служба МЦПД

У Києві відбувся щорічний саміт YES (Ялтинська європейська стратегія). Про найгучніші заяви форуму і його учасників, а також про те, на що це може вплинути, - коментарі Євгена Ярошенка. 

Публікації за пріоритетом «ЗМI про МЦПД»
ЗМI про МЦПД

Європа вже давно зміцнює власну безпеку, - Микола Капітоненко про дипломатичний скандал

Микола Капітоненко, експерт Міжнародного центру перспективних досліджень про скандал із висилкою російських дипломатів із країн Європи.  

Прес-служба МЦПД
29.03.2018
ЗМI про МЦПД

Надію Савченко можуть використати як кандидата-спойлера на майбутніх виборах, - Ігор Петренко

Експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Ігор Петренко про ситуацію навколо Надії Савченко в ефірі телеканалу NewsOne.

Прес-служба МЦПД
25.03.2018
ЗМI про МЦПД

Чи існує можливість проведення дострокових виборів?

Кому вигідні дострокові парламентські вибори? Експерт МЦПД Ігор Петренко в програмі Свободі Слова на телеканалі ICTV.

Прес-служба МЦПД
27.02.2018
ЗМI про МЦПД

Політичні підсумки тижня

Політичні підсумки тижня в ефірі 112 каналу підбиває експерт МЦПД Ігор Петренко.

Прес-служба МЦПД
16.02.2018
ЗМI про МЦПД

Введення миротворчої місії швидко не змінить ситуацію на Донбасі,- Микола Капітоненко

Експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Микола Капітоненко в ефірі 5 каналу про відносини України з країнами-сусідами та перспективи ведення міжнародної тимчасової адміністрації на Донбасі. 

Прес-служба МЦПД
14.02.2018
ЗМI про МЦПД

Тиск на свободу слова та ЗМІ є неприпустимим

Тиск чи навіть прямі атаки на свободу ЗМІ, свободу слова і журналістської діяльності, які спостерігаються в нашій країні останнім часом, є абсолютно недопустимими і мають отримати жорстку оцінку і відсіч з боку українського суспільства та міжнародної спільноти. Прикриття цього тиску нібито “інтересами національної безпеки”, необхідністю їх перевірок чи “турботою про дотримання ЗМІ законодавства” є спробами виправдати справжню мету  даної кампанії – взяти під контроль медіа, залякати журналістів,  створити  “комфортні” умови з огляду на наближення президентських та парламентських виборів. Свобода слова – це невід’ємне право вільно висловлювати свої думки. Вона є однією з найважливіших громадянських свобод і охоплює, в першу чергу, свободу вираження поглядів як в усній, так і в письмовій формі (свобода преси і медіа). Це право закріплене у низці міжнародних та українських документів, серед яких Загальна декларація прав людини (ст. 19), Європейська Конвенція про захист прав людини та основних свобод (ст. 10), Конституція України (ст. 34) тощо. Повага до фундаментальних прав і свобод людини є основою сталого та вільного розвитку будь-якої демократичної держави. Ніхто і за жодних виправдань не має права на них посягати. Цензура, самоцензура, насилля щодо ЗМІ і журналістів, темники, тиск з допомогою контрольованих структур є категорично неприйнятними, свідчать про порушення демократії та посилення авторитарних тенденцій. Мовчанка чи недостатня реакція на атаки на ЗМІ і журналістів сьогодні лише заохочуватимуть до таких дій завтра. 

Прес-служба МЦПД
09.02.2018
Завантажити ще