This version of the page http://www.uapp.org/news_partners.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-01. The original page over time could change.
Новини партнерів / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини партнерів

  • 23 березня 2018ГО «Платформа прав людини» надає безкоштовну юридичну підтримку журналістам та ЗМІ

    ГО «Платформа прав людини» надає безкоштовну високоякісну юридичну підтримку журналістам та ЗМІ у разі порушення їх прав під час виконання професійних обов’язків.


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Анонси подій у сферах медіаграмотності та критичного мислення – у спеціальному Telegram-каналі

    Команда проекту Media IQ, що організовує освітні заходи з розвитку медіаграмотності, представила Telegram-канал «Медіаграмотність: анонси & події» – https://t.me/media_iq.


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Internews запускає безкоштовний конструктор сайтів для медіа

    Редакціям більше не потрібен великий бюджет та когорта IT-спеціалістів для розробки чи оновлення власного сайту.


    Докладнiше
  • 23 лютого 2018Міністерство інфраструктури та «Укрпошта» підтримують читачів українських друкованих видань у Донецькій та Луганській областях

    Тарифна рада при Міністерстві інфраструктури України погодила поступове збільшення тарифу Укрпошти на передплату друкованих видань. Підвищення тарифу відбудеться в два етапи: на 24,7% з другого півріччя 2018 та на 19,2% з 1 січня 2019, лише тоді ціна послуги має вийти на рівень собівартості. Відповідний проект Наказу Міністерства оприлюднено сьогодні на офіційному сайті МІУ.


    Докладнiше
  • 4 січня 2018Укрпошта розвиває роздріб: знижки для видавців

    Укрпошта анонсує програму залучення нових клієнтів до своєї послуги «пріоритетна викладка періодичних друкованих видань». 


    Докладнiше
  • 28 грудня 2017Гранти на підтримку жіночих історій

    Міжнародний жіночий фонд оголошує програму грантів для підтримки журналістики, створеної жінками і про жінок.


    Докладнiше
  • 22 грудня 2017Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні»

    Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову хвилю конкурсу грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Кінцевий термін подання грантових заявок – 22 січня 2018 року, до 18:00.


    Докладнiше
  • 22 грудня 2017Deutsche Welle запрошує на навчання російськомовних кандидатів

    З 1 грудня німецька медіакомпанія Deutsche Welle приймає заявки на програму навчання мультимедійній журналістиці DW Journalism Traineeship (нім. – DW-Volontariat). Це особлива форма навчання журналістів в Німеччині, яка включає в себе не тільки лекції та семінари, а й стажування в різних редакціях і корпункти DW.


    Докладнiше
  • 22 грудня 2017Грант для жінок-журналістів з усього світу

    Програма IWMF – нова фінансова ініціатива підтримки журналістики, що створена жінками і для жінок. В епоху глобалізації необхідність висвітлення гендерної тематики є надзвичайно важливою. Ця грантова програма спрямована на висвітлення історій та тем, що впливають на щоденне життя жінок і дівчат у всьому світі. Всі документи для отримання гранту мають бути подані англійською мовою. Дедлайн подання заявок – 19 січня 2018 року.


    Докладнiше
  • 15 грудня 2017До 10 січня 2018 року - прийом заявок на участь у Програмі малих грантів

    Міжнародна організація «Internews» та ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади оголошують набірна VIII хвилю Програми малих грантів на створення медіа-матеріалів про людей, на яких вплинув конфлікт на сході України.


    Докладнiше
  • 8 грудня 2017Нові обличчя на держслужбі

    11 грудня о 19:00 у Києво-Могилянській бізнес-школі відбудеться зустріч з виконавчим директором Офісу реформ Кабінету Міністрів України Антоном Ященком та Дмитром Шевчуком – переможцем конкурсу на посаду Генерального директора Директорату координації державних політик та стратегічного планування Секретаріату Кабміну.


    Для участі необхідно зареєструватись на сайті KMBS

    Докладнiше
  • 8 грудня 2017Ключові цифри торгівлі з ЄС

    - Найбільшими покупцями української продукції стали Польща та Італія.


    - Кому Угода про Асоціацію дозволяє отримати довгострокове право на проживання в країнах ЄС?

    Докладнiше