This version of the page http://www.tavriagames.com/novini/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-01. The original page over time could change.
Новини - Таврійські ігри

Новини

Легендарна музична премія «Золота жар-птиця» повертається

Компанія «Таврійські Ігри» та канал української музики М2 заявили про відродження Національної музичної премії “Золота жар-птиця”.

Детальніше

Новий рекорд - понад 30 виконавців у «Великому Весняному концерті»

28 лютого відомі українські поп-виконавці взяли участь у «Великому Весняному концерті», що проходив у головній концертній залі країни НПМ «Україна».

Детальніше

«ЧОРНОМОРСЬКІ ІГРИ - 2018» ВИЗНАЧИЛИСЯ ЗІ СКЛАДОМ ЖУРІ

Триває прийом заявок до участі у Всеукраїнському благодійному фестивалі « Чорноморські Ігри» -2018

Детальніше

На церемонії M1 Music Awards 2017 роздали статуетки кращим артистам року та оголосили дату проведення церемонії 2018 року.

9 грудня у столичному Палаці Cпорту відбулася третя церемонія вручення нагород M1 Music Awards під символічною назвою «ІІІ Елемент».Ще до початку шоу організатори оголосили sold out - всі квитки на захід було розпродано. У залі зібралося понад 5 тисяч глядачів – у зв’язку з забудовою зали сценічними конструкціями та зоною «партеру» для глядачів та зіркового Атріуму, це була максимально можлива кількість.

Детальніше

Николай Баграев: В Украине многие номинанты M1 Music Awards популярнее зарубежных исполнителей

9 декабря в столичном Дворце спорта состоится 3-я церемония награждения премией M1 Music Awards. Накануне церемонии "ОБОЗРЕВАТЕЛЬ" взял интервью у президента компании "Таврийские Игры", председателя наблюдательного совета радиогруппы "Тавр Медиа", основателя канала М1 Николая Баграева.

Детальніше

«Детектор медіа» поспілкувався з Миколою Баграєвим: багато – про фестивалі, менше – про радійний бізнес і зовсім трохи – про політику.

9 грудня в київському Палаці спорту втретє відбудеться церемонія нагородження щорічної музичної премії M1 Music Awards. Одним із організаторів концерту є компанія «Таврійські Ігри» Миколи Баграєва – екс-народного депутата, екс-члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, а нині – співвласника радіогрупи «ТАВР Медіа» і музичних телеканалів М1 і М2 (входять до складу StarLightMedia). Крім того, після трирічної перерви цього року компанія «Таврійські Ігри» поновила у Скадовську благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри», а загалом у 2017 році виступила організатором двох десятків заходів – власних і на замовлення.

Детальніше

М1 ОГОЛОСИВ НОМІНАНТІВ ЦЕРЕМОНІЇ M1 MUSIC AWARDS 2017

22 листопада у Freedom Event Hall відбулася церемонія нагородження M1 Music Awards. PRO-PARTY! Номінантів і переможців обирала редколегія телеканалу М1.

Детальніше

Згадати все.Таврійські Ігри.

26 років життя, 26 років свята, 26 років важкої праці, 26 років історії ...

Детальніше

Фестиваль "Чорноморські Ігри" - історія продовжується!

29 вересня 2017 року в рамках Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти» було підписано тристоронній меморандум про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд».

Детальніше

Визначився переможець конкурсу «Хіт-конвеєр 2017»! Гурт LETAY отримав головний приз.

26 серпня на пагорбах Києва, на Співочому полі, канал української музики визначив переможця конкурсу української пісні. Фіналісти вийшли на велику сцену, щоб позмагатись за головний приз — розкрутку на мільйон, в яку входять зйомки професійного кліпу та його ротація на каналах М1 і М2. Впевнену перемогу виборов харківський гурт LETAY з піснею «Кохайтесь».

Детальніше

26-го серпня о 18:00 на Співочому полі відбудеться фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2017” та гала-концерт

Уже другий рік поспіль телеканал М2 дає шанс молодим виконавцям потрапити на велику сцену та поборотися за головний приз – зйомку професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні. Тогорічні переможці “Хіт-конвеєра” «PATSYKI Z FRANEKA» вже відчули на собі смак перемоги. Їхній хіт "VasЯ OMG" ротується як на ТВ, так і на топових радіостанціях України. Цього року вони виступлять на сцені як повноправні зірки.

Детальніше

Єлизавета Волощенко – нова зірочка на небосхилі українського шоубізу, володарка Гран –прі XV Ювілейного Всеукраїнського благодійного фестивалю «Чорноморські Ігри» - 2017!

У Скадовську 6 серпня завершився XV Ювілейний Всеукраїнський дитячий фестиваль "Чорноморські ігри"! Три фестивальні дні пролетіли на одному подиху, незважаючи на спеку, зливу та навіть зірвані непогодою дахи та потрощені автомобілі.

Детальніше

Грандіозне завершення XV Ювілейного Всеукраїнського Благодійного Дитячого Фестивалю "Чорноморські Ігри"відбулося у Скадовську

У неділю, 6 серпня, завершився найвідоміший та наймасштабніший дитячий фестиваль в Україні – «Чорноморські Ігри», який традиційно проводиться в Скадовську!

Детальніше

Оголошено суперфіналістів XV Ювілейного Всеукраїнського Благодійного Дитячого Фестивалю "Чорноморські Ігри"

5 серпня 2017 року у м. Скадовськ Херсонської області відбувся фінал вокального конкурсу XV Ювілейного Всеукраїнського Благодійного Дитячого Фестивалю "Чорноморські Ігри".

Детальніше

Фіналісти фестивалю «Чорноморські Ігри - 2017»

Перший день фестивалю відзначився яскравим стартом!

Детальніше

У Скадовську стартує фестиваль "Чорноморські Ігри"!

4 серпня у місті Скадовськ Херсонської області стартує XV Ювілейний Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль "Чорноморські Ігри". Програма фестивалю передбачає багато активностей для дітей, серед яких ігрові програми на набережній, творчі конкурси, фестиваль повітряних зміїв, автограф-сесії з зірками, дискотеки.

Детальніше

«Чорноморські Ігри - 2017» - визначено півфіналістів.

Закінчився 2-й тур XV Ювілейного Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські Ігри". Нагадуємо, що він проходив 13 та 14 липня у Києві в «Академії сучасної освіти А+».

Детальніше