This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=855 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-28. The original page over time could change.
Головам обласних організацій ССОКУ, кооператорам та бажаючим створити кооператив | ТОВ "Господар ЕЦ"

Головам обласних організацій ССОКУ, кооператорам та бажаючим створити кооператив

Міністр Аграрної політики та продовольства Ігор Швайка підписав наказ №287 від 01.08.2014 року “Про організаційні заходи щодо участі у виставці “Фермер України-2014″

            Цим наказом передбачено утворення Організаційного комітету для забезпечення участі Мінагрополітики у XVII сільськогосподарській виставці «Фермер України-2014», яка відбудеться з 10 по 12 вересня 2014 року у Національному комплексі «Експоцентр України» (м. Київ, пр.-т Академіка Глушкова, 1).

Згідно наказу, департаменти АПР обласних державних адміністрацій, спільно з обласними Асоціаціями фермерів та Союзами с/г обслуговуючих кооперативів, повинні забезпечити представлення на виставці обласних експозицій за участю кращих фермерських господарств та кооперативів регіонів.

На виставці буде представлено технології та обладнання для альтернативної енергетики, зберігання та сушки зернових з використанням біоенергетики, обладнання для утримання тварин та переробки тваринницької продукції, сільськогосподарська техніка та інші експонати.

10 вересня 2014 року о 13.00 Союз сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів проводить науково-практичну конференцію «Використання біомаси та біоенергетичних технологій для скорочення споживання природного газу за участі фермерів та кооперативів», а о 15.00, за підтримки Мінагрополітики, відбудеться навчальний семінар з питань залучення ресурсів міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги для фермерів та кооперативів.

Головний організатор заходу, Асоціація фермерів та приватних землевласників України, запрошує всіх голів районних Асоціацій та фермерських активістів на Збори лідерів фермерського та кооперативного руху, які відбудуться в рамках виставки 11 вересня 2014 року. Фермери не лише хочуть поставити питання, та отримати на них відповіді: що відбувається в головній галузі країни, куди ми рухаємося, які пріоритети в державній політиці, а й самим запропонувати, як завдяки зміні регулятивних механізмів держави вже найближчим часом вийти на Європейський рівень виробництва та отримання прибутків.

Передбачено і торгівлю насінням, саджанцями, продукцією бджільництва та городництва, а також дегустацію фермерського, екологічно чистого, вина з різних регіонів України.

Запрошуємо Вас відвідати виставку та максимально поширити інформацію про зазначені заходи для залучення кооператорів та бажаючих створити кооперативи з Вашого регіону на Збори лідерів фермерського та кооперативного руху, участі у конференції та навчальному семінарі та відвідання виставки.

Повну інформацію можливо отримати на інтернет-сайтах організаторів: www.farmer-ukr.com, www.farmer.co.ua, www.coop-union.org.ua, або за телефонами організаторів: 044-501-78-23, 501-78-24.

Про роботу з департаментами АПР обласних державних адміністрацій по формуванню спільних експозиції та участі кооператорів області у виставці прошу повідомити до 27.08.2014 року.

Президент Союзу  Іван Томич