This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php/241-6-travnia-2015 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-25. The original page over time could change.
"Ми славимо мужність і подвиг ваш!”
Мобільна версія Версія для слабозорих

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

"Ми славимо мужність і подвиг ваш!”

05-05-2015 "Ми славимо мужність і подвиг ваш!” – під такою назвою відділ абонемента представляє увазі відвідувачів виставку-пам'ять до 70-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

… Вогняні сорокові. Горе. Кров. Руїни. Ніколи в людській пам’яті не потьмяніють і не згаснуть полум’яні роки минулої війни, коли юнаки і дівчата разом із своїми батьками відстояли і захистили матір-Вітчизну від фашистського поневолення. Цим страшним часам присвячено багато документів. Про справжні причини Другої світової війни, особливості таємної міжнародної дипломатії, трагедію і подвиг перших років війни, ціну великої Перемоги, долю жінки у цій війні, а також про проблеми національного примирення можна дізнатися з книжкової виставки. Особливо широко тут представлені художні твори про війну. Виставка діятиме до 22 травня.


Powered by Web-It.kiev.ua