Правова інформація

 

Вміст даного сайту, а також дизайн є власністю компанії DAW і захищені авторським правом. Ми згодні на запозичення інформації з сайту, якщо вона призначена виключно для приватного використання. Для скачування інформації для інших цілей потрібна попередня згода компанії DAW. Відзначимо, що інформація, що міститься на сайті, частково може підлягати праву власності третіх осіб, які надали нам цю інформацію.

Вся інформація, що міститься на нашій інтернет-сторінці, ретельно перевірена. Ми регулярно розширюємо і оновлюємо цю інформацію. Ми не беремо на себе відповідальність за своєчасність, функціональність, якість, доступність та повноту нашого сайту. Претензії, що виникають при використанні цього веб-сайту, виключаються, оскільки він не заснований на злому намірі, а також не несе шкоди життю або здоров'ю людини.

На нашому сайті є також посилання на інші сторінки в Інтернеті. Ми підкреслюємо, що ми не маємо жодного відношення до дизайну і змісту цих сторінок. Тому ми не можемо гарантувати актуальність, правильність, повноту або якість наданої там інформації та обмежити Вас від змісту цих сторінок. Ця інформація відноситься до всіх посилань на зовнішні сайти і їх вміст.

Захист даних

Серед інтернет-користувачів існує деяка невизначеність і недовіра до того, які особисті дані збираються, зберігаються, обробляються і, можливо, передаються.

Тому ми хотіли б розповісти Вам про конфіденційність і захист інформації в Інтернеті компанією DAW:

Даний сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналітики Google Inc ("Google"). Google Analytics використовує "кукі", текстові файли, які зберігаються на Вашому комп'ютері і дозволяють зробити аналіз використання Вами веб-сайту. Інформація, отримана від "кукі", про використання цього веб-сайту, як правило, передається на сервер Google в США і зберігається там.

У разі активації IP анонімності на цьому сайті, Ваша IP-адреса з Google буде відсічений в державах-членах Європейського Союзу або інших учасників Угоди про Європейський економічний простір. Тільки у виняткових випадках повна IP-адреса передається на сервер Google в США і відсікається там. IP анонімність активна на нашому сайті. За запитом оператора цього сайту Google буде використовувати цю інформацію для оцінки Вашого використання веб-сайту, складання звітів про діяльність веб-сайту та надання їм інших послуг, пов'язаних з роботою сайту і використанням Інтернету.

IP-адресу, яку Ваш браузер передає Google Analytics, не буде пов'язана ні з якими іншими даними Google. Ви можете відмовитися від використання "кукі", вибравши відповідні налаштування у Вашому браузері, проте врахуйте, що якщо Ви зробите це, Ви не зможете використовувати всі функції цього веб-сайту. Ви також можете відмовитися від відстеження Google Analytics, скачавши і встановивши плагін для браузера за посиланням: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

DAW SE запевняє Вас, що Ваші дані будуть використані виключно нами і будуть розглядатися конфіденційно відповідно до застосовних правовими вимогами.