Особливості

Знайомтеся з автомобілем нового часу

Нове покоління моделі i30 призначене для широкої аудиторії. Це розумний і корисний вибір для тих, хто вважає за краще в автомобілі привабливий дизайн, ефективну та динамічну їзду і повний набір сучасних систем безпеки.

Вишуканий. Впевнений. Відмінний

Дизайн нового i30 поза часом і в цьому немає сумнівів.

Виразний. Привабливий. Зрілий

Ідеально пропорційне поєднання стилю та аеродинамічної ефективності.

6 подушок безпеки/ Надміцна високоякісна сталь (AHSS)

Завдяки жорсткому і легкому кузову, зміст ультраміцних сталей в силовий конструкції якого досягає 53%, новий i30 відрізняється відмінною керованістю та поліпшеним захистом. Автомобіль укомплектовано 6 подушками безпеки, які надійно захищають пасажирів під час зіткнень.

7-ступінчаста коробка передач DCT

Ця коробка передач, об'єднуючи в собі переваги механічної та автоматичної трансмісій, забезпечує зменшення витрати палива і викидів CO2 до 20% в порівнянні зі звичайною шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. У той же час, характеристики прискорення можуть бути збільшені на 10%.

Безпека
Найсучасніші системи активної та пасивної безпеки покликані забезпечити максимальний комфорт і безпеку пасажирів нового i30.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Автономне аварійне гальмування (AEB)

    Встановлені на передній частині автомобіля радіолокаційні датчики та камера постійно відстежують відстань до транспортних засобів, що рухаються попереду та пішоходів, що перетинають дорогу. AEB автоматично ініціює екстрене гальмування, щоб звести до мінімуму можливість серйозної аварії або зменшити її наслідки.

  • Адаптивний інтелектуальний круїз-контроль (ASCC)

    Підтримує встановлену відстань до попереднього транспортного засобу, автоматично зменшуючи або збільшуючи швидкість до заданої межі. Попередньо встановлена відстань підтримується ASCC після зупинки та після відновлення руху.

  • Система попередження про зіткнення при русі заднім ходом (RCTA)

    Виїжджаючи з паркувального місця заднім ходом, система попередження про зіткнення при реверсивному русі разом з системою виявлення об'єктів в «сліпих» зонах (BSD) своєчасно сповістить водія про наближення автомобіля або інших перешкод.

  • Система виявлення об'єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Система своєчасно інформує водія про транспортні засоби, що знаходяться в «сліпий» зоні, допомагаючи при перестроюванні із смуги в смугу і інших маневрах.

  • Система допомоги при підйомі по схилу (НАС)

    Система допомоги при підйомі по схилу (НАС) автоматично застосовує гальма, щоб запобігти скочуванню автомобіля під час старту вгору.

Play Stop Next
  • AEB
  • ASCC
  • RCTA
  • BSD
  • HAC
  • END

Переваги

Система допомоги при русі заднім ходом

Спеціальні лінії на моніторі демонструють очікувану траекторію руху автомобіля, яка будується у відповідності до положення керма, щоб забезпечити вдале паркування заднім ходом.

Електричні склопідйомники

Елементи керування електричними скло підйомниками вікон розташовані на дверях водія для оптимальної ергономіки та легкості роботи.

Електронне паркувальне гальмо

Компактний важіль електронного паркувального гальма, розміщений на центральній консолі, економить місце і дозволяє надійно зупинити автомобіль.

Передні і задні паркувальні радари

Встановлені в передньому і задньому бампері радари визначають відстань до об'єктів спереду і ззаду автомобіля і оперативно сповіщають водія про їх місцезнаходження за допомогою звукового і візуального сигналів.

Універсальні функції

Насолоджуйтесь душевним спокоєм навіть збираючи та завантажуючи речі для далекої подорожі у великий багажник нового i30. Його місткий та комфортний внутрішній простір, практичні задні сидіння, що складаються у пропорції 6:4, які можна налаштувати відповідно до кількості пасажирів і розміру вантажу, і зручні для користувача функції роблять кожну поїздку приємною.

Кнопка запуску двигуна

Двигун i30 нового покоління можна завести простим натисканням кнопки - достатньо мати при собі чіп-ключ.

Порти підключення до зовнішніх приладів

USB і AUX порти для підключення зовнішніх пристроїв спростять взаємодію з мультимедійною системою автомобіля.

Система антизапотівання

Ефективна система антизапотівання автоматично визначає наявність конденсату на лобовому склі і активує функцію обдуву.