This version of the page http://oblrada.cv.ua/events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-22. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада |
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня
  • Новини
  • Анонси головних подій
    та обласних заходів
  • Архів новини
  • Трибуна депутата
  • Оголошення
  • Фоторепортажі
  • Відео
  • Бібліотека
 
Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...

20.03.2018 17:11 Чернівецька область та Сучавський повіт Румунії підготують низку спільних проектних пропозицій в рамках Спільної операційної програми «Румунія – Україна 2014-2020»     19.03.2018 15:40 З метою успішного досягнення Цілей сталого розвитку     19.03.2018 12:38 На базі Чернівецької обласної ради відбудеться фахова майстерня     

Прес-центр >  Анонси головних подій та обласних заходів

Прес-центр

Анонси головних подій та обласних заходів

19.03.2018 12:38

На базі Чернівецької обласної ради відбудеться фахова майстерня  |  АНОНС

23 березня 2018 року о 09:45 в приміщенні Чернівецької обласної ради (вул. Грушевського,1, каб.301) для голів районних рад, депутатського корпусу, представників органів місцевого самоврядування проводитиметься одноденна фахова майстерня на тему: «Секторальні реформи як невід’ємна частина децентралізації: бюджетна політика». Захід відбудеться в рамках реалізації Асоціацією міст України спільно із Українською асоціацією районних та обласних рад Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Програма фахової майстерні передбачає обговорення проблемних питань та шляхів їх вирішення.
детальніше...



15.03.2018 15:25

Іван Мунтян привітав випускників та професорсько-викладацький колектив Буковинського університету  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам приватного вищого навчального закладу «Буковинський університет» відбулися у столиці Буковини сьогодні, 15 березня. Привітав випускників, викладачів та студентів університету голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.
детальніше...



14.03.2018 17:39

На знак вшанування подвигу буковинських добровольців  |  З нагоди Дня українського добровольця

Сьогодні, 14 березня 2018 року, заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на скорботній церемонії покладання вінків та квітів до місць поховання полеглих воїнів-добровольців на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. У своєму виступі він високо оцінив роль українських добровільний військових формувань в організації належної відсічі російським агресорам та їх поплічникам під час воєнних дій на Сході України у 2014 -2018 роках. Посадовець закликав присутніх на скорботному зібранні ветеранів АТО, учасників бойових дій, рідних та близьких полеглих в бою захисників України свято берегти пам’ять про героїв, які віддали свої життя за свободу та незалежність Вітчизни в смертельнім двобої з підступним ворогом.
детальніше...



14.03.2018 12:51

На погоджувальній раді з керівниками депутатських фракцій Чернівецької обласної ради  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Погоджувальну раду з керівниками депутатських фракцій Чернівецької обласної ради провів сьогодні, 14 березня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян. Обговорено проект рішення обласної ради «Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України та Президента України» щодо подій у м.Києві 3 березня цього року, а також пропозиції щодо внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.
детальніше...



09.03.2018 11:18

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять Тараса Шевченка  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 9 березня, перебуваючи із робочим візитом у Сучавському повіті Румунії, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, головою Союзу українців Румунії Іллею Савчуком, заступником голови Сучавської повітової ради паном Віорелом Середенчуком та представниками місцевої влади с.Негостина Сучавського повіту поклав квіти до погруддя співця незалежності та національного відродження Української Держави Тараса Григоровича Шевченка з нагоди 204-ї річниці від дня його народження.
детальніше...



05.03.2018 16:54

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів виїзний прийом громадян  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 5 березня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів виїзний прийом громадян на базі ОКУ «Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів війни», де поспілкувався з медперсоналом та пацієнтами установи. Так, пацієнти закладу охорони здоров’я звернулися до керівника представницької влади краю з проханням сприяти у якнайшвидшому вирішенні питання щодо забезпечення можливості придбання необхідних медикаментів безпосередньо на території медзакладу.
детальніше...



01.03.2018 16:25

Іван Мунтян: Високий рівень персональної та командної відповідальності дозволяє забезпечити належні результати роботи фіскальних органів регіону  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників розширеної наради, яку провів в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Віталій Шпак сьогодні, 1 березня, за участі керівників об’єднаних державних податкових інспекцій в районах та м. Чернівцях, відділу податкової міліції та структурних підрозділів обласного апарату ГУ ДФС у Чернівецькій області.
детальніше...



01.03.2018 12:25

Елеонора Молдован та Іван Мунтян обмінялися привітаннями з нагоди свята Мерцішору  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та Генеральний консул Румунії в Чернівцях пані Елеонора Молдован обмінялися привітаннями з нагоди традиційного свята приходу весни Мерцішором сьогодні, 1 березня. Так, керівник представницької влади краю побажав пані Елеонорі Молдован та її поважній родині щастя, радощів, добра та Божої ласки.
детальніше...



28.02.2018 16:23

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у засіданні колегії Чернівецької ОДА  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 28 лютого, відбулося розширене засідання колегії Чернівецької обласної державної адміністрації, участь у якому взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Підбито підсумки роботи зі зверненнями громадя, підсумки роботи органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернівецької області та підсумки роботи управління екології та природніх ресурсів облдержадміністрації у 2017 році, визначено завдання для відповідних структурних підрозділів на 2018 рік. Також розглянуто питання про стан свободи слова в Чернівецькій області.
детальніше...



20.02.2018 18:15

Задля розвитку українських Карпат  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Засідання українсько-австрійського круглого столу на тему: «Формування державної політики підтримки розвитку гірських територій: досвід України та ЄС» відбулося сьогодні, 20 лютого, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка. Участь у роботі круглого столу взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Обговорено шляхи підвищення якості життя населення гірських територій Карпатського регіону.
детальніше...



20.02.2018 15:37

На вшанування світлої пам’яті полеглих Героїв Небесної Сотні та загиблих Героїв війни проти російських загарбників на Сході України  |  Герої не вмирають

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька та заступник Голови обласної ради Віталій Мельничук взяли участь у скорботній панахиді, приуроченій до Дня Героїв Небесної Сотні, яка відбулась сьогодні, 20 лютого 2018 року на Алеї Слави центрального кладовища Чернівців.
детальніше...



20.02.2018 12:29

Іван Мунтян вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні  |  Пам'ятаємо

Безсмертний подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя під час Революції Гідності, вшанував голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, перебуваючи з офіційним відрядженням у м.Києві, сьогодні, 20 лютого. Так, голова крайового парламенту Буковини поклав квіти до меморіальних дощок на Алеї Героїв Небесної Сотні, а також відвідав тематичну інсталяцію, розміщену у середмісті нашої столиці.
детальніше...



15.02.2018 15:57

Буковина вшановує учасників бойових дій на території інших держав  |  Герої не вмирають

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистих заходах з нагоди Ь Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які відбулись в Чернівцях сьогодні, 15 лютого 2018 року. Представники крайової та міської влади, керівники та активісти ветеранських організацій області, учасники бойових дій в Афганістані та на території інших зарубіжних країн, громадські активісти поклали вінки та квіти до підніжжя монументу на честь жителів Чернівецької області, які загинули під час бойових дій в Афганістані, встановленого на проспекті Незалежності обласного центру. Згодом у Центральному палаці культури Чернівців відбулись урочисті збори.
детальніше...



14.02.2018 11:05

14 лютого о 15.00 відбудеться засідання 20-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Відповідне розпорядження підписав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання скликати 20-у позачергову сесію обласної ради VІІ скликання 14 лютого 2018 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) о 15.00.
детальніше...



05.02.2018 12:56

Запрошуємо на IV Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest»!  |  Культура та мистецтво

Українська асоціація районних та обласних рад долучилася до участі у підготовці IV Міжнародного Конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Це мистецьке дійство відбудеться 10 березня 2018 року в приміщенні Колонної зали Київської міської державної адміністрації (м.Київ, вул. Хрещатик, 36).
Конкурс проходитиме під девізом «Творчість заради майбутнього!».У трьох попередніх конкурсах взяли участь творчі колективи та юні артисти з 20 регіонів України. Цього року Конкурс відбуватиметься у шести номінаціях.
Вичерпну інформацію про умови проведення IV Міжнародного Конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», вимоги до виступів, критерії їх оцінювання тощо можна отримати на офіційному веб-сайті Конкурсу-фестивалю за посиланням www.perlyny.com.ua, а також за контактними телефонами Оргкомітету: (044) 586-40-11, (067)5201135.
детальніше...



  Теми новин

  • Діяльність органів місцевого самоврядування
  • Економіка та бізнес
  • Здоров'я та спорт
  • Наука
  • Політика
  • Культура
  • Різне
  • Відповіді на питання
  • Освіта
  • День для святкування
  • Медицина
  • Сільське господарство
  • Діяльність органів виконавчої влади
  • Туризм
  • Статистика
  • Патріотична робота
  • Міжрегіональне співробітництво
  • Законність і правопорядок
  • Громадське життя
  • Лісове господарство
  • Фінанси
  • Повідомлення Пенсійного фонду
  • Інформації
  • Екологія
  • Слово на спомин
  • Святкові заходи
  • Привітання
  • Міжнародне співробітництво
  • Інформаційна політика
  • Історія
  • Вибори
  • Економіка
  • Кадрова політика
  • Діяльність фракцій обласної ради
  • Доступ до публічної інформації
  • Вітаємо з високою відзнакою!
  • Діяльність депутатів обласної ради
  • Інтерв'ю
  • Суспільство
  • Повідомляє обласна виборча комісія
  • Життя територіальних громад
  • Проекти та інвестиції
  • Вітаємо з нагоди обрання!
  • Наука і техніка
  • Духовне життя
  • Уроки історії
  • Добро. Благодійність. Милосердя.
  • АНОНС
  • Охорона здоров'я
  • Урочисті заходи
  • Вітаємо!
  • Надзвичайні ситуації
  • Повідомляє УДС Головдержслужби України в Чернівецькій області
  • Пам’яті товариша
  • Соціальна політика
  • Діяльність народних депутатів України
  • Робоча поїздка
  • Життя національних громад
  • Робочі зустрічі
  • Житлово-комунальне господарство
  • Благодійність
  • Благоустрій територій
  • Соціальний захист
  • Наука і освіта
  • Заяви та звернення
  • Новини Асоціацій
  • Молодіжна політика
  • Громадянське суспільство
  • Парламентські слухання
  • Земельні відносини
  • На шляху європейської інтеграції
  • Спортивні події
  • Соціально-економічний розвиток
  • Служба зайнятості інформує
  • Фізкультура і спорт
  • Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади
  • Мистецькі заходи
  • Законодавство
  • Демографічна ситуація
  • Візити
  • У Верховній Раді України
  • Транспорт та шляхи
  • Заходи
  • До Дня пам'яті і примирення
  • Адміністративно-територіальна реформа
  • Коментарі
  • Транскордонне співробітництво
  • Діяльність голови Чернівецької обласної ради
  • Децентралізація влади
  • На захист національних інтересів і територіальної цілісності України
  • Герої не вмирають
  • Пам'ятаємо
  • Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради
  • Засідання сесії обласної ради
  • Колегія обласної ради
  • Пленарне засідання сесії обласної ради
  • Народні традиції
  • Правоохоронна діяльність
  • Офіційно
  • Реформа місцевого самоврядування
  • Євроінтеграція
  • Енергозбереження
  • Судочинство
  • Науково-практична конференція
  • Діяльність центральних органів виконавчої влади
  • Культура та мистецтво
  • З нагоди Дня українського добровольця
Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -