Особливості

Непереборна впевненість

Зі стильним дизайном і спортивними, динамічними лініями, багатофункціональна Elantra наважується вийти за межі ваших очікувань від автомобіля цього класу.

Спортивна та розкішна

Фари обтічної форми у поєднанні з виразною шестикутною решіткою радіатору створюють преміальний вигляд сучасного бізнес-седану.

Унікальна і надійна

Цілком нова Elantra може похвалитися динамічним дизайном колісних арок та вишуканими пропорціями, які стимулюють вашу пристрасть до водіння.

Підвищена жорсткість і міцність шасі

Завдяки використанню більш ніж 53% високоміцної сталі у конструкції кузову, підвищена жорсткість шасі забезпечує кращу керованість, витривалість і продуктивність.

Аеродинамічний дизайн

Це довершений високотехнологічний дизайн, виконаний на новому рівні. Завдяки оптимізованим технологіям, спортивна конструкція кузова Elantra ідеально розроблена для максимальної стабільності та економії палива.

Інтелектуальна система відкриття дверей багажника

Просто з легкістю завантажуйте більше багажу завдяки інтелектуальній системі відкриття дверей багажника, яка автоматично відкриває багажник протягом 3 секунд, коли ви стоїте поблизу автомобіля з чіп-ключем.

Безпека

Відмінна безпека скрізь і всюди
Оснащена розумними інноваційними функціями безпеки, цілком нова Elantra встановлює новий
стандарт захисту для водія та пассажирів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Система автономного екстреного гальмування (AEB)

    Це перша система автономного екстреного гальмування (AEB)
    у компактному сегменті. Завдяки високотехнологічним радарам та датчикам, система ефективно сповіщує водія та дозволяє уникнути можливих зіткнень ззаду.

  • Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Контролюючи дорожньо-транспортні умови, система допомагає вам, попереджаючи про транспортні засоби, які знаходяться у «сліпих» зонах.

  • Система попередження про зміну смуги руху (LDWS)

    Інноваційна система попередження про зміну смуги руху своєчасно сповістить вас за допомогою звукового та візуального сигналів, якщо ви змінюєте смугу руху без включення покажчиків повороту.

  • Фари з функцією підсвічування поворотів (SBL)

    Для безпечнішого водіння вночі, фари з функцією підсвічування поворотів (SBL) ефективно освітлюють навіть у найтемніші повороти.

Play Stop Next
 
  • AEB
  • BSD
  • LDWS
  • SBL
  • END

Особливості безпеки

Електронна система курсової стійкості (ESC)

Забезпечуючи оптимальний контроль при раптовому гальмуванні або маневрі система надійно підтримує стабільність автомобіля, щоб водій міг продовжити рух по запланованій траєкторії.

Система допомоги при рушанні на підйомі (HAC)

При наближенні до схилів, тимчасово підтримується гальмівний тиск, щоб уникнути небезпечного скочування назад.

7 подушок безпеки

Оснащена системою з 7 подушок безпеки, Elantra забезпечує надійний захист всіх пасажирів у будь-яких ситуаціях.

Автоматичний круїз-контроль (ACC)

Автоматичний круїз-контроль (ACC) може підтримувати швидкість автомобіля, встановлену вами, тому ви можете їздити без натискання на педаль акселератора.

Переваги

Система допомоги при паркуванні (PAS)

Завдяки датчикам і звуковим сигналам, які допомагають вам безпечно паркуватись, не зачіпаючи перешкоди на шляху, ви можете маневрувати у вузьких для паркування місцях з більшим комфортом та легкістю.

Звукова система преміум класу

Аудіосистема Infinity Premium поєднує в собі найсучасніші матеріали з унікальним звуковим дизайном для забезпечення неперевершеного звучання в автомобілі.

Система управління регулюванням сидіння

Налаштуйте сидіння з електричним приводом регулювання так, щоб воно відповідало потрібному вам положенню.

Системи підігріву та вентиляції сидінь

Ви можете почувати себе в прохолоді все літо, використовуючи 3-рівневу систему циркуляції повітря, вбудовану у передні сидіння, або насолоджуватись теплом завдяки нагрівальним елементам, встановленим в подушки передніх та задніх сидінь.