Всі
Копірайтинг
eCommerce
Створення сайтів
Ілюстрації і карикатури
CMS
Веб-розробка
Інтернет маркетинг
Маркетинг
PPC
SEO
ПЗ
IT
Хостінг
Домени
Веб-дизайн
Події
Книги
Що включає в себе процес створення контенту?

Потребуєте якісне наповнення сайту? Хочете, щоб він дійсно продавав? Ми Вам допоможемо! Наша компанія створює унікальний контент, який працює в потрібному Вашому бізнесу напрямку! Професійний підхід до написання текстів, уважне вивчення робочої області замовника і особливостей цільової аудиторії дозволяють нам створювати тексти, які викликають бажання купити!

Персональний брендинг

Персональний брендинг визначає вашу інформацію, яка буде відображатися в пошуку. Брендинг часто асоціюється виключно з компаніями та підприємствами. Проте, сьогодні він пішов набагато далі. Насправді, ми всі - бренди, хочете ви цього чи ні.

Ключові ідеї Дж. Коллінза з книги "Від хорошого до великого"

Огляд основних ідей Джима Коллінза з книги "Від хорошого до великого". Чому одні компанії здійснюють прорив, а інші - ні.

Конференція Google Partners з розвитку Digital-агенцій України

Конференція за підтримки Google Partners, для провідних Digital-агенцій України.

Як оптимізувати сайт під голосовий пошук вже зараз?

До 2020 року кількість голосових пошукових запитів буде обчислюватися 200 мільярдами в місяць і більше половини всіх запитів будуть голосовими, згідно з дослідженнями comScore.

Технічний SEO Чек-лист: 7 порад, які будуть актуальні в 2017 році

У цій статті ми зупинимося на семи основних етапах технічного SEO в 2017 році. Деякі з них завжди були актуальні, інші досить нові і застосовуються згідно з останніми змінами в пошукових системах.

Аналіз даних розмітки середньостатистичної веб сторінки

Середньостатистична веб сторінка Ми, веб-розробники, намагаємося поліпшити наш HTML-код, роблячи його зрозумілим, красивим і читаним. Ми робимо це в гонитві за кращою семантикою і кращою доступністю, так щоб кожен міг використовувати його. Це - наш головний пріоритет. І у нас завжди виникають запитання: Який найкращий спосіб структурування розмітки? Як інші роблять це? Подібні питання постійно цікавлять нас. Хочеться достеменно знати, як інші люди пишуть розмітки в ці дні, так як нові веб-технології постійно з'являються. Таким чином, веб-розробники з багатьох країн об'єдналися задля детального дослідження, і вони зіткнулися з набором даних з більше ніж 8 мільйонів сторінок топ двадцятки результатів видачі Google.

Типові помилки в розробці сайту, які блокують "хороше" SEO

Власникам сайтів і бізнесу в мережі знайома ситуація, коли для просування справи потрібно SEO-оптимізація. І тут виникають проблеми, вирішити які можуть або чималі фінансові вливання або час, якого мало. Що ж робити, якщо немає ні коштів, ні бажання переписувати заново сайт або підставляти немислимі і численні підпірки?

Існує мобільна версія сайту - Google виділить вас при пошуковій видачі

Як раніше зазначалось представниками Google, що ця пошукова система дійсно буде використовувати інформацію про наявність версії сайту для мобільних пристроїв. як сигнал для ранжування сайту при пошуковій видачі.

Електронна комерція законодавчо діє в Україні

На сьогоднішній день для ефективного розвитку середнього та малого бізнесу великою популярністю у підприємців користується онлайн- торгівля з використанням електронних грошей.

Можливість продавати і монетизувати в Google Play для України

Вирішилося питання яке хвилювало всіх розробників мобільних додатків та ігор для Google Play, тепер монетизація можлива і в Україні.

Те, що знаходиться всередині body, - дуже важливе для Google

Matt Cutts, як завжди акцентує увагу на якісному контенті сайту, не оминув стороною цю тему і в останньому відео-зверненні.

SEOTMовичі на iForum 2014

Команда SEOTM відвідала щорічний Всеукраїнський форум інтернет-діячів iForum 2014, який пройшов в Києві.

SEO-революція, 5 ключових змін

Все частіше в середовищі інтернет-маркетологів обговорюються нові зміни в SEO, в пошукових системах і процесах впливають на роботу інтернет фахівців.

Метт Каттс пояснив чому Google сам формує метатег title - веб студія SEOTM

Метт Каттс пояснив чому в деяких випадках Google самостійно формує власний тег назва, ігноруючи тег вказаний на вашій сторінці.

Чому якісне сео дорого коштує?

 Вже багато років робота SEO- фахівців ускладнюється тим що пошукові системи вдосконалять свої пошукові алгоритми . Тому робити прогнози і що-небудь гарантувати клієнтам і замовникам стає дедалі складніше, а збільшувати бюджети на просування необхідно.

Дивитися більше