This version of the page http://www.farmak.ua/environmental_protection_ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-19. The original page over time could change.
Екологія | Фармак
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Екологія
Назад

Збереження екологічного балансу є однією з ключових складових відповідального ведення бізнесу «Фармак». Стратегія компанії спрямована на забезпечення ефективного використання природних ресурсів, охорону навколишнього середовища та забезпечення екологічної безпеки.

Ми добре розуміємо, що природні ресурси не безмежні, й робимо усе можливе, щоб зберегти їх для майбутніх поколінь. Тому направляємо зусилля на мінімізацію впливу на навколишнє середовище. З цією метою на підприємстві впроваджена та функціонує система управління навколишнім середовищем відповідно до вимог ДСТУ ISO 14001:2006 (Система екологічного управління).

«Фармак» реалізував значні інвестиційні проекти, спрямовані на зменшення впливу на довкілля. Впроваджено повторне використання та переробку ресурсів. Наприклад, за результатами 2015 року передано на переробку: плівки стрейч – 8,025 т, відходів поліетилену – 20,118 т, склобою тарного – 14,820 т, макулатури паперової та картонної – 152,605 т. Частка повторно використаної води постійно зростає. 

Ми визнаємо рівень відповідальності за стан довкілля та важливість принципів сталого розвитку, тому впроваджуємо інноваційні та енергозберігаючі технології.  Ми розуміємо, що рівень екологічної безпеки забезпечується на кожному етапі діяльності підприємства, тому відповідальне ставлення до проблем екології входить до числа пріоритетів  компанії. Для нас важливе підвищення еко-свідомості та еко-культури працівників.

Ми відповідальні за довкілля!

  • Завантажити Екологічну політику