Відеогалерея Caparol

Нова локація професіоналів Caparol Center у Києві

2 листопада 2017 року в українській столиці на Подолі відкрився новий салон Caparol Center. І це вже 22-й салон в Україні.

Локація професіоналів - це салон нового європейського формату, який поєднує в собі все необхідне, як для роботи архітекторів та дизайнерів, так і для будівельників, прорабів та клієнтів, які бажають зробити ремонт самостійно.

Ексклюзивна зустріч AT THE HOTEL для дизайнерів та архітекторів

26 вересня 2017 року в RADISSON BLU HOTEL компанія Caparol Ukraine провела закриту зустріч AT THE HOTEL для дизайнерів й архітекторів та розповіла про створення трендових рішень в сегменті HoReCa.

Творимо Історію України разом | Caparol

Коли ми чуємо назву компанії, бренду – в більшості випадків на думку спадає їх продукт або послуга. І майже ніколи – ті, хто власноруч створюють десятки тисяч квадратних метрів поверхонь, які нас оточують. 

У цьому ролику ми хочемо сказати всім майстрам  та фахівцям ДЯКУЄМО! Ми пишаємося, що Капарол Україна є частиною їх Великої Праці!

Ефект полірованого каменю "Ехо відродження" - Capadecor Marmorino Romantico

Декоративна дрібнозерниста мінеральна маса, яка дає можливiсть створювати фактурну імітацію каменю (наприклад: марморин, гротто, травертин та ін.). Створіть ефект полірованого каменю на своїй стіні з матеріалом Capadecor Marmorino Romantico!

Ефект бетону "Первозданність фактури"

Бетон давно вже вийшов з індустріального формату і його елементи тепер використовуються у багатьох стилях інтер'єру. Моделювальна маса ArmaReno 700 надасть вашим стінам стильного необробленого вигляду з технікою Ефект бетону «Первозданність фактури».

Ефект оксамиту «Мерехтіння ниток» - StuccoDecor Di Perla

Декоративна шпатлювальна маса StuccoDecor DI PERLA вирізняється мерехтливим металевим блиском і оксамитовим ефектом, що дозволяє створити індивідуально виражені імпозантні декоративні поверхні, які прикрашають не тільки офісні, а й домашні приміщення.

Ефект матового шовку «Гра тканини» - Stucco Satinato

Stucco Satinato - неперевершений матовий шик, природність, індивідуальність і благородство - все це зібрано в декоративній техніці з ефектом матового шовку. Багатогранність квітів та шикарні дизайнерські рішення допоможуть Вам відтворити ексклюзивний королівський дизайн.

Ефект перлів «Перламутровий блиск» - Stucco Eleganza

Магічний шовковистий блиск мушель або перлів завжди зачаровував людей.
Майстри отримали можливість легко відтворювати на стіні цей м'який і ніжний блиск. Нова Stucco Eleganza надає почуття розкоші, проста в застосуванні і гарантує відмінний результат, як на акцентній стіні, так і у всій кімнаті.

Ефект художньої пасти "Чарівна стихія"- ArteTwin

ArteTwin – це система привабливої різнокольорової шпаклівки для створення природних елегантних поверхонь стін всередині приміщення. Система ArteTwin складається зі спеціально розроблених компонентів, які можна комбінувати окремо. Шляхом варіювання різних матеріалів та різноманітних засобів роботи можна отримати поверхні від візуально стриманих до дуже ефектних.

Ефект травертину «Тібурський камінь» - Calcino Romantico

Натуральний камінь завжди в моді. Дана техніка дає Вам можливість отримати кам'яну стіну під травертин, яку навряд чи можна перевершити за натуральності. Також можна підібрати структуру, величину і колір каменю і регулювати за кількома параметрами.

Ефект піщаних пагорбів «Вабливі дюни»

Для тих, хто хоче створити поверхню з ефектом піщаних дюн, дана креативна техніка підійде якнайкраще. Ця декоративна техніка створюється за допомогою матеріалу DecoLasur Matt/Glänzend, а для отримання металічного блиску на стіні використовується матеріал Metallocryl.

Ефект корозії «Подих часу»

Декоративна техніка для створення неперевершених стін з ефектом іржі "Подих часу" відмінно підходить для неординарних інтер'єрів у стилі лофт та хай-тек.

Перейти до всіх відео Caparol
Перейти до розділу актуально