REGISTRATION
FACEBOOK EVENT
SPONSORSHIP

Підсумки Всеукраїнського Хакатону Аграрних Інновацій 2017

Ukrainian Hackathon for Agricultural Innovations

Is the largest event for a creative community of national scale devoted to technological innovations in the agricultural sector. This event is for enthusiasts and pioneers, inventors and innovators, agronomists and livestock, programmers and engineers, designers, businessmen, marketers and many other agronomic innovators. It's a chance to express yourself, talk about your ideas, find like-minded people, create a team and move one step closer to realizing a dream. We will do our best to help you DREAM BIG and WORK HARD. We will share knowledge and experience with our mentors, criticize and discuss, prompt and answer your questions. All this is for the sake of bringing new cool products and services in Ukraine, that have become popular all over the world!

Let's change the world and build a technological future in agro together!

Organized by


  • Supported by


  • Premium Sponsor


  • Premium Sponsor


  • Official Sponsor


  • General print media partner


  • In cooperation with


  • Prtners



  • Sweet partner


  • Information partners





























  • BECOME A PARTNER
    MEDIA ACCREDITATION

    AgTech Challenge – new format of participation in the Ukrainian Hackathon for Agricultural Innovations for companies, which understand their needs, want to find for them the best solutions and ready to formulate tasks for the interested teams.

    More Details

    Ukrainian Hackathon for Agricultural Innovations

    Ukrainian Hackathon for Agricultural Innovations gives an opportunity to discover a new sphere - IT-solutions for the agrarian sector. GIS, ERP, Big Data, telemetry, machine learning, mobile applications are just some of the areas where IT can optimize work effectiveness in agro sector. All-Ukrainian Hackathon of Agrarian Innovations is an opportunity to create innovative start-ups focused on the agrarian sector.

    Mentors List



    Игорь Бучацький

    Игорь Бучацкий — CEO компанії ED&F Man - Україна, яка є Генеральним Спонсором цьогорічного хакатону. Ігор має за плечима безцінний багаж знань і досвід управління великими компаніями в агросекторі та чудово розуміє роль відповідального лідерства в успішній побудові бізнесу. А найголовніше – він готовий поділитися своїми знаннями з вами! І ми наполегливо рекомендуємо Вам скористатися цією нагодою;)



    Роман Кравченко

    Роман Кравченко - засновник лабораторії-акселератора Інтернету речей IoT Hub, лабораторії DIY Lab, інкубатора Space Live. Має вищу освіту з розробки програмного забезпечення. Може розказати чимало: про інвестиції в IoT-стартапи в Україні; про те, що таке розумні гроші і чому це важливо для стартапів розумних речей; яке значення має час для стартапу і що означає встигнути? Роман краще за інших знає відповідь на питання, як розвивати й просувати свої хардверні проекти в Україні.



    Віктор Галкін

    Віктор Галкін - менеджер маркетингових кампаній Syngenta. Він точно розуміє як зачепити аграрія, має досвід роботи з усіма можливими маркетинговими каналами ну і, звичайно ж, прагне цим всім з вами поділитися!



    Ольга Трофімцева

    Ольга Трофімцева – заступник Міністра аграрної політики і продовольства України з питань європейської інтеграції. Вона обіймає цю посаду із серпня 2016. Перед тим вона працювала керівником проекту Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини з питань консультування України стосовно аграрної торгівлі.



    Владислава Рутицька

    Владислава Рутицька — колишній заступник Міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції (2014-2016 рр). Нині обіймає посаду радника голови Міністерства агрополітики (з липня 2016).



    Інна Гребенюк

    Інна Гребенюк – юрист зі значним досвідом у різних сферах. Професійну кар’єру розпочала у Міністерстві юстиції України, потім продовжила у Верховній раді України. У 2015-2016 роках працювала у Міністерстві аграрної політики та продовольства України спочатку як головний юрист (Директор юридичного департаменту), а потім, як заступник міністра-керівник апарату, де, зокрема, відповідала за питання дерегуляції в аграрній галузі та зміні управлінських підходів до функціонування апарату відомства.



    Александр Смокотнин

    Александр Смокотнин чудово знається на логістиці, бо за плечима в нього — кількарічний досвід роботи за цим фахом. На сьогодні він працює директором департаменту логістики в Agricom Group. До того часу він працював керівником складу з постачання та перевезень у Philip Morris International, а також менеджером із логістики та митниці у Linde AG.



    Олексій Стеценко

    Олексій Стеценко – директор з розвитку бізнесу Агроскоп Інтернешнл.



    Андрій Зубінський

    Андрій Зубінський - професіонал у галузі промислового ІоТ. Він має неабиякий досвід у розробці хардових embedded рішень, програмуванні мікроконтроллерів, розгортанні LoRa One мереж (на 20 000 юнітів!!!), розробці алгоритмів, побудові телематичних систем та обслуговуванні тепличного господарства. А ще Андрій мегакрутий R&D Lead та ІТ-журналіст з глибокою професійною експертизою. Тому не втрачайте такого шансу і готуйте правильні запитання!



    Вероніка Васильченко

    Вероніка Васильченко - старший юрист практики інвестиційного консалтингу ILF. Вона спеціалізується на структуруванні бізнесу в Україні та за кордоном і на угодах з іноземними компаніями. Вероніка щорічно проводить тренінги та семінари з оформлення стартапів щодо особливостей проведення розрахунків і складання контрактів, а також консультує підприємців в проектах Legal hours for IT, Клуб бізнесу і права ЕВ і GoWomen USAID.



    Вадим Арістов

    Вадим Арістов – управлінець з багаторічним досвідом. Шлях в аграрці починав від керівника проекту (тваринництво), а вже за три роки обійняв крісло СЕО великої інноваційної компанії Агро-Союз. Згодом опанував досвід інтернаціоналізації – коли керував виходом на ринок ЄС українського брендованого продукту. Вадим має ступінь МВА Києво-Могилянської Бізнес Школи. Він випускник першої програми Agro MBA і є також коучем КМБШ.



    Павло Рижій

    Павло Рижій - менеджер з інновацій у Philip Morris Ukraine. Його робота сприяє еволюційному розвитку компанії. Він добре знається на взаємодії між стартапами та корпораціями, тому без вагань відповість на запитання учасників і дасть цінну пораду. Крім того, Павло зможе докладно розказати, як працює методологія СOSTAR (Client, Opportunity, Solution, Team, Advantages, Result).



    Олексій Блінков

    Олексій Блінков – головний інженер-гідротехнік компанії Irrigator LTD і справжній знавець у питаннях зрошення. Олексій має просто неймовірний досвід у проектуванні, монтажі та обслуговуванні різноманітних систем зрошення та фертигації у багатьох країнах. Вологість грунту, автоматизація управління поливими вузлами, змішування поживних сумішей, підземний полив та ще багато всього іншого стануть більш зрозумілими для вас, якщо ви ставитимете правильні запитання.



    Максим Романов

    Максим Романов – директор із розвитку АППАУ (Асоціація підприємств промислової автоматизації України). Довгий час працював директором із автоматизації «АрселорМіттал Кривій Ріг», де провів 7 промислових хакатоів! На Всеукраїнський ХАІ Максим готовий розказати про те, як проходить автоматизація виробничих процесів і як АППАУ торік успішно організувала Рух «Індустрія 4.0 в Україні», до якого ввійшли близько 50 представників інтеграторів, вендорів IT та АСУ ТП і кінцевих замовників.



    Сергій Скабєлкін

    Сергій Скабєлкін стане ментором Всеукраїнський ХАІ. Він – експерт в сфері FinTech і мобільного банкінгу, бізнес архітектор мобільних гаманців та он-лайн сервісів, співзасновник @Fintech Cluster, із 2012 року віце-президент @асоціації учасників електронного бізнесу України, Сергій має понад десять років досвіду роботи в банківському секторі: зокрема, «Приват Банк» (проект "Приват Кредит"), «Альфабанк», Фідобанк "(проект FidoWallet), Венчурний Фонд «ЛайфСреда» (проект «LifePad») тощо.



    Олександр Пупена

    Олександр Пупена – спеціаліст у галузі промислової автоматизації переробних підприємств харчової промисловості, доцент Національного університету харчових технологій. Якщо вам потрібна експертиза у переобладнанні заводів, побудові процесів автоматизації, впровадженні та інтеграції комплексних продуктів для агропереробних підприємств - готуйте запитання до Олександра.



    Сергій Тихонов

    Сергій Тихонов - технічний директор Agro Core – IT-платформи, що має на меті поєднати між собою багато різних систем і стати для аграрія унікальним продуктом із великим набором сервісів. Сергій – експерт у галузях IT та агро, адже є одним із засновників eFarmer – програми, що дозволяє керувати фермерським господарством зі смартфона.



    Mostafa Benhenda

    Mostafa Benhenda - спеціаліст у штучному інтелекті, Facial Recognition, Faceless Recognition, Deep Learning та Computer Vision. Mostafa є засновником стартапу mindolia.com (комп’ютерне бачення). Крім того, він створив програму для аналізу відвідуваності подій у Facebook – www.showup.tech. Mostafa також є організатором столичного заходу – Kyiv deep learning meetup.



    Артем Бєлєнков

    Артем Бєлєнков - засновник компаній SmartFarming та AG Advisors. Він експерт у питаннях землі, адже за три роки роботи його команда втілила понад 40 різних проектів, що пов’язані з точним землеробством, супутниковим моніторингом та аудитом земельного банку.



    Денис Глушко

    Денис Глушко - один із менторів Всеукраїнського Хакатону Аграрних Інновацій! Із 2015 року co-fonder компанії Forland. Працював в компанії Ukrlandfarming PLC. Навчався у Kyiv-Mohyla Business School (Executive Agro).



    Андрій Поддимай

    Андрій спеціалізується на поверненні проблемної заборгованості, захист активів. Серед завершених у 2017 році проектів Андрія - захист агрокомпанії в суперечці з попереднім орендарем і банком про право оренди 14 000 гектар і досудове врегулювання спору аграрного підприємства зі страховою компанією на 4,5 млн. грн.

    We will announce the incredibly cool mentors for Hackathon from different branches of agrarian industry, technology companies and other important business spheres very soon. We promise that they will please you! Stay tuned! ;)


    Графік менторів

    Субота, 25 березня

    9:00 – 20:00 Олексій Блінков – головний інженер Irrigator LTD, все, що пов’язано з паливом
    10:00 Ігор Бучацький - CEO компанії ED&F Man Україна
    10:00 Андрій Зубінський - професіонал у галузі промислового ІоТ та мереж
    10:00 Олександр Смокотнін – директор з логістики агрохолдингу Agricom
    10:00 – 12:00 Ольга Трофімцева – заступник Міністра аграрної політики і продовольства України
    11:00 – 15:00 Сергій Тихонов – технічний директор Agro Core
    12:00 Віктор Галкін - менеджер маркетингових кампаній Syngenta
    12:00 Денис Глушко – co-fonder компанії Forland, у минулому Ukrlandfarming
    12:00 Андрій Поддимай – повернення проблемної заборгованості, захист активів
    13:00 Артем Бєлєнков - засновник SmartFarming та AG Advisors, експерт у питаннях землі
    13:00 – 17:00 Олександр Пупена – спеціаліст у галузі промавтоматизації переробних підприємств
    13:00 – 17:00 Вероніка Васильченко – старший юрист практики інвестиційного консалтингу ILF
    14:30 – 18:00 Mostafa Benhenda – спеціаліст з Image Recognition, Deep Learning та Computer Vision
    14:30 Інна Гребенюк – юрист зі значним досвідом у різних сферах сільського господарства
    15:00 – 18:00 Олексій Стеценко – директор з розвитку бізнесу Агроскоп Інтернешнл.
    16:00 – 19:00 Сергій Скабєлкін – експерт в сфері FinTech та мобільного банкінгу, бізнес архітектор
    17:00 Максим Романов – директор із розвитку АППАУ, ех-директор з автоматизації Arcelor Mittal
    17:00 Роман Кравченко - засновник IoT Hub Kyiv, DIY Lab, Space Live
    17:00 – 19:00 Павло Рижій - менеджер з інновацій Philip Morris Ukraine

    Неділя, 26 березня

    10:00 Владислава Рутицька — радник Міністра аграрної політики і продовольства України
    З 9:00 Вадим Арістов – управлінець з багаторічним досвідом (ех-директор Агро-Союз)

    Preliminary directions for projects during Hackathon:

    • Automatic collection and processing of data (BIG DATA)
    • Cataloging and consolidating open data
    • Creation of algorithms and systems of machine learning (Deep Learning, Predictive Analytics)
    • Development of mathematical models, engineering solutions and sensors
    • Interaction between market participants (social, shared economy, aggregation)
    • Innovative financial instruments for the agro sector
    • Your most crazy ideas :)

    You have great ideas, but don`t have a team?

    No worries - we will help you to find like-minded people!

    Submit an idea

    Напрямки розробки

    • Software products / Mobile Apps
    • Data Collection and Processing
    • Machinery / Robots / Drones
    • Industrial Automation
    • BioTech/ Genetics
    • FinTech for Agro
    • GIS / Imagery
    • IoT / Sensors
    • FoodTech

    Hackathon schedule

    Friday, Feb 23 – The day of team formation

    18:00 – 19:00 Registration, welcome coffee
    19:00 – 20:00 Official opening of the event
    20:00 – 20:30 Getting to know the mentors
    20:30 – 21:00 Coffee break
    21:00 – 23:00 Pitching ideas, forming teams

    Saturday, Feb 24 – Mentorship Day

    09:00 Breakfast
    10:00 First check of teams
    13:00 Lunch
    18:00 Second check of teams
    20:00 Dinner

    Sunday, Feb 25th – The Day of Final Presentations

    09:00 – 10:00 Breakfast
    10:00 – 12:00 Third check of teams and work on presentations
    12:00 – 13:00 Team Selection at Final Pitch
    13:00 – 14:00 Lunch
    14:00 – 16:00 Final Pitch 1
    16:00 – 16:30 Coffee break
    16:30 – 18:30 Final Pitch 2
    19:00 Announcement of results, rewarding of winners

    *Program can change, keep up to date

    FAQ

    What is hackaton?

    A Hackathon is a design sprint-like event in which computer programmers and others involved in software development, including graphic designers, interface designers, project managers, and others, often including subject-matter-experts, collaborate intensively on software projects.
    Typically, Hackathon lasts from 24 to 96 hours non-stop. Time limits allow participants to focus on the important tasks. Hackathons are often a push for startups and turning ideas into a complete business. Hackathon is a unique team experience that allow participants to learn how to effectively interact with limited time.

    How much does it cost for developers / teams?

    For developers and teams that represent their projects on Hackathon registration FREE before January 31, 2018

    May I come to a hackon without a team?

    We are waiting for everyone. You can find a team and like-minded people on Hackathon. Also you will be able to show your individual abilities.

    What is the min / max command size?

    The optimal team size is 3-5 participants. This number of people can interact most effectively, but it's just a recommendation. We do not limit the maximum or minimum size of the team.

    Will the hackaton be around the clock?

    At the moment, we can`t answer this question. It all depends on the venue of the event this year

    Do the organizers provide a place for a sleeping time?

    No, you are responsible for your stay. If the Hackathon will be around the clock, there are beds and blankets for those who want a few hours to take a nap.

    Do organizers provide food?

    Yes, we provide participants with meals. You you will not be hungry!

    What is the result of successfully completed Hackathon?

    The result should be a prototype or MVP- (site, application, model, algorithm). Business models for the use of new and existing products or services are also accepted. Assess your work will be mentors for flexible criteria.

    What should include the final presentation of the project?

    • Your achievements while working on Hackathon
    • Description of the potential customer of your product
    • Description and evaluation of the market, on which you focus
    • Monetization Model Project
    • The next steps of project implementation

    Are there any prizes for the winners?

    Yes, for the winners there is a prize fund. There are also special prizes from sponsors and partners

    How are the winners of hackathon determined?

    The winners of the Hackathon are determined by the mentors and jury members on a flexible set of criteria.
    This year we will choose winners separately in two categories:
    Ready-made projects and products (may qualify for special prizes and media support, do not qualify for a prize fund) - determined by one or several winners by decision of the jury
    Projects created during the hackathon (claiming prize money and special prizes) - in this nomination three teams are assigned, which take 1st, 2nd and 3rd places

    Hackathon Rules

    To participate in the event, please read the Hackathon Rules

    ВІДЕО

    Відеозапис з події буде доступний згодом

    © 2018, AgTech Ukraine. All rights reserved.