This version of the page http://film.ua/uk/news/1868 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-14. The original page over time could change.
А тепер і в кіно: сьогодні перший трейлер анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з'явиться в кінотеатрах України. У мережі його вже побачили понад мільйон глядачів - Новини - FILM.UA Group
Новини

А тепер і в кіно: сьогодні перший трейлер анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з'явиться в кінотеатрах України. У мережі його вже побачили понад мільйон глядачів

Новини
• 21.12.2017

Такі результати ролик показав всього за один тиждень з моменту його публікації 14 грудня на YouTube-каналі FILM.UA Group та на офіційних діджитал-ресурсах анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Тільки на офіційних iнтернет-платформах сумарна кількість переглядів ролика вже перевищила 1 350 000 переглядів, і продовжує зростати.

«Дивовижну і добру казку про викрадену принцесу зможуть подивитися українські дітлахи навесні. Українські мультиплікатори за підтримки ДержКіно України створили чудовий повнометражний анімаційний фільм», — прокоментував прем'єру трейлера на своїй сторінці в Facebook прем'єр-міністр України, Володимир Гройсман, а користувачі соціальних мереж порівняли 3D-графіку і анімацію трейлера з роботами Disney і Pixar, і зізналися що дуже чекають на прем'єру.

Зовсім скоро відбудеться міжнародна прем'єра трейлера, проте навіть зараз, попри те, що в мережі є відео тільки українською мовою, інтерес до ролика проявили глядачі з Німеччини, США, та інших країн.

Відсьогодні перший трейлер анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» зможуть побачити гості кінотеатрів по всій Україні перед сеансами нового мультфільму студії 20th Century Fox Animation – «Фердинанд». Головного героя, бичка Фердинанда озвучив Юрій Горбунов, який також подарував свій голос одному з центральних персонажів мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» – Коту Вченому.

Вихід другого трейлера анімаційної картини «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» запланований на початок 2018 року.

Про фільм. Ця дивовижна історія відбулась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина - донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Продюсер Єгор Олесов, режисер Олег Маламуж, сценарист Ярослав Войцешек.

Довідка. «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» — перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad. Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш ніж 30 територій, включно з Китаєм, Південною Кореєю, Францією, Польщею, Болгарією, Німеччиною, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки. Мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн. грн.

Новини
/
Медіа про нас
  • Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» став єдиним проектом з України, який був відібраний для участі в головному скандинавському форумі медіаконтенту для дітей

    Новини
    • 13.03.2018
    The Financing Forum for Kids Content пройде з 13 по 15 березня у місті Мальмо (Швеція), і об'єднає близько 30 проектів на етапі розробки, які будуть представлені на пітчингу перед понад п’ятдесятьма експертами та лідерами думок, а також перед 150 продюсерами і дистрибуторами цього регіону. Єдиним проектом з України, який зміг пройти відбір на форум, став анімаційний серіал «Мама поспішає додому» від Glowberry (FILM.UA Group).
FILM.UA Group