This version of the page http://eset.ua/ua/company/why_eset (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-12. The original page over time could change.
Чому ESET

Чому ESET

Ми допомагаємо понад 100,000,000 користувачам у всьому світі насолоджуватися безпекою за допомогою провідних IT-технологій

Захист користувачів у всьому світі

Продукти ESET захищають комп'ютери та інші пристрої користувачів від сучасних видів кіберзагроз, забезпечуючи безпеку конфіденційних даних як домашніх, так і корпоративних користувачів. Таким чином користувачі у понад 200 країнах використовують та відкривають безмежні можливості Інтернету. Ми пишаємося тим, що велика кількість людей і компаній у всьому світі довіряють нам безпеку свого цифрового життя.

Глобальна присутність

Сьогодні компанія ESET має розширену партнерську мережу та представництва у 202 країнах світу. Головний офіс компанії ESET знаходиться у Братиславі (Словаччина).

Більше 10 років продукти ESET офіційно представлені на території України. Таким чином українські користувачі отримують можливість здійснити покупку у швидкий та зручний спосіб, використовувати локалізовані продукти та супроводжуючу документацію тощо, а також звернутися за допомогою до спеціалістів цілодобової служби технічної підтримки ESET в Україні.

Висока швидкість роботи

Мінімальне споживання системних ресурсів та невеликий розмір пакетів оновлень забезпечує високу швидкість роботи продуктів і мінімальне навантаження на систему.

Завдяки цьому користувачі отримують надійний захист, який мінімально впливає на продуктивність системи та забезпечує стабільність роботи корпоративного середовища.

Унікальна технологія

Продукти ESET отримали 100 нагород «VB100», що є рекордною кількістю протягом багатьох років історії організації. Історія бездоганної продуктивності та відсутності помилкових спрацювань свідчить про надійність багаторівневої технології ESET, яка дозволяє виявляти та реагувати на загрози швидше, а також допомагає користувачам отримувати переваги від надійного та ефективного захисту.

Безкоштовна технічна підтримка

У разі виникнення питань користувачі завжди можуть звернутися до цілодобової служби технічної підтримки ESET в Україні.

Досвідчені спеціалісти у зручні для користувача спосіб і час безкоштовно нададуть кваліфіковану допомогу та проконсультують з приводу різних технічних питань, які можуть виникнути під час інсталяції, налаштування, управління та використання продуктів ESET.

Надійний захист

Наша єдина мета – безпека Вашої корпоративної мережі.

Використовуючи різні технології, продукти ESET якісно виявляють і знешкоджують відомі, невідомі, а також приховані види загроз.

Зручність у використанні

Рішення ESET надають нові можливості системним адміністраторам для ефективного управління безпекою та швидкого усунення загроз у корпоративній мережі. А інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє швидко та просто налаштувати роботу продуктів ESET відповідно до потреб користувачів.

Перевірений та надійний захист

 

ESET Endpoint Security був визнаний продуктом, який найменше впливає на продуктивність системи за підсумками тестування AV-Comparatives.

ESET досягнув максимальної оцінки у тестуваннях самозахисту AV-TEST у 2014 і 2015 роках.

Компанія ESET стала єдиним виробником за всю історію організацію, який отримав 100 нагород «VB100».

Тож вперед…

... безпечно користуйтесь Інтернетом на Вашому телефоні, ноутбуці або планшеті.

Якщо Ви є корпоративним користувачем, забезпечте всебічний захист мережі компанії.

Здійснюйте платежі та покупки онлайн вдома або в дорозі, не турбуючись про безпеку.

Залишайтесь у безпеці, де б Ви не були.

НА ХОДУ

Захистіть свій смартфон або планшет.
Залишайтеся в безпеці під час підключення до Інтернету!

ВДОМА

Захистіть Ваш ноутбук або комп’ютер.
Забезпечте захист під час роботи за комп’ютером чи використання ігрових додатків!

НА РОБОТІ

Захистіть корпоративну мережу.
Забезпечте всебічний захист Вашого бізнесу!