(044) 593-39-29
Підключитися
ua ru
ua ru
  • Для дому
  • Для офісу

Стабільний і надійний доступ до глобальної мережі необхідний і співробітникам великої бізнес-організації, і громадянам у їх повсякденному житті. Інтернет робить спілкування простіше, дозволяє миттєво зв'язуватися з друзями, близькими, колегами по роботі. Багато організації, залишившись без зв'язку, зазнають серйозних збитків. Тому, підключаючи інтернет на Лісовому масиві, варто віддати перевагу надійному постачальнику послуг.

«ФРІНЕТ» забезпечує стабільну роботу мережі і зручні умови. Вже багато років поспіль компанія  обслуговує абонентів у Києві та інших містах України, стабільно займаючи верхні рядки у рейтингах. Щоб забезпечити абонентам комфортне та продуктивне користування глобальною мережею, закуповується обладнання провідних виробників і використовуються сучасні волоконно-оптичні лінії зв'язку.

Якщо будинок вже входить в зону охоплення «ФРІНЕТ», установлення точки доступу буде проведено протягом одного робочого дня. Зателефонуйте, щоб уточнити терміни!

Плюси звернення до Інтернет-оператора «ФРІНЕТ»

Необмежені можливості

  • Абонентами можуть бути як громадяни, так і організації. Бізнес-абонентам компанія готова запропонувати індивідуальні умови, розробити персональний пакет послуг, надати в оренду канал зв'язку.

Професійний сервіс

  • Звертаючись до «ФРІНЕТ»,  ви можете замовити як встановлення точки доступу, так і антивірусний захист, підключити сучасне інтерактивне телебачення та скористатися іншими послугами. Технічна підтримка цілодобово консультує абонентів і відповідає на запитання.

Демократичні розцінки

  • Багаторічна робота на телекомунікаційному ринку і активна співпраця з партнерами дозволяє компанії встановлювати для абонентів найбільш вигідні розцінки.