This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/pages/229_Profspilki.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-11. The original page over time could change.
Профспілки
11.03.2018 Сторінка міністра
UARUEN
Міністерство
внутрішніх справ України 01601, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10
Контакти
з по
Пошук по сайту

Міністерство внутрішніх справ України

Автоматична інформаційно-довідкова служба:
(044) 256-03-33

Канцелярія:
(044) 256-16-27

Факс:
(044) 253-64-04

Інформаційні запити ЗМІ

e-mail: zmi@mvs.gov.ua

Телефон "Довіри" Управління у справах учасників АТО

(044) 256-17-20
вівторок та четвер
(крім державних свят)
з 10:00 до 12:00
та з 15:00 до 17:00
ГУМВС України в Київській області
Київ
Лвів
Луцьк
Рівне
Ужгород
Івано-Франківськ
Тернопіль
Чернівці
Хмельницький
Житомир
Вінниця
Чернігів
Черкаси
Суми
Полтава
Харків
Кіровоград
Дніпропетровськ
Луганськ
Донецьк
Запоріжжя
Херсон
Миколаїв
Одеса
Сімферополь
Київська областьЛьвівська областьВолинська областьРівненська областьЗакарпатська область
Івано-Франківська областьТернопільська областьЧернівецька областьХмельницька областьЖитомирська область
Вінницька областьЧернігівська областьЧеркаська областьСумська областьПолтавська область
Харківська областьКіровоградська областьДніпропетровська областьЛуганська областьДонецька область
Запорізька областьХерсонська областьМиколаївська областьОдеська областьАР Крим область

Профспілки

ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ М.КИЄВА
Об’єднана профспілкова організація МВС України

ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ М.КИЄВА розпочала своє існування 30 червня 1975 року, коли рішенням Президії Української республіканської ради профспілок було створено Київський міський комітет профспілки працівників державних установ.

Сьогодні Профспілка об'єднує близько шестиста організацій чисельністю понад бо тисяч членів.

Організації Профспілки діють в більшості вищих органів державного управління України, зокрема Адміністрації Президента України, Кабінеті Міністрів України, Верховній Раді України, та більш ніж у 50 міністерствах і відомствах держави.

Об’єднана профспілкова організація МВС України є ланкою Профспілки працівників державних установ м.Києва і існує з 1950 року.

Соціальний захист!

Профспілкою розроблено систему економічних заходів, спрямованих на матеріальне забезпечення спілчан від соціальних ризиків (хвороба, інвалідність, нещасний випадок на виробництві тощо). Члени профспілки мають право брати участь у ряді соціальних програм, направлених на захист людини праці. Ми активно діємо в напрямку мотивації щодо укладання колективних договорів, як локальних нормативно-правових актів, які є важливим інструментом здійснення профспілками захисної функції, покращення умов праці та розвитку соціального діалогу. Результатом є дія колективних договорів у 95 відсотках підприємств та відомств, в яких діють організації Профспілки, колдоговорами охоплено 69,3 тисячі працівників та службовців.

Правова допомога!

Кожного року правову допомогу від ОПО отримують близько тисячі членів профспілки. Члени профспілки через, штатних працівників ОПО, користуються щорічними методичними посібниками з трудового та цивільного законодавства. Отримують, при потребі, безпосередні відповіді на усні та письмові звернення. ОПО надає консультації з різних питань юридичного характеру. Юридичний потенціал вимірюється також участю у наданні консультації з правових питань авторитетних фахівців МВС.

Фінансова допомога!

За клопотанням профкому кожен член профспілки може отримати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу в розмірі до 3200 грн.

Популярністю членів профспілки користується можливість, за клопотанням ОПО, отримувати кредити на вигідних умовах у Кредитній спілці «Профспілкова скарбниця» Київської міської профспілки.

Соціальне партнерство!

Виконуючи свою основну функцію – представництво та захист людини праці, ОПО налагоджує дієву співпрацю з керівництвом МВС. В першу чергу даний процес можливий через укладання колективних договорів Колективний договір існує між ОКП та МВС. Продовжується співпраця щодо укладання Колективного договору між МВС та Профспілкою на 2017-2019 роки.

Відпочдинок вихідного дня!

Ми піклуємось про змістовний та безпечний відпочинок спілчан! За сприянням ОПО щорічно у туристичні поїздки Україною вирушають багато членів профспілки.

Оздоровлення та санаторно-курортне лікування!

Ми дбаємо про якісне оздоровлення членів профспілки та їх дітей! До послуг членів профспілки кращі відомчі Медично-реабілітаційні центри(МРЦ), оздоровчі заклади та дитячі табори, Київщини та інших регіонів України. Члени профспілки мають право на отримання пільгових путівок на оздоровлення у відомчих МРЦ та санаторіях за путівками наданими Профспілкою працівників держустанов. Профспілка щороку оздоровлює дорослих та дітей.

Святкові вистави для дітей!

Напередодні новорічних та Різдвяних свят проводиться активна робота щодо забезпечення дітей членів профспілки запрошеннями на святкові вистави. Щороку тисяча дітей отримують новорічні подарунки та запрошення від ОПО, за сприянням та допомогою Профспілки працівників державних установ.

Матеріальна підтримка!

Кожен член профспілки має право на отримання матеріальної допомоги.

Кожен член профспілки має право на отримання кредиту у Кредитній спілці «Профспілкова скарбниця», кредиту на 32000 грн. з виплатою упродовж поточного року за зверненням до Профспілки працівників державних установ

Вирішення соціально-побутових та культурно-масових питань

ОПО щомісячно проводить захід щодо забезпечення членів профспілки та всіх працівників товарами які користуються попитом за цінами вітчизняного виробника, таких як взуття, прикраси, одяг, чайно кофейна продукція, текстильна продукція. Заходи провадяться з узгодженням з та за допомогою керівництва МВС. Також проводиться захід щодо забезпечення театральними квитками у Національний академічний театр ім. І Франка. І

Спортивні заходи!

Щороку участь в спортивних змаганнях організованих Профспілкою працівників державних установ приймають участь і члени профспілки ОКП. В рамках Спартакіади проводяться змагання з кульової стрільби, настільного тенісу, легкоатлетичного кросу, волейболу, шах, шашок та міні-футболу. На порядку денному впровадження нових змагань з популярних видів спорту. Учасники та переможці змагань нагороджуються медалями, пам'ятними кубками та значними грошовими преміями.

Організація дозвілля спілчан!

Члени профспілки ОПО приймають участь у щорічних різноманітних конкурсах, які проводяться Київською профспілкою працівників держустанов. Серед яких конкурс художньої самодіяльності, конкурс дитячого малюнку та конкурс художньої фотографії.

Централізоване бухгалтерське обслуговування!

Централізована бухгалтерія ОПО значно спрощує фінансову діяльність членських організацій та профгруп, надає профкомам весь спектр бухгалтерських послуг та оптимізує організацію їх обліку і звітності. Тому членським організаціям ОПО необов'язково відкривати рахунки у банках, а користуватися послугами власного бухгалтера ОПО, як штатного працівника.

Об’єднана профспілкова організація МВС України
ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ
МІСТА КИЄВА

Об’єднана профспілкова організація МВС України

Ми маємо досвід, та впевненість у майбутньому!
Ми знаємо як досягти успіху та вміємо працювати.
Наша мета незмінна — захист людини праці!

Приєднуйтесь!

м. Київ, 01601
вул. Богомольця, 10,
тел./факс 254-98-35,(бухгалтер) каб 107 ЦКМ
тел .256-03-27(голова ОПО) каб № 3 КППE-mail: okpmvs@ukr.net

 

КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ
www.profspilka.com.ua
kprofderj@ukr.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове