This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=987 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-11. The original page over time could change.
Повідомлення про порведення конкурсу | ТОВ "Господар ЕЦ"

Повідомлення про порведення конкурсу

Херсонське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств оголошує про прийом документів до регіональної  комісії по  визначенню фермерських господарств – претендентів на одержання фінансової підтримки на поворотній основі за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на 2014 рік.

Фінансова підтримка на конкурсних засадах,  на поворотній основі надається із забезпеченням  виконання зобов’язання  щодо повернення бюджетних коштів терміном до 5 років  за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам»

Для участі в конкурсі , фермерські господарства подають  до регіональної комісії документи визначені в п.8 Постанови КМУ від 25 серпня 2004 року №1102.

Копії поданих документів повинні бути засвідчені в установленому законодавством порядку (нотаріально, або органом який видав даний документ).

Документи  подаються особисто головою фермерського господарства, за наявності паспорта, або іншого документа,  що засвідчує особу.

Заявка та документи подаються до регіональної комісії  протягом 15 календарних днів з дня публікації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу  щоденно з 9.30 до 17.00, крім вихідних та святкових днів.

Документи приймаються за адресою:  м. Херсон, вул. Перекопська, 17, к.1

Телефон для довідок (0552) 26 – 17 – 94

Херсонське відділення Укрдержфонду