This version of the page http://expo.vn.ua/ua/novosti/99/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-11. The original page over time could change.
Новини виставок, культури та економіки Вінницької області

17 – 23 листопада 2016 р. в Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме виставка талановитої київської художниці, Ольги Акасі. Київ, живопис.

Протягом 17 – 23 листопада 2016 р. в Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме виставка талановитої київської художниці, Ольги Акасі

 

Ольга Акасі (Olga Akasi) - українська художниця. Народилася в Києві, в 1970 році. З відзнакою закінчила художню школу, вчилася у коледжі мистецтв Грекова (Одеса) і стажувалася в музеях Москви, Санкт-Петербурга. Вивчала манеру роботи Дюрера, Тіциана, Рембрандта та ін. Основний напрямок – портрет: філософський портрет-образ, поетичний портрет, історичний портрет, репрезентативний (на замовлення), мета роботи над якими полягає не тільки в уявленні портретованого на картині, але й в акцентуванні і розвитку можливостей сучасного портретування за допомогою практично втрачених технік.

Картини Ольги Акасі є в приватних колекціях Нідерландів, Японії, Великобританії, Франції, України, Росії, США. Живе і працює в Києві.

"Український художник, єдиний в Україні, хто працює за технологією старих майстрів, не будучи ні реставратором, ні музейним працівником. Акасі – художник нового покоління з оригінальною манерою письма і тематикою, характерними для всіх її робіт. Тим не менш, вона не дотримується методів актуального мистецтва, що спеціалізуються на критиці громадського смаку або сприйнятті стандартів. Художниця виробила свій естетичний світогляд через призму поезії. Її творчий діапазон досить широкий і включає в себе кращі приклади живопису від Ренесансу до сучасного періоду ". (Артур Грель)

 

Виставка відкрита для відвідування: будні: 10:00 - 20:00, субота: 11:00 - 19:00, неділя: 11:00 - 18:00.

 

Урочисте відкриття 17 жовтня о 17.30 годині

Відкриття відбудеться в рамках показу нової колекції

«Christmas&Cock-a-doodle-doo» («Різдвяний півник»)

від Людмили Бушинської і ТМ «RUTA»