(044) 593-39-29
Підключитися
ua ru
ua ru
  • Для дому
  • Для офісу

Голосіївський район – один з найбільших районів Києва. Перлиною Голосієво є парк з озерами, улюблене місце відпочинку усіх киян. Після того, як були відкриті станції метро Голосіївська та Васильківська, значно покращився зв’зок  між Голосієво та іншими районами міста. Жити на Голосієво стало набагато зручніше. Багато людей почали обирати цей район при аренді та купівлі квартири. Якщо Ви переїжджаєте на Голосієво, доступ до мережі Інтернет  одне з перших питань, яке  Вам необхідно вирішити.  Інтернет-операторів у цьому районі достатньо і «ФРІНЕТ» виділяється серед них швидкістю та якістю обслуговування клієнтів.

Починаючи з липня 2012 року, фахівці компанії забезпечують населенню житлових кварталів, розташованних навколо станцій метро Васильківська та Голосієвська, стабільний та надійний доступ до глобальної мережі. Можливість обрати відповідний тарифний план, професіоналізм та відповідальність робітників компанії вже притягнули увагу багатьох клієнтів.

Компанія «ФРІНЕТ» підтверджує готовність піклуватися про своїх клієнтів не словами, а реальними досягненнями і цим вигідно відрізняється від інших Інтернет-операторів. Ще ніколи в Голосієвському районі не було доступу до мережі Інтернет на таких вигідних умовах. Сотні абонентів зробили свій вибір на користь одного із запропанованих компанією тарифів. Користувачі не жалкують про свій вибір, відтепер у них є можливість вчитися, працювати, спілкуватися та розважатися без обмежень та збоїв.