This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/visitors (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-10. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Відвідувачам
  • 15 готелів поруч з виставкою
    від 150 гривень за добу
  • Майданчик для концертів та фестивалів
    від 1000 до 6000 гостей
  • Кафе на території виставки
    Бенкетна зала до 250 чоловік, корпоратив у павільйоні
  • Швидка реєстрація відвідувачів та делегацій
    Безкоштовне запрошення за кілька хвилин
  • Новини про виставки
    Анонси, релізи, статті, поради учасникам і відвідувачам
0 1 2 3 4

Відвідувачам

Щорічно виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» є майданчиком ділового співробітництва для 600 тисяч відвідувачів. Тут проходять зустрічі перших осіб компаній зі своїми споживачами, обговорюються нові проекти і вибудовуються стратегічні плани, демонструються передові технології та новинки галузі. Для продуктивної і комфортної роботи на виставці для гостей експоцентру створені всі умови.

 

Безкоштовний експрес-маршрут курсує від ст.метро «Нивки» з інтервалом в 4 хв. Як правило, автобус зупиняється біля входу в павільйон на зазначену у запрошенні виставку.

 

Вхід на виставки здійснюється за квитком, який продається касі при вході до павільйону. Також можна скористатися сервісом електронної реєстрації запрошень, який допоможе заощадити час і гроші.

 

Сучасна система кондиціювання і обігріву в павільонах встановлює комфортний температурний режим в будь-яку пору року.

 

 

Обійти велику експозицію, не виходячи з павільйону, можна скориставшись критими переходами, які об'єднують три виставкові зали в єдиний експозиційний комплекс.

 

Ресторан швидкого харчування «Плаза» - популярне місце відпочинку відвідувачів і учасників виставок. Тут можна випити кави, замовити обід, провести ділову зустріч.

 

На багатьох виставках організована цікава ділова програма, яку можна відвідати безкоштовно або за умов попередньої реєстрації.