This version of the page http://kpi.ua/offices (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-09. The original page over time could change.
Новини університетського життя | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Новини університетського життя



Найжіночіший підрозділ нашого університету: час змін

Так історично склалося, що в українському суспільстві жінці відведена не тільки традиційна роль матері-берегині. Доволі часто на перший план виступає містичний образ великої захисниці, духовної наставниці українського народу – Оранти.



[28.03.2018, 25.04.2018, 23.05.2018, 27.06.2018] Атестація осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 26.04.2017 №301 "Про організацію проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою» у КПІ ім. Ігоря Сікорського створено атестаційну комісію з метою визначення рівня володіння державною мовою відповідно до вимог щодо рівня мовної та комунікативної компетентностей.



Турнір пам'яті Віталія Молчанова

16 лютого в спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся Перший турнір з міні-футболу пам'яті багаторічного голови профкому співробітників університету Віталія Івановича Молчанова.



Вручення премій Президента України молодим вченим (відео)

Свідоцтва та знаки лауреатів премії Президента України для молодих вчених 2017 року вручив лауреатам Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з молодими науковцями, викладачами і ректорами університетів, яка відбулася в КПІ ім. Ігоря Сікорського 22 лютого.



Школа абітурієнта КПІ ім. Ігоря Сікорського

10 лютого у відкритому студентському просторі "Belka" вже вшосте відбулась  "Школа абітурієнта КПІ ім. Ігоря Сікорського".



На засіданні Вченої ради: 12.02.2018

Першим питанням порядку денного була звітна доповідь проректора М.Ю.Ільченка на тему "Наука та інновації у 2017 році: з конкретними діями та надіями на кращі зміни".



Пам’яті Героїв Небесної Сотні та війни на сході України

20 лютого, в роковини трагічних подій чотирирічної давнини на Майдані Незалежності, в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися заходи зі вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та київських політехніків, які віддали свої життя за волю України.



Зіркові виступи самодіяльних колективів КПІ

Колективи художньої самодіяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського не лише тішать своїми виступами місцевих глядачів, а й беруть участь у конкурсах та фестивалях в Україні і за кордоном та традиційно повертаються з нагородами.



Міжнародна конференція «Формування національної інфраструктрури геопросторових даних у контексті розбудови цифрового суспільства»

16 лютого 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася Міжнародна конференція «Формування геопросторових даних у контексті розбудови цифрового суспільства».



Працевлаштування випускників – показник успішності університету

Життєво важливою проблемою для будь-якого студента, а тим більше випускника, є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила університет, навіть за умови престижності здобутої освіти інколи буває нелегко.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ KPI TV | ONLINE
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів