This version of the page http://agtech.com.ua/?p=901 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-09. The original page over time could change.
Семінар «Дані та аналітика: новий етап розвитку вашого бізнесу» - AgTech Ukraine - На перехресті ІТ та сільського господарства Семінар «Дані та аналітика: новий етап розвитку вашого бізнесу» - AgTech Ukraine - На перехресті ІТ та сільського господарства

Семінар «Дані та аналітика: новий етап розвитку вашого бізнесу»

6 грудня 2016 року Асоціація AgTech Ukraine приймала участь у семінарі «Дані та аналітика: новий етап розвитку вашого бізнесу». Ця подія була організована компанією KPMG виключно для власників і топ-менеджменту найбільших компаній України: генеральних директорів, фінансових директорів, керівників відділів HR.

Девід Сланскі розповів про можливості даних і аналітики для зростання бізнесу, а також представив KPI Dashboard — інструмент, створений спеціалістами KPMG, який дозволяє менеджменту відстежувати в динаміці ключові показники роботи бізнесу з будь-якого пристрою. Це рішення візуалізує показники в режимі реального часу. Ви контролюєте ситуацію, весь Ваш бізнес — на екрані в будь-який момент на основі показників, які важливі саме для Вас.

Костянтин Карпушин, керівник напрямку «Технології та телекоммунікації», презентував ще один створений КПМГ інструмент — HR Predictor. Ця розробка компанії спрямована на покращення кадрового менеджменту і дозволяє аналізувати велику кількість інформації щодо кожного працівника, відслідковувати ризики та приймати залежно від них управлінські рішення. Наприклад, дозволяє дізнатися ключові фактори, які впливають на звільнення співробітників, і для кожного визначити ймовірність звільнення. На панелі управління в режимі реального часу можна дізнатися про ризики звільнення конкретного співробітника, вжити своєчасні управлінські рішення або провести мотиваційні заходи.

Ніна Левчук, представник компанії Google, на основі досліджень компанії показувала, наскільки важливим є аналіз споживачів на локальному за зовнішніх ринках. А також розповіла, як за допомогою сучасних інструментів Google аналізувати аудиторію, щоб якнайкраще розуміти її потреби.

 

Зокрема, статистика, проведена компанією, показала, що українці (64%) більше цікавляться технологіями, аніж німці (37%). У свою чергу лише 14% німецьких споживачів консультуються із родиною та друзями щодо покупок, утім як українських — 27%.

Від Асоціації AgTech Ukraine виступав Артем Бєлєнков, де розповів про можливості використання даних та аналітики в агросекторі. Зокрема, з точки зору управління земельним банком, точного землеробства та управління зрошенням.

Артем зробив акцент на нюансах, які можуть привести до втрати землі і як володіння актуальними даними про ситуацію на полях дозволяє приймати правильні рішення. І оскільки наближається земельна реформа (орієнтовно це станеться у 2018 році), то це буде величезним плюсом для компаній у прийнятті рішень.

Також зазначив, що важливою складовою в управлінні земельним банком є наявність геоінформаційної системи. Оскільки продукти є різні, але головне, щоб вони: інтегрувалися з 1С, дозволяли автоматично візуалізувати дані та давали оперативний звіт.

Протягом семінару у перервах між виступами спікерів всі бажаючі тестували інструменти KPMG — HR Predictor та KPI Dashboard, а також мали змогу дізнатися від Вадима Остапенка усе найцікавіше про дрони.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
© 2015 - 2018, AgTech Ukraine. All rights reserved.