This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-cijgoz (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-05. The original page over time could change.
Чийгоз — новини України та світу - Укрінформ

Чийгоз

5 березня

Чийгоз і Умеров зустрілися з президентом Литви

У Вільнюсі керівники Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров зустрілися із президентом Литви Далею Грібаускайте.

Чийгоз та Умеров не можуть навіть через суд отримати указ про своє помилування

Адвокат Микола Полозов вже місяць чекає, коли Мосміськсуд відповість на адресовані адміністрації Путіна скарги Чийгоза та Умерова про неможливість ознайомитися з указом президента РФ про їх помилування.

4 березня

Чийгоз та Умеров зустрінуться з президентом Литви

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибули до Вільнюса, де матимуть низку зустрічей зокрема з президентом Литви Далею Грібаускайте.

8 лютого

Чийгоз привітав Сущенка з днем народження

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз привітав незаконно затриманого у РФ журналіста Укрінформа Романа Сущенка з днем народження.

2 лютого

Кримські татари бойкотуватимуть вибори президента РФ - Чийгоз

Кримські татари в анексованому Криму не братимуть участі у голосуванні на виборах президента РФ та готують низку акцій.

25 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті про порушення прав людини в окупованому Криму

Лідери кримських татар Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз обговорили з депутатами Європарламенту питання порушення прав людини в Україні та результативність заходів, вжитих ЄС.

Суд РФ ще у грудні "завернув" позови Чийгоза і Умерова до Путіна - адвокат

Російський суд відмовив у прийнятті адміністративних позовів від імені Ахтема Чийгоза й Ільмі Умерова до адміністрації президента РФ Путіна, проте адвоката Миколи Полозова про це так і не поінформували.

24 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті, як Росія тероризує кримчан

У Європарламенті лідери кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз поінформували про порушення Росією прав людини в окупованому Криму та закликали міжнародне співтовариство посилювати тиск на Кремль.

19 січня

Адвокат Чийгоза оприлюднив ще одну частину судових протоколів

Чергову частину документів, а саме - близько 140 сторінок протоколу судових засідань у справі Ахтема Чийгоза опублікував його адвокат Микола Полозов.

18 січня

Адвокат Полозов розпочав публікацію матеріалів у справі Чийгоза

Напередодні четвертої річниці Дня кримського опору (26 лютого) адвокат Микола Полозов розпочав цикл публікацій протоколу судових засідань у справі Ахтема Чийгоза.

7 січня

На Різдво окупанти провели обшуки у кримських татар

На Різдво, 6 та 7 січня, у окупованому Криму російські силовики провели обшуки у сім'ях кримських татар. Проте обійшлося без затримань.

27 грудня 2017

Чийгоз і Умеров позиваються до Кремля

Адвокат заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров Микола Полозов подав позови до адміністрації президента Росії Володимира Путіна. 

25 грудня 2017

Справа 26 лютого: обвинувачення назвало Чийгоза "організатором безладів"

На засіданні підконтрольного Кремлю Центрального районного суду 25 грудня у «справі 26 лютого» прокурор оголосив нову, вже третю, редакцію обвинувального висновку.

18 грудня 2017

Чийгоз говорив з Ягландом про способи деокупації Криму

Один з лідерів кримських татар Ахтем Чийгоз обговорював з генсеком Ради Європи Турбйорном Ягландом способи деокупації Криму та перспективи прийняття національного статусу Автономної Республіки Крим.

Не всі росіяни готові жити у "ваті" - Чийгоз

Серед листів, які заступник голови Меджлісу кримскотатарского народу Ахтем Чийгоз отримував, перебуваючи в ув'язненні в окупованому Криму, були і листи з Росії, зокрема з Саратова, з Уралу, Сибіру.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-