This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=538 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-03. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ З ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ
10 лютого 2017

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ З ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ

31 січня 2017 року Києві відбувся Міжнародний форум з дизайну інтер'єру в комерційній і житловій нерухомості INTERIORS'17, організатором якого виступило В2В-видання в сфері комерційної нерухомості України «Commercial Property», за підтримки Конфедерації будівельників України.

Захід об'єднав на своєму майданчику представників українських та зарубіжних архітектурних і дизайнерських бюро, девелоперських, консалтингових і керуючих компаній, готельних операторів, розробників, виробників і постачальників рішень для інтер'єру, представників юридичних фірм, а також спеціалізованих і бізнес-медіа.

Злагоджена програма форуму поєднала презентації кейсів дизайнерських розробок іменитих спікерів з України, Польщі, Італії, відкриті дискусії, а також case-марафон з короткими презентаціями проектів і технологій.

Доповідачі піднімали питання практичності дизайну, ефективного планування житла, акустичного комфорту комерційної та житлової нерухомості, правильного вибору світла в інтер’єрі, захисту авторських прав натворчість чи реалізацію ідей та інше.

Обговорюючи майбутнє українського дизайну учасники зробили деякі передбачення щодо нових трендів сезону. Зокрема було відзначено, що сучасні архітектурно-дизайнерські рішення надалі мають ґрунтуватися на практичному підході та екологічності матеріалів.

На завершення заходу учасники Форуму насолоджувалися неформальним спілкуванням на VIP Cocktail.

Організатор Міжнародного форуму з дизайну інтер'єру в комерційній і житловій нерухомості INTERIORS'17 дякує учасникам та гостям за цікаві та актуальні доповіді і питання, а партнерам - за підтримку заходу!

   

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua