This version of the page http://redcross.org.ua/idps/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-02. The original page over time could change.
Допомога внутрішньо переміщеним особам – Товариство Червоного Хреста України

Допомога внутрішньо переміщеним особам

З перших днів громадянського протистояння в країні Товариство Червоного Хреста України відповідно до свого мандату надає внутрішньо переміщеним особам з Криму, Донецької та Луганської областей, госпіталям та лікарням, а також громадянам, які проживають у східних областях, матеріальну допомогу, допомогу продуктами харчування, миючими засобами, ковдрами, постільною білизною, одягом, взуттям, ліками тощо.

Завдяки фінансовій та матеріальній підтримці від наших міжнародних партнерських організацій, Національний комітет і підвідомчі організації Товариства виконують понад 20 програм з надання допомоги потерпілим від збройного конфлікту на сході країни, внутрішньо переміщеним особам та найбільш нужденним категоріям місцевого населення в усіх регіонах України, в тому числі жителям, що перебувають на непідконтрольній уряду держави території Донецької та Луганської областей.

У період з 2014 року по цей час гуманітарна допомога була надана понад 1 млн внутрішньо переміщених осіб на загальну суму понад 388 млн. грн.