This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-02. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
П’ятниця 02 березня 2018 р. 09:28 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани

Новини

Комунальники прибирають сніг на вулицях міста цілодобово

  Уночі 1 березня пік снігопаду в Чернігові припав на часовий проміжок із 2:15 до 4:50 ранку.
 
  Двадцять одиниць комунального підприємства АТП-2528 Чернігівської міської ради розчистили дороги до асфальту. Вчора снігопад трошки зменшився, але не припинився і продовжується на цей час.
 
  Про це розповів вранці 1 березня керівник підприємства АТП-2528 Руслан Волок.
 
  Вночі інтенсивно працювали 11 МАЗів і 8 тракторів і один навантажувач. Зранку в денну зміну вийшли чистити Чернігів 10 машин 5 тракторів і один навантажувач. Вчора удень машини чистили дороги відвалами. На машинах, які повернулися з нічної зміни видно характерні плями на радіаторах від роботи відвалами.
02 березня 2018 р.

У Чернігівській міській раді презентували проект реабілітації військових за допомогою танцю (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  Сьогодні в Чернігівській міській раді відбулася презентація соціального культурно-мистецького проекту - міського благодійного балу «Танці за мир».
 
  У проекті задіяні військовослужбовці Чернігівських військових частин, які є учасниками АТО, та студенти Національного університету «Чернігівського колегіуму» імені Т. Г. Шевченка (факультету фізичного виховання, спеціалізація хореографія). Серед військовослужбовців - 7 хлопців та 1 дівчина, яка теж є військовою і виїжджає в зону бойових дій. Вікова категорія учасників - від 19 до 32 років.
 
  На презентації були також присутні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та організатори програми.
01 березня 2018 р.

Зустріч мера з жителями будинків по вулиці Жабинського (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  Сьогодні зранку відбулася обіцяна вчора на сесії міської ради зустріч міського голови з мешканцями двох будинків по вулиці Жабинського: 2-Б і 13.
 
  Зустріч була результативною: в першому з будинків домовились про шлях, яким іти для перевірки об’єктивності нарахувань за тепло і пошуку тепловтрат. У другому – знайшли, хто ще за рахунок мешканців користується теплом, яке вони оплачують, а також виявили, що великий підвал під будинком є, не виключено, «нічиїм»
01 березня 2018 р.

У суботу Чернігівський міський голова зустрінеться з громадськістю для обговорення тарифних питань. Вхід вільний

  Сьогодні, 28 лютого, під час пленарного засідання 28-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання, група чернігівців публічно звернулася до міського голови та депутатів міської ради, висловлюючи обурення високим рівнем тарифів на опалення. Ці ж люди представляють сили, які протягом останнього часу у вихідні скликають чернігівців на протестні акції з тарифних питань.
  Відповідаючи на питання громадськості, Чернігівський міський голова зазначив, що міська влада не має впливу на тарифоутворення. Разом з тим, щоби впливати на ці складні питання, в них треба об’єктивно розібратися. Міський голова висловив готовість провести з містянами зустріч з цих питань у найближчий час.
28 лютого 2018 р.

Директори закладів професійно-технічної освіти призначатимуться за конкурсом

  Чернігівська міська рада на пленарному засіданні 28-ї сесії затвердила Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету.
 
  Під час обговорення питання зазначено, що до завершення процедури передачі закладів професійно-технічної освіти з державної у комунальну власність повноваження щодо призначення на посаду директорів закладів професійно-технічної освіти передані міським радам міст обласного значення.
 
  Питання заохочення, преміювання та притягнення до дисциплінарної відповідальності призначених директорів закладів освіти також покладаються на органи освіти міст обласного значення.
28 лютого 2018 р.

КП «АТП – 2528» забезпечує постійне прибирання снігу на вулицях міста

  Щоночі техніка КП "АТП-2528" Чернігівської міської ради чистить місто від снігу. Зокрема двадцять чотири одиниці техніки - 16 машин і 8 тракторів цього ж підприємства прибирало сніг у нічну зміну з 27 на 28 лютого.
 
  З 20 години вечора, до 8 ранку на дорогах Чернігова витрачено 550 тонн піщано-сольової суміші.
 
  Про це вранці 28 лютого повідомив керівник підприємства АТП-2528 Руслан Волок.
28 лютого 2018 р.

Чернігівська міська рада розширила перелік інформації, яка має оприлюднюватися комунальними підприємствами міської ради

  28 лютого Чернігівська міська рада своїм рішенням розширила перелік публічної інформації, яка має оприлюднюватися комунальними підприємствами міської ради на офіційному веб-сайті міської ради.
  Оскільки з моменту прийняття попереднього рішення міської ради щодо забезпечення прозорості діяльності комунальних підприємств змінилися вимоги законодавства України, сьогодні на розгляд депутатів міської ради були запропоновані зміни переліку відомостей, які підлягають оприлюдненню, та строки оприлюднення цієї інформації.
  Крім раніше затверджених даних про комунальне підприємство, його керівники додатково оприлюднюватимуть таку інформацію:
28 лютого 2018 р.

Очільник міського управління освіти отримав Подяку від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич

  Сьогодні перед початком пленарного засідання 28-ї сесії 7-го скликання Чернігівської міської ради міський голова Владислав Атрошенко вручив керівнику Управління освіти міської ради Василю Білогурі подяку від Міністерства освіти і науки України.
 
  Подяка, підписана Міністром освіти Лілією Гриневич, оголошена за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвитку сфери освіти і науки України.
28 лютого 2018 р.

Депутати Чернігівської міської ради виділили додаткові кошти для фінансування природоохоронних заходів

  Сьогодні, 28 лютого, Чернігівська міська рада внесла зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.
  Депутати міської ради збільшили фінансування кількох природоохоронних заходів, які проводитимуться у 2018 році.
  На поліпшення технічного стану та благоустрій водойми на території Центрального парку культури та відпочинку додатково з міського бюджету виділено 266,039 тис. грн. Ця необхідність виникла у зв’язку із підвищенням розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів. Тобто, у поточному році для реалізації цього природоохоронного заходу загалом передбачено фінансування у сумі 1 866,039 тис. грн.
28 лютого 2018 р.

Допомога чернігівським сім’ям, які втратили воїна АТО, на встановлення пам’ятника буде не 5, а 20 тисяч грн

Щойно Чернігівська міська рада встановила виплату разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника, збільшивши ...

28 лютого 2018 р.

Всього сторінок (984)1234 > остання
Анонс

Пілотний проект "Шлюб за добу"


Репертуар Міського Палацу культури на лютий та березень


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові


План фестивалів та інших культурних подій у Чернігові цього року

Опитування
Чи підтримуєте Ви зняття обмежень на торгівлю алкогольними напоями після 22.00 у м. Чернігові?
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.