Друк

Новини

28.02.2018

Роман Веприцький вручив Подяки Прем’єр-міністра України

В.о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький відвідав Козятинську дирекцію залізничних перевезень та Шепетівське локомотивне депо. Мета візиту – вручити нагороди від Прем’єр-міністра України та принагідно поспілкуватися з трудовими колективами цих структурних підрозділів щодо завдань, які стоять перед регіональною філією в рамках реформування залізничної галузі.
28.02.2018

Попри погіршення погодних умов придніпровські залізничники забезпечують стабільний рух поїздів

Рух поїздів на Придніпровській залізниці здійснюється за розкладом, вокзально-станційна інфраструктура функціонує у звичному режимі.
26.02.2018

На залізничних вокзалах Подільськ та Вапнярка з’явилася нова послуга для пасажирів

На двох станціях регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» стала доступною нова послуга. Так, з 17 лютого на вокзалі станції Подільськ та з 22 лютого на вокзалі станції Вапнярка працюють залізничні каси, де також можна придбати квитки на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення.
26.02.2018

На Одеській магістралі вшановують пам’ять залізничників, які загинули в АТО

На цьому тижні у виробничих підрозділах ПАТ «Укрзалізниця» відбулися пам’ятні заходи, під час яких урочисто відкрили меморіальні дошки пошани працівників Одеської залізниці, які загинули при виконанні бойових завдань під час проведення антитерористичної операції на сході країни.
26.02.2018

Із початку року на території Львівської залізниці через власну необережність травмувалося 16 осіб, 11 із них – смертельно

На об’єктах інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» від початку року через власну необережність травмувалося 16 сторонніх осіб, 11 із них загинули.
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 762
Закрити