This version of the page http://novaposhta.com.ua/o_kompanii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-01. The original page over time could change.
Про компанію - «Нова Пошта»| Доставка майбутнього
Перейти вниз Перейти вгору

Про компанію

Компанія "Нова Пошта" – лідер на ринку експрес-доставок в Україні надає послуги швидкої, зручної та надійної доставки документів, посилок та вантажів в будь-яку точку країни.

1226 відділень, у яких працює понад 13 тисяч співробітників, - це кількісні переваги компанії "Нова Пошта". Якісні переваги полягають у тому, що сьогодні кожен третій українець регулярно користується нашими послугами, довіряючи нам найцінніші документи, речі та вантажі або замовляючи товари в Інтернет-магазинах.

"Нова Пошта" працює з малим, середнім і великим бізнесом. Ми працюємо індивідуально з кожним Клієнтом, легко пристосовуючись до його потреб. У нас є комплексні рішення і для бізнесу, і для Інтернет-магазинів.

У своїй роботі "Нова Пошта" неухильно дотримується трьох базових принципів:

Надійність

Сучасні методи сортування вантажів гарантують їх збереження, а також своєчасну і точну доставку.

Швидкість

Унікальна схема організації внутрішньої логістики, сучасний парк вантажних автомобілів та широка мережа відділень гарантує Клієнтам максимально швидку доставку вантажу в будь-який куточок України.

Зручність

Задля Вашої зручності ми відкрили відділення "Нова Пошта" в кожному містечку України. Ви не будете довго шукати нас – ми є поблизу Вашої роботи та дому. Достатньо лише зайти або зателефонувати нам – і кваліфікований персонал відділення допоможе Вам відправити або отримати Ваше відправлення.

"Нова Пошта" – Ваш щоденний і незамінний помічник у бізнесі та приватному житті.

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра