This version of the page http://onu.edu.ua/uk/news-ggf/conf-geo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-28. The original page over time could change.
Міжнародна наукова конференція «Географія та геологія у вищій школі: сучасний стан та проблеми» (до 80-річчя геолого-географічного факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова) 8-10 жовтня 2014 р., Одеса, Україна

Міжнародна наукова конференція «Географія та геологія у вищій школі: сучасний стан та проблеми» (до 80-річчя геолого-географічного факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова) 8-10 жовтня 2014 р., Одеса, Україна

До участі у конференції запрошуються: науковці, педагоги, державні й політичні діячі, фахівці та аспіранти академічних, галузевих, науково-дослідних, проектних, виробничих та інженерно-пошукових організацій і компаній, студенти.

 

НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Проблеми та питання географічної і геологічної освіти.
  2. Історія географічної та геологічної освіти.
  3. Роль освітянської науки у розвитку мінерально-сировинної бази.
  4. Сучасні проблеми географічних та геологічних наук.

МIСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

65058, Шампанський провулок, 2, Одеса, Україна, геолого-географічний  факультет Одеського національного університету імені І. І. Мечникова. Тел./факс: +380(482) 68-79-42; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Передбачено екскурсії до Палеонтологічного та Геологічного музеїв Одеського  національного університету імені І. І. Мечникова.
 

ПЛАН РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

09 жовтня – заїзд і поселення учасників конференції. Знайомство з університетом, факультетом.
09 - 10 жовтня – реєстрація учасників, відкриття і робота конференції.
Вручення програми і матеріалів учасникам конференції при реєстрації.

ДО ВІДОМА УЧАСТНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ

Для своєчасного формування програми та друкування збірника матеріалів конференції необхідно до 01 травня 2014 р. направити в Оргкомітет заявку на участь у конференції  електронною поштою (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або, як виняток, поштою. Статтю згідно тематики конференції просимо направити до  30 червня 2014 р. Мова – українська, російська, англійська. Стаття обсягом до 8 сторінок формату А4 подається електронною поштою та один роздрукований примірник з підписами авторів. Видання матеріалів конференції планується до початку її роботи у «Віснику Одеського національного університету». Публікації направляти відповідальному секретарю оргкомітету Т. В. Козловій.

Статті, отримані після 30 червня 2014 р., розглядатися не будуть.

Можливі форми участі в конференції: доповіді на пленарному та секційних засіданнях, стендові доповіді.
Оргкомітет після розгляду надісланих матеріалів залишає за собою право вилучити такі, що не відповідають тематиці конференції або оформлені неналежним чином, запропонувати іншу секцію. Всі прийняті статті будуть надруковані в журналі «Вісник Одеського національного університету. Серія: Географічні та геологічні науки».

Організаційний комітет до 1 вересня 2014 р. повідомить авторів про результати розгляду наданих матеріалів. Друге інформаційне повідомлення (“Запрошення”) та програму конференції буде надіслано на основі Вашої заявки.

При реєстрації учасника конференції необхідно зробити організаційний внесок в сумі 150 грн. (витрати на видання матеріалів та ін.), а в разі заочної участі – 100 грн. Прохання завчасно придбати квитки на зворотній виїзд із Одеси. Орієнтовна вартість проживання в готелі 250-300 грн/добу.
 

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Міжнародної наукової конференції
«Географія та геологія у вищій школі: сучасний стан та проблеми»
(до 80-річчя геолого-географічного факультету Одеського національного університету  імені І. І. Мечникова)

  1. Професор І. М. Коваль, ректор ОНУ імені І. І. Мечникова (голова)
  2. Професор Є. А. Черкез, декан геолого-географічного факультету, завідувач кафедри інженерної геології та гідрогеології (заступник голови)
  3. Доцент Т. В. Козлова (вчений секретар)
  4. Доцент П. О. Загороднюк, президент ВГО «Спілка геологів України»
  5. Професор О. Г. Топчієв, завідувач кафедри економічної та соціальної географії, віце-президент Українського географічного товариства
  6. Професор В. Пейчев, Інститут Океанологіі БАН, Болгарія
  7. Професор З. Прушак, Інститут водного будівництва, Польща
  8. Професор А. А. Анохін, Санкт-Петербургзький державний  університет, Росія
  9. Професор В. В. Орленок, Балтійський федеральний університет, Росія
  10. Професор В. В. Янко, завідувач кафедри загальної та морської геології
  11. Професор Ю. Д. Шуйський, завідувач кафедри фізичної географії та природокористування  
  12. Професор Є. Н. Красєха, завідувач кафедри географії України
  13. Доцент Я. М. Біланчин, завідувач кафедри ґрунтознавства та географії ґрунтів

Контактні телефони: вчений секретар конференції Т. В. Козлова +38(097)2100457.
Технічний оргкомітет: тел./факс: +380(482) 68-79-42, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заявка на участь у конференції

Прізвище _____________________________________________________________
Ім'я та по батькові_________________________________________________________
Посада _______________________________________________________________
Вчений ступінь _______________________________________________________
Вчене звання __________________________________________________________
Назва установи ________________________________________________________
Поштова адреса організації _____________________________________________
Контактний тел. _______________Факс _______________E-mail _____________
Напрямок роботи конференції __________________________________________
Назва доповіді _________________________________________________________
Бажана форма доповіді__________ [  ] усна_______[  ] стендова______________
Особиста участь у конференції:      [  ] цілком можлива     [  ] проблематична
Необхідність бронювання готелю:  [  ] так_____________[  ] ні________

Вимоги до оформлення статей

Статті повинні бути оформлені відповідно до вимог ДАК України  (вимоги до оформлення додаються). Набір – в редакторі MS Word, кегль 14, інтервал між рядками 1,5,  поля: ліве – 2,5 см, праве 1,5 см, верхнє і нижнє – по 2 см. Картографічні і схематичні матеріали та фотографії подаються окремими файлами у растровому форматі (*.jpeg, *.tiff), виконані в чорно-білому кольорі.

Стаття має включати вступ (актуальність, проблема, мета), матеріали і методи дослідження, результати дослідження та їх аналіз, висновки, список літератури мовою оригіналу відповідної праці (посилання по тексту в квадратних дужках цифрами), анотацію мовою оригіналу статті і резюме двома іншими мовами (до 50 повнозначних слів кожне), ключові слова (до 5), колонтитул.

Послідовність розташування окремих складових наукової статті повинна бути такою: УДК - ліворуч над назвою статті; назва статті; ініціали і прізвище автора - нижче назви статті;  назва організації; анотація друкується перед початком статті; під анотацією друкуються ключові слова; далі слідує текст статті і список літератури; резюме англійською мовою друкується на окремому аркуші.

Організатори не несуть відповідальності за інформацію, що публікується, однак залишають за собою право редагування або відхилення матеріалів не за тематикою конференції чи оформлених з грубим порушенням даних вимог.

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top