This version of the page http://nic.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-26. The original page over time could change.
Акції та новини

Даруємо магніт і другу половинку за замовлення!14 лютого—14 березня

У День святого Валентина NIC.UA дарує любов та другі половинки своїм клієнтам. З 14 по 16 лютого 2018 року включно отримайте 50% на бонусний рахунок за нові замовлення. Бонусами ви можете оплатити до 30% рахунку на нові замовлення й продовження існуючих.

Але це ще не все! Зробіть будь-яке замовлення до 14 березня 2018 року й отримайте код на безкоштовний магніт з власною фотографією. Код на магніт буде відправлено 16 березня 2018 року на e-mail вашого акаунту. Замовлення повинно бути оплаченим та активованим з 14.02.2018 по 14.03.2018 включно. Безкоштовні замовлення не беруть участі в акції, кожен учасник отримає один магніт.

Зверніть увагу: знижки й бонуси не поширюються на власну хмару й архівні тарифи хостингу.

Зареєструвати домен

14 лютого 2018НовиниАкції

Подарунки до кінця січня!23—31 січня

На NIC.UA свято триває! Ваші історії підкорили наші серця, тому ми продовжуємо акцію до 31 січня 2018 року. Швидше шукайте дитячі фото, згадуйте приємні моменти і діліться з нами. Вас чекає багато гарантованих призів і подарунків, які ми розіграємо в фіналі акції :)

Не втратьте свій шанс виграти Samsung Galaxy Note8!

Взяти участь в акції

23 січня 2018НовиниАкції

Свято й подарунки не закінчуються!11—25 січня

Ми збільшили перелік гарантованих призів в нашій новорічній акції. Тепер ви можете отримати домени  .PRO ,  .INFO ,  .WEBSITE  та інші майже даром! Секретний код знижки для реєстрації цих доменів ви отримаєте після публікації історії.

Розкажіть свою улюблену святкову історію, завантажте дитяче новорічне фото й поділіться з друзями в соціальних мережах. Ми з нетерпінням будемо чекати на вашу розповідь і розіграємо багато цікавих призів у фіналі, серед яких смартфон  Samsung Galaxy Note8! Акція триває до 25 січня 2018 року.

Взяти участь в акції

11 січня 2018НовиниАкції

Згадайте свій найкращий Новий рік разом з нашою акцією30 грудня—25 січня

Давайте разом додамо трохи магії Новому року. Зробити це дуже просто: розкажіть свою улюблену новорічну історію на сайті акції та додайте святкове дитяче фото. На вас чекає цілий мішок гарантованих подарунків під ялинкою й цінні призи у фіналі для історій, які отримають найбільшу кількість лайків:

  • топовий смартфон Samsung Galaxy Note8
  • рюкзак для безпечного перенесення гаджетів від WonderShell
  • футболки від бренду SIL' wear
  • книги від магазину ділової літератури kniga.biz.ua та інші.

Читайте історії інших учасників, ностальгуйте та голосуйте! Акція триватиме до 25 січня 2018 року.

Взяти участь в акції

30 грудня 2017НовиниАкції

Домен .UA зі знижкою 25%21—31 грудня

В новому році з доменом .UA! Ще не встигли скористатись своєю знижкою 25% на реєстрацію? Для цього введіть код купона birthdayUA під час оформлення замовлення. Маєте час до 31 грудня 2017 року включно, поспішіть!

Зареєструвати домен .UA

21 грудня 2017НовиниАкції

Cyber Monday: в чотири рази більше бонусів27—28 листопада

Понеділок може бути вдалим, якщо ви з NIC.UA! Тільки 27 і 28 листопада отримуйте 40% на бонусний рахунок від вартості нових замовлень і продовження. Бонуси вам будуть нараховані автоматично відразу після оплати. З їх допомогою ви можете оплатити до 30% рахунку на нові замовлення і продовження існуючих.

Зверніть увагу: знижки й бонуси не поширюються на власну хмару й архівні тарифи хостингу.

Зареєструвати домен

27 листопада 2017Акції

Чорна п’ятниця на NIC.UA: домени на 30% дешевше!24—26 листопада

В Чорну п’ятницю у нас зорепад знижок! З 24 по 26 листопада включно реєструйте домени в три рази дешевше з кодом купона blackfriday2017. Щоб отримати знижку, введіть код на останньому кроці оформлення замовлення.

Пам'ятайт: код купона діє тільки для нових замовлень, за які ми не нараховуємо бонуси.

Зареєструвати домен

24 листопада 2017Акції

В три рази більше бонусів за SSL-сертифікат!3—20 жовтня

Оформіть замовлення на SSL-сертифікат, і ми повернемо цілих 30% від його вартості на ваш бонусний рахунок!

Бонуси будуть нараховані автоматично одразу після оплати. З їх допомогою ви можете оплатити до 30% рахунку на нові замолвення та продовдення існуючих.

Акція дійсна до 20 жовтня 2017 року.

Замовити SSL-сертифікат

3 жовтня 2017Акції

Замовте хмару — отримайте домен в подарунок!

До Дня системного адміністратора даруємо домен .biz.ua за замовлення хмари!Код купона на домен прийде в листі після оформлення замовлення. Акція діє тільки 28 липня.

Замовити хмару

Під час встановлення віртуальної машини оберіть ОС Windows — і керувати хмарою буде зовсім нескладно. Ліцензійний Windows Server включений у всі тарифи вище 2 ГБ ОЗП. Хмарний сервер відрізняється від звичайного хостингу тим, що ви самостійно налаштовуєте ПЗ і сервери. У хмарі можна:

  • працювати з документами компанії через зашифрований канал
  • розгорнути 1С
  • створити поштовий сервер
  • створити віддалений офіс

Активація хмари відбувається майже миттєво. Ви самостійно обираєте конфігурацію серверу — діють гнучкі тарифи, а оплата погодинна.

Дізнайтесь про інші переваги власної хмари й оберіть конфігурацію серверу тут.

28 липня 2017Акції

Всі замовлення зі знижкою 10%!7 червня—28 лютого

Отримайте знижку 10% за реєстрацію та продовження послуг з мобільних! Щоб взяти участь в акції, оформіть замовлення та натисніть «Застосувати знижку» в кошику.

Акція діє на домени (в тому числі трансфер), хостинг для сайту та торговельні марки до 28 лютого 2018 року. При використанні знижки бонуси не нараховуються і ними не можна оплатити частину замовлення.

Зареєструвати домен

27 липня 2017Акції
Завантажити ще