This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-24. The original page over time could change.
Календар подій / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

 

  • 23 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Розвиток місцевого медіа


    У нинішні непрості часи трансформації багатьої економічних процесів і зокрема - на медіа ринку - на перше місце виходять питання розвитку ваших компаній та інновацій. Як це робити, коли немає ані вільних рук, ані зайвих грошей? 


    Докладнiше
  • 23 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Семінар з ефективного управління

    Для всех изданий, основной целью деятельности которых не является получение коммерческой выгоды:

    Семинар-тренинг для административного персонала по основным принципам операционного управления и о том, как управлять эффективностью некоммерческих организаций и учреждений.Для всех изданий, основной целью деятельности которых не является получение коммерческой выгоды:


    Докладнiше
  • 23 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Майстер-клас з журналістики даних (Німеччина)

    Запрошуються журналісти  на майстер-клас з журналістика даних, що відбудеться в Німеччині. В цій сфері є багато недосліджених тем. Під час майстр-класу учасники отримають нові навички та використовувати їх надалі у транскордонних проектах. Участь у заході фінансується Rudolf Augstein Stiftung Foundation, the Hamburg Media School, and the ZEIT-Stiftung  Ebelin and Gerd Bucerius Foundation. Учасники отримають грант на навчання та компенсацію витрат на проїзд. Дедлайн – 4 березня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 23 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Міжнародна конференція «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи»

    Розпочато прийом заявок до участі у Шостій міжнародній науково-методичній конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи». Конференція відбудеться 20 – 21 квітня 2018 року в м. Києві. Дедлайн - 10 травня 2018 року.


    Докладнiше
  • 23 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Тренінг «Відповідальність професії журналіста. Мова ворожнечі та масова свідомість» (Запоріжжя)

    Український кризовий медіа-центр запрошує редакторів та журналістів Запоріжжя та Запорізької області взяти участь 13-14 березня 2018 року у дводенному тренінгу на тему «Відповідальність професії журналіста – стандарти за будь-яких обставин? Мова ворожнечі та масова свідомість», який відбудеться у Запоріжжі. Дедлайн - 5 березня 2018 року.


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Професійні конкурси
    Подайте заявку на участь у стипендіальній програмі IWMF

    Міжнародна жіноча медіа-фундація (IWMF) шукає стипендіатів для стипендії “The Elizabeth Neuffer Fellowship”. Прийом заявок триває до 6 березня 2018 року.

     


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Тренінг-практикум із ProZorro

    20 лютого 2018 року в «Халва-хабі» у м. Дружківка,  а 21 лютого 2018 року у Слов'янську відбудеться тренінг-практикум «На сторожі ProZorroсті» для журналістів і активістів.


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Тренінг для журналістів з питань гендерної рівності та ЛГБТ (Запоріжжя)

    Оголошується набір на Школу Толерантності (16-18 березня 2018 року), на якій пропонуються до розгляду відразу дві теми: (1) ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди), та (2) гендерна рівність. Дедлайн – 3 березня 2018 року.


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Цикл тренінгів «Гендерна чуйність у журналістиці» від ІРРП та NDI

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) запрошує журналістів/ок усіх типів медіа взяти участь у циклі тренінгів «Гендерна чуйність у журналістиці» (Київ). Дедлайн - 23 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Професійні конкурси
    Довготермінова навчальна програма для журналістів (Канада)

    University of Toronto’s Munk School of Global Affairs пропонує журналістам, випускникам та громадським журналістам, що мають декілька років досвіду роботи в сфері журналістики взяти участь у навчальній програмі Fellowship in Global Journalism (Торонто, Канада). Учасники навчатимуться впродовж вересня 2018 – квітня 2019 року та отримуватимуть кураторську підтримку від провідних журналістів. Досвід роботи журналістом вітається, також від учасників очікується досконале володіння англійською мовою. Дедлайн – 26 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Цикл вебінарів з аналізу декларацій для журналістів та громадських активістів

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси – ІРРП» запрошує журналістів усіх видів медіа та громадських активістів взяти участь у циклі вебінарів з пошуку та перевірки інформації у деклараціях політиків та посадовців.


    Докладнiше
  • 9 лютого 2018
    Семінари, тренінги
    Вебінар «Секрети проведення фокус-груп»

    Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі «Секрети проведення фокус-груп», що відбудеться 20.02.18 о 12:00.


    Докладнiше