This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-24. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 16 лютого 2018Подайте заявку на участь у стипендіальній програмі IWMF

    Міжнародна жіноча медіа-фундація (IWMF) шукає стипендіатів для стипендії “The Elizabeth Neuffer Fellowship”. Прийом заявок триває до 6 березня 2018 року.

     


    Докладнiше
  • 16 лютого 2018Довготермінова навчальна програма для журналістів (Канада)

    University of Toronto’s Munk School of Global Affairs пропонує журналістам, випускникам та громадським журналістам, що мають декілька років досвіду роботи в сфері журналістики взяти участь у навчальній програмі Fellowship in Global Journalism (Торонто, Канада). Учасники навчатимуться впродовж вересня 2018 – квітня 2019 року та отримуватимуть кураторську підтримку від провідних журналістів. Досвід роботи журналістом вітається, також від учасників очікується досконале володіння англійською мовою. Дедлайн – 26 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 9 лютого 2018Премії Лоренцо Наталі для журналістів

    Європейська Комісія відкриває прийом заявок на отримання премії Лоренцо Наталі для журналістів. Дедлайн - 9 березня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 2 лютого 2018Запрошуються журналісти для участі у премії Media Sustainability Media Awards

    Ініціатива спрямована на висвітлення трьох основних аспектів, що впливають на світовий ринок продуктів харчування. Премія, що надається досвідченим журналістам та початківцям, покликана привернути увагу громадськості до проблеми стабільності ресурсів, сільського господарства, світового розподілу продуктів харчування та залучення широкої аудиторії до вирішення цих проблем. До розгляду приймаються як опубліковані, так і не опубліковані раніше матеріали.  Заявки приймаються в електронному вигляді (далі – англ.). 


    Докладнiше
  • 2 лютого 2018Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні» (IX хвиля)

    Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову ІХ хвилю грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Дедлвйн - 6 березня 2018 року.


    Докладнiше
  • 2 лютого 2018Малі стипендії на виробництво медіа-матеріалів, які висвітлюють історії успіху реформ в регіонах

    «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс малих стипендій для регіональних журналістів на виробництво медіа-матеріалів, що розкривають тематику реформ в Україні. Дедлайн - 14 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 18 січня 2018Пулітцерівські гранти для журналістів

    "Історії про мир та війну (WSPS)" у партнерстві з Пулітцерівським центром запрошують журналістів з усього світу, які працюють на будь-якій з існуючих медіа платформ, подавати на конкурс свої пропозиції щодо висвітлення історій про мирні зусилля або несилові відповіді на виклики у міжнародних зонах конфліктів. 


     

    Докладнiше
  • 16 січня 2018ICFJ пропонує стипендію для фахівців у сфері журналістики даних

    Міжнародний центр для журналістів (ICFJ) організовує програму для фахівців в галузі журналістики даних. Програма розрахована на один рік і почнеться в січні 2018 року.


    Докладнiше
  • 11 січня 2018Тревел-гранти Центру Пулітцера для журналістів

    Pulitzer Center on Crisis Reporting надає гранти для підтримки міжнародних журналістів. Обсяг фінансування складає від 5000 до 15000 доларів США. Гранти призначені для покриття витрат на подорожі, пов'язані з підготовкою журналістських матеріалів, присвячених темам та регіонам, що мають глобальне значення. Заявки мають бути подані англійською мовою впродовж року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 28 грудня 2017World Press Photo нагадує про прийом робіт на конкурс з цифрового оповідання історій

    Цифрові технології змінили те, яким чином виробляємо та споживаємо історії.


    Докладнiше
  • 15 грудня 2017Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» оголошує дев’ятий конкурс для журналістів-розслідувачів

    Аналітичний центр DiXi Group оголошує конкурс на журналістів-розслідувачів проекту «Прозора енергетика» в рамках міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).  Дедлайн - 26 грудня 2017 р.


    Докладнiше
  • 29 листопада 2017Дев’ятий конкурс для журналістів-розслідувачів у рамках проекту «Прозора енергетика»

    Аналітичний центр DiXi Group оголошує конкурс на журналістів-розслідувачів проекту «Прозора енергетика» в рамках міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)


    Докладнiше