Автомийки Житомир

ТОП 20 автомийок за відгуками та оцінками житомирян

В Україні з кожним днем збільшується кількість автомобілів на дорогах. Зовнішній вигляд автомобіля є... Показати ще

В Україні з кожним днем збільшується кількість автомобілів на дорогах. Зовнішній вигляд автомобіля є одним з найважливіших факторів, якому власники надають особливе значення і тому, щоб улюблений друг на колесах залишався з вами довше, необхідно підтримувати його в гарному стані.

Ще зовсім недавно власники своїх машин витрачали не одну годину для того, щоб їхній друг на колесах мав відмінний зовнішній вигляд і для цього використовувались всі підручні засоби, способи та методи. Це все призвело до того, що забруднювалось довколишнє середовище, адже хімія, яку використовували при мийці авто, потрапляла в ґрунт і водойми.

Все це і сприяло появі перших автомийок в Україні. Автомийки стали користуватися величезною популярністю, вони є потрібними і затребуваними.

Видів автомийок у Житомирі, де можна привести у належний стан машину, зараз величезна кількість і тому перед господарями своїх чотириколісних друзів постає складний вибір.

Частіше за все ми довіряємо відгукам про автомийки від своїх друзів чи колег. Необхідно уважніше розглянути всі види мийок, і з’ясувати на чому варто зупинитися.

Існують три різних види автомийок:

  • ручна
  • безконтактна
  • автоматична

Тепер більш детальніше про кожен вид.

  • Ручна автомийка. На ручних мийках всю роботу роблять працівники. На цих мийках є системи, які подають воду під тиском. Ви заганяєте машину в спеціальний бокс, а самі можете йти пити каву. Коли автомобіль буде чистим, вас покличуть. До даного виду мийок люди більш позитивно ставляться, ніж до інших.
  • Безконтактна мийка. ЇЇ також проводять працівники. Починається миття, як і ручне, зі змивання бруду апаратом високого тиску, але різниться принципом нанесення піни. Тут не використовують ганчірки, щітки, губки, забруднення видаляють за допомогою сильного струменя води.
  • Автоматична мийка. Це конструкція, яка начинена датчиками, комп’ютерами, контролерами, які діють за спеціальними програмами і командою з пульту.

Також існують інші види мийок, хоча вони не дуже поширені, однак є у нас мийки самообслуговування, мийки паром, сухі мийки, а також бікіні автомийка.

На автомийці можна замовити комплекс послуг. Зазвичай це миття, покриття авто рідким воском, пилосос, натирання пластику і скла, чорніння гуми, поліровка авто.

Знайдено компаній з
Топ 20 Рейтинг Кількість відгуків А-Я
Слон, автомийка
3.4
15 відгуків 15 відгуків
Мийка самообслуговування.
Дякуємо, ми перевіримо
АВТОМИЙКА, мийка автомобілів
3.0
37 відгуків 37 відгуків
Мийка легкових та великогабаритних автомобілів
Дякуємо, ми перевіримо
Скорпіон, автомийка
0.0
6 відгуків 6 відгуків
Дякуємо, ми перевіримо
Vianor, шинний центр
0.0
1 відгук 1 відгук
Автосервіс і шиномонтаж.
Дякуємо, ми перевіримо
Не знайшли потрібну компанію? Ви можете додати її
Додати компанію
Просто Чисто, автомийка
0.0
1 відгук 1 відгук
Дякуємо, ми перевіримо
Водолій, автомийка
0.0
1 відгук 1 відгук
Безконтактна мийка.
Дякуємо, ми перевіримо
Мой Авто, автомийка
0.0
1 відгук 1 відгук
Дякуємо, ми перевіримо
Автомийка
0.0
1 відгук 1 відгук
Дякуємо, ми перевіримо