Йога Хмельницький

ТОП 20 центрів йоги за відгуками та оцінками хмельничан

Багато хто, почувши слово «йога», представляє індуса в позі лотос або на голові, і досить резонно заявляє... Показати ще

Багато хто, почувши слово «йога», представляє індуса в позі лотос або на голові, і досить резонно заявляє, що ці циркові трюки ні до чого. Звичайно, набагато краще і приємніше полежати на рідному дивані і повболівати за улюблену футбольну команду, помилуватися дівчатами-гимнастками або силачами-штангістами. При цьому помріяти про те, як би було непогано виглядати так само привабливо і сексуально, як і вони. Але нам заважають зайві кілограми, болі в спині, роки, які далеко не всі вважають «своїм багатством (хоча про це так зворушливо співалося в колись популярній пісні) ...

А може в такий меланхолійний момент, варто встати з дивана і заглянути в сусідній спортивний клуб, де студія йоги проводить свої заняття? Цілком ймовірно, що ви зустрінете там знайомого, який нещодавно скаржився на такі ж як у вас проблеми, а тепер став зовсім іншим. Він вам розповість, як студія йоги врятувала його від безсоння і допомогла впоратися з постійними стресами на роботі. Саме заняття йогою відкрили йому дорогу до нормалізації ваги і змусила забути про вік. Він додасть, що йога відмінно тренує серцевий м'яз, хоча багато хто помилково вважає, що ефективна кардіозарядка вимагає струмок поту і прискореного ритму серця. Йога теж відмінна кардіогімнастіка.

Студія йоги підійде будь-якому віку і комплекції, оскільки заняття йогою – це не тільки поза лотос і стояння на голові. Є також йога для початківців, йога для вагітних, йога для дітей. Йога для початківців – це щадлива підтримка здоров'я, розслаблення, відновлення сил організму. Хороше самопочуття після занять – відмінна мотивація і підтвердження користі таких занять.

Студія йоги – відмінні ліки проти багатьох сучасних хвороб фізичного і психічного характеру. Саме студія йоги допомагає багатьом поліпшити свій зовнішній вигляд (перш за все поставу), перемогти, нарешті, шкідливі звички, забути про болі в суглобах. Ви дуже скоро переконаєтеся, що студія йоги – те місце, де ви, втрачаючи кілограми, будете приводити в тонус наявні м'язи і опрацьовувати нові.

З недавніх пір в спортивних клубах, де традиційно працює студія йоги, стали пропонувати новий напрямок у фітнесі – пілатес. Фахівці стверджують, що пілатес дуже корисний тим, хто прагне підвищити свою витривалість, поліпшити поставу, розлучитися із зайвою вагою. Можна з упевненістю сказати, що ряди прихильників системи пілатес ростуть з кожним роком.

Топ 20 Рейтинг Кількість відгуків А-Я
Акула, фітнес клуб
4.8
10 відгуків 10 відгуків
Тренажерний та фітнес зал. Солярій. Більярд. Фінська сауна. Салон краси.
Дякуємо, ми перевіримо
Літіум, спортивний клуб
4.3
9 відгуків 9 відгуків
Тренажерний зал. Аеробіка. Шейпінг. Пілатес. Йога.
Дякуємо, ми перевіримо
Фаїза, школа східного танцю
5.0
5 відгуків 5 відгуків
Навчання східному танцю. Постановка танцю до різних урочистостей.
Дякуємо, ми перевіримо
Шанті, студія йоги та систем оздоровлення
4.9
2 відгука 2 відгуків
Вправи для тіла. Вправи для розуму. Вправи для душі.
Дякуємо, ми перевіримо
Не знайшли потрібну компанію? Ви можете додати її
Додати компанію
Panda, спортклуб
4.5
7 відгуків 7 відгуків
Спортклуб нового покоління для занять без тренажерів..
Дякуємо, ми перевіримо
Бульдозер, спортивно-оздоровчий комплекс
0.0
1 відгук 1 відгука
Сучасні тренажерні зали. Фітнес аеробіка, йога, пілатес, фінська сауна.
Дякуємо, ми перевіримо
Хмельницький йога клуб
0.0
1 відгук 1 відгука
Дякуємо, ми перевіримо