Ковзанки Хмельницький

ТОП 20 ковзанок за відгуками та оцінками хмельничан

Льодовий каток в Хмельницькому - місце, куди відправляються і молоді, і старі: перші за новими враженнями... Показати ще

Льодовий каток в Хмельницькому - місце, куди відправляються і молоді, і старі: перші за новими враженнями і драйвом, другі - за спогадами про дитинство. А дітки від 5-6 років і зовсім не хочуть йти додому, настільки тут весело! І не має значення, що поки навчишся твердо стояти на ковзанах, доведеться впасти не один і не два рази.

Років тридцять тому катки ковзанки в Хмельницькому облаштовувалися тільки взимку старим добрим способом за допомогою великої кількості води і тріскучого морозу. Сьогодні сильні морози навіть взимку не стабільні, тому льодові катки в Хмельницькому під відкритим небом - це рідкість. Зате з'явилися криті споруди з цілорічним доступом і низькими цінами на відвідування, що дуже радує жителів міста.

У місті є місця, де кожен бажаючий може встати на ковзани і приємно провести час. Але і людям, які не вміють кататися, теж варто спробувати свої сили - досвідчені інструктори допоможуть освоїти майстерність. Крім фігурного катання на льоду можна пограти в хокей, влаштувати змагання. Ковзанка в Хмельницькому, контакти якої ви знайдете на цій сторінці, обов'язково пропонує послугу прокату ковзанів, так як не кожна людина має можливість купити для себе необхідний інвентар. У багатьох і зовсім немає бажання купувати ковзани, оскільки катаються рідко або зовсім не вміють і не знають, чи сподобається їм це заняття.

Ковзанка, відгуки в Хмельницькому про яку найкращі, радує комфортним мікрокліматом, температурою, хорошим сервісом і приємною атмосферою. Заклад під назвою «Льодовиковий період» користується величезною любов'ю і популярністю серед жителів і гостей міста. Доступні спортивні змагання, поодинокі сеанси катання, корпоративні заходи, діє система абонемента. Крім прокату ковзанів, вартість яких входить у ціну квитка, тут можна відремонтувати і підточити вістря ковзанів, купити якісний товар.

Вибираючи льодовий каток в Хмельницькому, врахуйте:

  • графік його роботи, тривалість сеансу, віддаленість від будинку;
  • досвід і компетентність інструкторів;
  • якість льоду, що визначає легкість ковзання;
  • ціни послуг, наявність знижок для дітей, студентів.

На сайті 20.ua ви знайдете всю необхідну інформацію про льодові комплекси Хмельницького, ознайомитеся, які має каток відгуки, а при бажанні залишите свої власні.

Топ 20 Рейтинг Кількість відгуків А-Я
Льодовиковий період, каток
4.0
8 відгуків 8 відгуків
Зимовий відпочинок. Ковзанка для дітей і дорослих під наглядом інструкторів.
Дякуємо, ми перевіримо