This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=81 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-21. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

ДОКУМЕНТ-СЕРВІС «ГОТОВО!» ПОЧАВ ПРАЦЮВАТИ У ТЕСТОВОМУ РЕЖИМІ
8 серпня 2016, 13:43

У Києві на Печерську за адресою: пл. Лесі Українки, 1 у тестовому режимі відкрився документ-сервіс «ГОТОВО!» – сучасна установа нового формату, яка надає більше 130 державних послуг за новими принципами та підходами швидко та зручно. Про це на своїй сторінці на Facebook повідомив ініціатор проекту, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

«Документ-сервіс «ГОТОВО!» відкрився у тестовому режимі і вже почав приймати перших відвідувачів. Таке технічне відкриття необхідно для того, щоб виявити можливі несправності і помилки до офіційного відкриття. Поки потік відвідувачів не дуже великий, проходить активне налагодження взаємодії між фронт-офісом і бек-офісом, перевіряється чи справно працює операційна система», - написав Лев Парцхаладзе.

За словами керівника фронт-офісу документ-сервісу «ГОТОВО!» Анни Кузнєцової, нові співробітники фронт-офісу «ГОТОВО!», які першими зустрічають відвідувачів центру, інтенсивно на практиці відточують свою роботу.

«Одним із важливих критеріїв відбору персоналу до фронт-офісу була відсутність в них досвіду роботи в державних структурах. Наші працівники – це молоді, ініціативні та активні люди, які готові змінювати свою країну на краще та наближувати її до європейських стандартів», - сказала вона.

Директор документ-сервісу «ГОТОВО!» Катерина Шульгіна зазначила про важливість тестування програмного забезпечення перед офіційним відкриттям.

«Наразі співробітники центру активно налагоджують внутрішню взаємодію між фронт та бек-офісом. Завдяки новому програмному забезпеченню ми скорочуємо строки на оформлення документів майже у 10 разів, тому зараз активно тестуємо ПО для того, аби мати можливість оперативно ліквідувати технічні помилки, якщо вони будуть виникати», - розповіла вона.

Наразі у тестовому режимі документ-сервіс «ГОТОВО!» приймає відвідувачів з 9 до 20 години з пн по пт та з 10 до 18 години у сб та нд без перерв. Після офіційного відкриття центр працюватиме з 8:30 до 21:30 у будні дні та з 10 до 18 години на вихідних без перерв.

Як раніше повідомлялося, центр надає адміністративні послуги, що знаходяться у юрисдикції держави за 5 напрямами:
– реєстрація майна;
– реєстрація бізнесу;
– видача закордонних паспортів;
– будівельно-технічна документація;
– землевпорядні документи.

Довідково: Документ-сервіс «ГОТОВО!» – це сучасна установа, яка надає більше 130 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами і принципами швидко та зручно.

Його мета – знищити побутову корупцію в Україні та покращити якість життя громадян шляхом надання швидких, зручних і якісних адміністративних послуг. Документ-сервіс «ГОТОВО!» – центр нового формату, який спрощує взаємини громадян та держави у наданні адмінпослуг.

Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.

З повагою до людей!

   

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua