АЗС і ГАЗС Хмельницький

ТОП 20 азс і газс за відгуками та оцінками хмельничан

З розвитком транспорту і збільшенням кількості машин, в місті зросла потреба в заправних станціях. Сьогодні... Показати ще

З розвитком транспорту і збільшенням кількості машин, в місті зросла потреба в заправних станціях. Сьогодні АЗС в Хмельницькому відкрито в усіх мікрорайонах, але найбільша їх кількість зосереджена біля головних магістралей і виїздів, а також поблизу окружної дороги.

АЗС України (в Хмельницькому їх адреси яких можна знайти на сайті 20.ua) пропонують бензин різних марок і дизельне паливо. Практично кожен заклад має магазин, де можна купити різні аксесуари, товари для догляду за машиною, напої і продукти харчування. Також на території заправної станції можуть розташовуватися парковка і безкоштовний туалет.

Заправки бувають мережевими і місцевими, несистемними, які зустрічаються тільки в регіоні. Мережеві АЗС відгуки в Хмельницькому збирають найкращі. Тут відвідувачів чекає хороший сервіс, комфортні умови, чистота, але найголовніше, це якість палива, яке буде однаковим в різних закладах мережі. Торгові мережі жорстко регулюють якість бензину і дизеля, а також мають корпоративну політику ведення бізнесу. Іноді вони пропонують додаткові послуги, наприклад, безкоштовний помив лобового скла і фар. Але несистемні закладу найчастіше пропонують більш низькі ціни - не набагато дешевше, але 0,5-1 грн. на літрі палива відчутно в умовах кризи.

Але не всім транспортним засобам потрібні АЗС в Хмельницькому. Якщо машина працює не на бензині і не на дизелі, а на газі, то вони шукають заправки, де пропонують пропан і бутан. Таких закладів також досить в місті. Допоможуть вибрати кращі ГАЗС відгуки в Хмельницькому.

Бувалі водії часто заправляються на одних і тих же станціях і з побоюванням ставляться до нових закладів. Вони пояснюють це тим, що впевнені в якості палива, що воно відповідає заявленій марці і не містить різні домішки. Деякі автовласники звертають увагу на те, що навіть на одній і тій же заправці паливо може відрізнятися по буднях і вихідних. І ще: заправивши машину дешевшим паливом, можна помітити, що вона поводиться гірше, гуде, давиться, збільшується витрата. А при поганій якості палива є ризик, що взагалі далеко не заїдеш, а потім потрібно буде лагодити паливну систему. Тому варто вибирати тільки ті заклади, яким довіряють водії. Інформація про АЗС, ГАЗС, контакти у Хмельницькому є на сайті 20.ua.

Топ 20 Рейтинг Кількість відгуків А-Я
АГНКС, автозаправка газова
0.0
1 відгук 1 відгука
Автозаправка газова «АГНКС» - належить до відомої всеукраїнської мережі...
Дякуємо, ми перевіримо
WOG
0.0
1 відгук 1 відгука
Мережа автозаправок «WOG» («ВОГ») веде свою діяльність по...
Дякуємо, ми перевіримо
Лотос-енергія
0.0
1 відгук 1 відгука
Дякуємо, ми перевіримо
Веста-Сервіс
0.0
1 відгук 1 відгука
Автозаправна станція.
Дякуємо, ми перевіримо
Не знайшли потрібну компанію? Ви можете додати її
Додати компанію