This version of the page http://www.0312.ua/estate (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-21. The original page over time could change.
Нерухомість Ужгород: оренда і продаж, комерційна і житлова власність - 0312.ua
Свято весни в Ужгороді

Нерухомість Ужгорода

+ Додати оголошення

ОБЕРЕЖНО! Можна втратити гроші! Шановні відвідувачі розділу «Нерухомість», будьте пильні! Почастішали випадки розміщення на нашому сайті оголошень з номерами телефонів при дзвінку на які Ви втратите гроші. Це телефонні номери з кодами +38 070 і +38 090. Крім інших застосованих заходів по захисту користувачів сайту від шахрайства, просимо Вас не здійснювати дзвінки за такими номерами, а також за номерами, вказаними в оголошенні нерозбірливо, нестандартним шрифтом.

Нерухомість
Операція
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати
Сортувати:
Відображати:
Показати на карті

Нерухомості в Ужгороді

Час від часу всім нам доводиться вирішувати так зване квартирне питання. Хтось жадає придбати нові квадратні метри, хтось бажає від них позбутися, комусь потрібно орендувати житло, а комусь гараж чи офіс. Ми готові допомогти вам в цьому. На нашій сторінці «Нерухомість в Ужгороді» сайту 0312.ua зібрані пропозиції по продажу чи оренді всіх видів нерухомості. Для вас створена зручна пошукова форма. Вся нерухомість поділена на категорії: жила – в новобудовах та на вторинному ринку, комерційна нерухомість, гаражі, земельні ділянки. В цій же пошуковій системі ви обираєте розділ, який вас цікавить, продаж-купівля чи здача-зняття житла в оренду. Потім у вас є можливість задати параметри пошуку: район, кількість кімнат, бажана площа, орієнтовна вартість. За вашим запитом вам буде запропоновано перелік об’єктів. Кожна пропозиція має докладний опис об’єкту, світлини. Для вашої зручності поруч буде показано схожі пропозиції. Особливим попитом зараз користуються квартири у новобудовах. Ми підкажемо вам, де у місті ведеться нове житлове будівництво, на який стадії знаходяться ці об’єкти, ви побачите їх на карті міста. Вся нежитлова нерухомість поділена на категорії «офіс», «комерційна», «гаражі». Ви можете купити або орендувати престижний офіс в центрі міста чи площу для розміщення виробництва або складу. Ми познайомимо вас з пропозиціями від власників нерухомості чи ріелторських агентств. Власники жилої чи комерційної нерухомості можуть розмістити свої пропозиції на нашому ресурсі безкоштовно. Для зручності розміщення оголошень на сторінці є спеціальна кнопка. Натиснувши її, ви відкриєте форму, яку повинні заповнити. Вкажіть район, розмір площі, бажану ціну, додайте докладний опис та світлини об’єкту. Чім повніша інформація, тим більше шансів, що вона знайде свого покупця або орендаря. Продаж нерухомості на сайті 0312.ua дуже ефективний. Наш сайт допоможе вам вигідно продати або здати свою нерухомість, а покупцям та орендаторам знайти вигідні пропозиції.

Показати